Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çocuklarına fantastik karakter isimleri vermek

Silmarwen

Öne çıkan mesajlar

kızım olsun adı eylül olsun.Kız istiom ben hemde cok..[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

oğlum olursa adını muhittin ya da bahattin koyucam gayet farklı bi isim bence. çok da fantastik ayrıca. =P[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

06.13.2002 - 05.06.2005
*Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş...
Sosyal ağlarda paylaş

ne muhittin ne bahattin en iisi şerafettin varmı şerafettinden öte bir fantastik kahraman[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

cocukalr genelde ısımlerıne benzıyorlar yaws mısal tanıdıgım butun asenalar off amann kıvamında :)
ama bazı fanatstık ısımlerde olmaz yaws mısal Obi-Wan konulmaz cocgun adı dalga gecerle rılkokulda fılan bıde tıre koydurtmaz nufus al basına belayı yada mace koysan meys dıye okuycakalrına mace dıe okuycaklar al basına belayı okundugu gıbı yazılan bıde japon ısımlerı var ama onnarda komık duruyor bıde tek baısna akrızma olmuyor cocuga saitoh hajime filan diede ısım veremessın ee ıngılızce ısımler lame zaten mıllet concon sanır gerıye bır fantastıkler kaldı ee cocuga gımlı adını versen cuce mcue kalır dıe koyamıycan yada ben sakal bırakıcam dıede tuturabılır ılerde gandalf ta konulmaz ufacık cocuga sumuklu gandalf fılan derlerse gandalfın karızmaya ayıp olur legolas fılanda koyamassın gay olur korkusuyla erkek cocukalrda ısım kıtlıgı var yanı belkı solamnıc kokenlı bı ısım koyabılırsın ama soyadı ıle komık durabılır erkek cocuga olmaz yanı
kıza ıse dırek elf ısmı koyucan Luthien veya Laurelin filan ama kız sısman ısey cıkarsa ısme yazık olur
olmuo yanı benım kafama gore[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

kızım olursa rei ismini düşünebilirim veya lilith ama 2. at kesinlikle şart olur hehe[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün bizim evin önünde bir adam çocupunu gezdiriodu. Çocuk 1-2 yaşlarında çok tatlıydı. İşte sonra yanlarına falan gittim adını sordum adam Ares dedi. İçimden dedim ne o lan adam yunan mı dedir. Böle mitolojik tanrı isimi koymuş cocuğuna. Daha sonra anlamını bilmiyomuş gibi sorum. Bana mitolojik savaş tanrısı dedi. Neden böyle isim koydunuz dedim. Adam bilgisayar oyunlarında görmüştüm dedi.:D[signature][hline]Look my ram! I am an anatolian child, if i put you sit!!
Sosyal ağlarda paylaş

Yabancı isim olmaaaz!!! Karamurat veta Battalgazi uygun isimler bence. Tarkan da var ama onun içi boşaltıldı. Hatırlatması gereken şeyeri hatırlatmaz. Mustafasandal falan ditye alay ederler çocukla.
Fatihsultanmehmet de uzun bir alternatif.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

Arwen Pizza (şahsım tarafından görüldü)
Galadriel Güzellik Salonu (bu da görüldü)
Darth Vader Pide Salonu (ek$i'den bulursunuz)
Her ne kadar dükkan da olsalar bunlar, yakında isimlerin sonuna "can", "su" koymaktan bıkacak sosyetik halkımızın böyle bir çare bulacağına eminim.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

O bu değilde şöyle bir durum var. Hadi manyaklık yaptın çocuğunun adını Raistlin koydun. Hadi onun yanında ikizi olsun ona da Caramon dedin. İlerde arkadaşları arasında Dl okumuş olanlar olursa Raistlin karizma durur. Caramon'a da salaksın, aptalsın sen derler. Dengeler bozulur. DL baştan yazılır. Margaret Weis {Hâlâ yaşıyor olursa} Raistlin'imizi kaçırır. Caramon'a bi Tika aramak gerekir...

Pff. İice saçmaladım ben. =)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bende kızım olursa spawn fln koycam bakarsın içinden +lı item fln çıkar :P[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiyede en çok kullanılan ve TUBİTAK tarafından **Güzel,manalı isimleR** kapsamında tastiklenmi$dir..

İsimleRi sayıyorum ;[li]Murat[/li]
[li]Metin[/li]
[li]Acun[/li]
[li]Saf ül-kübra[/li]
[li]hıyar = araPçada takdire değer ismine geliyor..[/li]
[li]es-semi = Allah'ın 99 sıfatından 27.si olup işitmek anlamına gelmekte..[/li]
[li]basar = ismini fazla kullanan yoq.[/li]
[li]adeM[/li]
[li]Havva[/li]
[li]GülerYurt[/li]
[li]ÖlmezHan[/li]
[li]Su[/li]
[li]Derya.[/li]

$imdi yeni neslin en çok kullandığı ve manalı isimlere gelelim ;

[li]Su[/li]
[li]Cem[/li]
[li]Alper[/li]
[li]Doğukan[/li]
[li]Batıker[/li]
[li]Baturalp[/li]
[li]Batur[/li]
[li]Dilhem[/li]
[li]ÇağıL[/li] v.s daha çok var ne ben yazabilirim ne siz ;)[signature][hline]PhotoShop,CorelDRAW,PhotoIMPACT kısaca JPG ve GİF sorunlarınız için PM ataBiliRsiniz
Mailim | [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...