Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu babalar beyin mi okuyor ?

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslarla geziyorduk burda bir festival var orda takiliyorduk. Ne olduysa bir anda oldu. Telefon çaldi ve babam festivale geldigini söyledi. Hemen arkadaslari 2 dk da satip babamla bulusmaya gittim. Bulustuk iste dolasiyoruz. Yemek yerlerinden geçerken canim deli kumpir çekti. Babam dedi hadi kumpir yiyelim oleyy dedim. Hemen aldik yedik filan bitti kumpirler dolasiyoruz gene ben kzilara bakiyorum filan canim SIKILDI iste, babam geldi bak bak tam senlik yapiyor kizlari gösterip :) Annesini de bana ayarlarsin filan diyor euhe orda baya güldük takildik filan artik eve gitcez arabyaa dogru gidiyoruz, pamuk helvaci var ilerde, uzun zamandirda yemiyorum. Babam bana bakti hadi pamuk helva alalim dedi sonrasi zati kopuk bisi, kalabaligin ortasinda biri 196 dieri 189 iki essek kadar adam (babam 51 yasinda bende 20 yasindayim) pamuk helva yemeye gülüp eglenmeye basladik :) Sonra da buraya gelip bunlari yazdim :P Bisi deil sanki babam beynimi okuyor. Ne istersem biliyor yaw..[signature][hline]Saban:
Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler.

Anime tadında MMORPG lar.
Sosyal ağlarda paylaş

Eh, sonuçta onun genlerinden büyük bir kısımla beraber onun düşünce yapsını, karakterini taşıyorsun. Üstelik yaşamın onu örnek alarak onu izleyerek şekilleniyor, karakterini oluşturuyor. Ve doğduğundan beri 20 senedir seni 1.gözden izleyip takip ederek en yakından tanıyan kişilerden biri o, normal böyle şeyler...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

babaların özellikle erkek çocuklarına karşı acayip bir empati yeteneği var , en azından o andaki davranışından neyi isteyip istemediğini bulabiliyor...Ayrıca o da bir zamanlar gençti(hala genç de daha gençti :D) , az çok neler yapması gerektiğini bilir oğlunun yanındayken , hissettiklerini özümser...

ne güzel ya :D değerlerini bilin babalarınızın :)[signature][hline]chuck!
Sosyal ağlarda paylaş

valla şahsen babamla aram hiç iyi olmamıştır.
ha beni seviyor mu? sevmesine seviyor da, "beyin okuma" tarzında bir anlaşma hiç olmamıştır. sevdiğini göstermek için sadece ağzıma yemek sokuyor başka birşey yaptığı yok.
"beyin okuma" tarzında şeyleri daha çok annemle yaşamışımdır.[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

bir baba için çocuğunun olması ondan bir tane daha dünyaya gelmesi gibi bir durumdur. bize yeni gelen şeyleri onlar çoktan yaşadığı için. senin de 3 aşağı 5 yukarı ne isteyebilecegini ne yapacagını kesitiriyorlar. hepimiz için bu böyle sanırım. sevin babalarınızı. :) gerçekten bulunmuyor bir baba daha..[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

abooo
hemen gidiğ şu amerikalıların derin devlet beyin okumasın diye ürettiği şapkadan alayım[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

0-12 döven
12-18 söven
18+ kovan hayallerim vardı mirasyedi bir genç olujaktım :/[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...