Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayk'ın resimleri.

Bone

Öne çıkan mesajlar

bu tür köpek ev içinde tutlmasın
yazıktır hayvana sonra hayvanlığını bilemez ne bilim böle bahçen olacak hayvan orada
istediği hiperaktifitik atraksiyona girecek;_ hoplayaccak zıp zxıp zıplayacak zıplatacak aryadan ekistra ekistra kard sana bana babana ekistra rank... işte böle bi köpek olacak
kısacası evde hayvan beslemeyin yazıktır onlara gidin BlackROSE gibi dağlara taşlara açıklık alanlara... o rada hayvan sahibi olun dananız olsun kediniz olsun uydu antenleriniz olsun...
kusura kalmayın malum ekonmomik durum reklam lama durumunda kaldım[hline]I am the Fallen
You are what my sins enclose

I seek deer
Sazanlar Kulübü müracat formu
Sosyal ağlarda paylaş

ilk resmi görünce destur çektim hellhound sandım bir an :) pek hoş birşeymiş Allah sahibine bağışlasın.. (size bu durumda ;) )[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajlı Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

kocaman teras var.
evin arkasında kocaman bir vadi var evimiz dağa bakıyor.
Terasımızın bir bölümü kapalı bir bölümü açık.
Evimizin önün de küçük de olsa bir bahçe var.
Evimizin az ilerisinde genişçe bir park var.
Çevre yolunun kenarında yaşadığımızdan, çevre yolunun kaldırımında hem yürüme parkuru hem de çimenlik var.
Şehirden uzak ama şehire yakınız. Yani burası çook geniş bir yer sen merak etme babacum, Ayk hiç de kötü bir durumda değil, ee biz de dağ başında sayılırız...[hline]You don't stand a chance!
Sosyal ağlarda paylaş

ara sıra gözleri sararıyor.
İlk başlarda güneş ışığı felan yansıyor zannettim.
Ama akşamları parladığını farkettim.
Gün geçtikçe parlama sıklığı artıyor.

Ha bir de kurt gibi saldırgan davranıyor herkese.
Bir bize sırnaşıyor.
Diğer herkese saldırmaya başladı.....[hline]You don't stand a chance!
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan bu ne biçim köpek beaa 1. resimde ne manyak çıkmış öle[hline]I'm gonna break the cycle
I'm gonna shake up the system
I'm gonna destroy my ego
I'm gonna close my body now

Madonna - Die Another Day (Orig. Version)
Not : Linkin üzerinde sağ tuşu tıklayıp çıkan menüden Hedefi Farklı Kaydet seçeneğini seçin. Çektiğiniz dosyanın uzantısını .zip olarak değiştirin. Zip'in şifresi Bestellen...
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Bizim yan komşuda bi golden retriever var bizim kediden korkuyo pısırık köpek :)[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...