Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 16 Haziran'da almıştık Ayk'ı. O zamandan beri hiç fotoğrafını koyma imkanım olamamıştı. Merak edenlere bir dolu Ayk resmi. Aldığımızda 2 aylıktı şimdi epey büyüdü. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Kasım 2002 23:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 resimlerin ba$ina http:// koy[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 16 Kasım 2002 23:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 dedim tekrar diorum golden retrieverlar ayri bi guzel hehe[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 çok süper bir köpek ilerde bir evim olursa alıcam bunlardan bi tane. Bizimkiler izin vermiyor :([hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Ehehe... Gerçekten çok hoş bir tanede yıllardır istiyoruz ama bakımı falan kucuk apartmanda zor :([hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 ben de ilkokul 5ten beri istiyordum, ancak bu sene nasip oldu almak. 3 kere ev değiştirdik anca aldılar.[hline]You don't stand a chance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Biz hic ev degistirmedik valla ben cocukken bile bir suru sey istedim bir kacı oldu digerlerini bilemiyorum :)[hline]===> orc_lord <=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 çok tatlı ama benim adım ayk olsa ısırırdım sahibimi :)[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 bu tür köpek ev içinde tutlmasın yazıktır hayvana sonra hayvanlığını bilemez ne bilim böle bahçen olacak hayvan orada istediği hiperaktifitik atraksiyona girecek;_ hoplayaccak zıp zxıp zıplayacak zıplatacak aryadan ekistra ekistra kard sana bana babana ekistra rank... işte böle bi köpek olacak kısacası evde hayvan beslemeyin yazıktır onlara gidin BlackROSE gibi dağlara taşlara açıklık alanlara... o rada hayvan sahibi olun dananız olsun kediniz olsun uydu antenleriniz olsun... kusura kalmayın malum ekonmomik durum reklam lama durumunda kaldım[hline]I am the Fallen You are what my sins enclose I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 ilk resmi görünce destur çektim hellhound sandım bir an :) pek hoş birşeymiş Allah sahibine bağışlasın.. (size bu durumda ;) )[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajlı Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 kocaman teras var. evin arkasında kocaman bir vadi var evimiz dağa bakıyor. Terasımızın bir bölümü kapalı bir bölümü açık. Evimizin önün de küçük de olsa bir bahçe var. Evimizin az ilerisinde genişçe bir park var. Çevre yolunun kenarında yaşadığımızdan, çevre yolunun kaldırımında hem yürüme parkuru hem de çimenlik var. Şehirden uzak ama şehire yakınız. Yani burası çook geniş bir yer sen merak etme babacum, Ayk hiç de kötü bir durumda değil, ee biz de dağ başında sayılırız...[hline]You don't stand a chance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2002 Köpeein Gözünde lens var,sarı çıkmış gözleri! :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 lol halfmumi, igrencsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 yaa bi de benim Phoebe'me şeytan dersini, ahan bunun da gözleri sarı sarı çıkmış, demek ki bunların hepsi şeytan ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2002 sam kırmızı olsa bende ole dicektimde :P bununkiler sarı hehe var bi gariplik .p belli saten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2002 ara sıra gözleri sararıyor. İlk başlarda güneş ışığı felan yansıyor zannettim. Ama akşamları parladığını farkettim. Gün geçtikçe parlama sıklığı artıyor. Ha bir de kurt gibi saldırgan davranıyor herkese. Bir bize sırnaşıyor. Diğer herkese saldırmaya başladı.....[hline]You don't stand a chance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2002 Ulan bu ne biçim köpek beaa 1. resimde ne manyak çıkmış öle[hline]I'm gonna break the cycle I'm gonna shake up the system I'm gonna destroy my ego I'm gonna close my body now Madonna - Die Another Day (Orig. Version) Not : Linkin üzerinde sağ tuşu tıklayıp çıkan menüden Hedefi Farklı Kaydet seçeneğini seçin. Çektiğiniz dosyanın uzantısını .zip olarak değiştirin. Zip'in şifresi Bestellen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 [hline]Don't make me destroy you. - Darth Vader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 hastasiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 ho-ho-ho benimki daha büyük ve daha şeker :D (hepsi aynı ama olsun)[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 24 Nisan 2002 doğumlu Ayk. (sevdiğim kızla aynı gün böhüü) Bu resimler eskide kaldı. Ama elime fotoğrafların olduğu cd geçti. Daha stabil bir yere upload ettim.[hline]Don't make me destroy you. - Darth Vader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 bu erkek bir golden retriever ve rengi bu kdr açık cavlak bu :D[hline]I asked a god for poison cradle me, Sown to my dreams souls searching, death blossomswhere clouds lie over me, Held in god's hands death blooming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Ayk adındaki 14 aylık Erkek Golden Retriever'ımıza layık dişi bir köpek arıyoruz. Dikkatinize. -Ankara Büyükşehir Belediyesi Lol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2003 Bizim yan komşuda bi golden retriever var bizim kediden korkuyo pısırık köpek :)[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar