DiabloTyrael Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Avrupa Hun İmparatorluğu'nun kutsal bayrağı Avrupalı, * dilini dışardan, Hint'ten almış, bir Hint/Avrupa dilleri teorisi icat etmiş ama kuramsallıktan ileriye gidememiştir... Kökende Ön-Türk kültürü vardır. * Dinlerini, Mezopotamya'dan almışlardır... Kökende önce Orta Asya sonra da Türkistan yani, Ön-Türk kültürü vardır. * Yazılarını kendileri icat etmemişler, onu da Mezopotamya'dan almış... olduklarını varsayarlar. Kökende doğrudan Etrüskler yani Ön-Türkler mevcuttur. Kısacası ortada; * Tarih sahnesine çıkmakta, Uygarlıkta, Geç kalmış "acınacak bir Avrupa" vardır. Bu Avrupa'da; - Fransa'nın tarihi (+ 500)ler de - İngiltere'nin, aynı - Almanya'nın (- 100)ler de başlar. - İtalya'da Roma öncesi Etrüskler, - Yunanistan'da, Pelasg'ler bulunur.AVRUPALILARIN AŞAĞILIK DUYGUSU Avrupa ve devamında Atlantik ötesi Batı, sistemli bir şekilde Türkleri, her tür bahaneyi geçerli sayarak dışlamak istemiş ve bunda büyük başarı sağlamışlardır. Türklerde aşağılık kompleksi yaratmış ve onu müzminleştirmişlerdir. ALMAN PROF. NEUMARK'IN İTİRAFLARI: Almanya'da Nazilerden kaçıp 1940-60'larda İstanbul Üniversitesi'nde görev yapan Türk dostu Prof. Neumark ile bir kısım öğrencisi Boğaziçi'nde geziye çıkarlar. Öğrencilerinden biri Prof. Neumark'a sorar: Avrupa bizi neden sevmez? Neumark şu cevabı verir;1- Çok samimi olarak itiraf edeyim ki, Avrupalı Türkleri sevmez ve sevmesi de mümkün değildir. Asırlardır, kilisenin Türk ve İslâm düşmanlığı Hıristiyanların hücrelerine sinmiştir. Sebeplerine gelince: Müslüman olduğunuz için sevmez. Ama, faraza, laiklik şöyle dursun, Hıristiyan olsanız da size düşman olarak bakmaya devam eder. 2- Sizler farkında değilsiniz ama, onlar şu gerçeğin farkındadırlar; tarihten Türk çıkarılırsa tarih kalmaz. Osmanlı arşivi tam olarak ortaya çıkarsa, bugünkü tarihlerin yeniden yazması gerekir. 3- Avrupa'nın pazarı idiniz, şimdi Avrupa'yı pazar yapmaya başladınız. 4- En az 400 yıl Avrupa'da sırtımızda ensemizde at koşturdunuz. 5- Selçuklular Anadolu'yu, Osmanlılar ise Orta Avrupa ve Balkanları Haçlı ordusuna mezar ettiler. 6- Sizi silâhla yenemeyenler, kendilerine benzeterek hâkimiyet sağladılar. 7- Selçuklu ve bilhassa Osmanlı, İslâmiyet'i kabul edip yaymasaydılar, İslâmiyet bugün belki sadece Hicaz'da varlığını devam ettirdi. Kaldı ki, Vahabiliği kuranlar da İngiliz Dominyon Bakanlığı'nın adamlarıdır. 8- Batı her yerde İslâmiyet'i, sapık inançlara kanalize etti. Ama, Osmanlı Asr-i saadeti devam ettirdi. 9- Kilise size kan kusturmaktadır ve sebepleri yukardadır. 10- Ben Türkiye'ye geldiğimde 2 üniversitemiz vardı, şimdi 19 Üniversite var (o tarihte öyle idi şimdi daha fazla)11- Sizler, gerçek hüviyetinize döndüğünüz an Avrupa'nın refah ve medeniyeti yıkılır. 12- Yine sizler, Avrupa'nın tarihi düşmanısınız ve daima düşman olarak kalacaksınız. (Kaynak: Attilâ Gürbüz, doktora tezi Sorbon büyük kitaplığı özel bölüm, Paris.) Acaba, Karen Fog'lar, Verhegun'ler, "Dış Mihraklar" ve onların içteki uzantıları tüm "Anti-Türk" birimler, Türk Cumhuriyetini yıkma görevlerini gerçekleştirecek gücü bu, 11'nci maddenin verdiği endişeden mi alıyorlar ? 1500 YILLIK KİN VE BATININ TÜRKLERE ATTIĞI İLK İFTİRA Bu başlık bir çok şekilde yazılabilir. BATI USULÜ İNSAN HAKLARI: İnkâr, iftira, yalan saptırma, yakıştırma.. Frenk atasözü der ki: İftira et, iftira ve muhakkak bir şey kalacaktır.Bir hun kızı AVRUPA'NIN İLK RÖNESANSI Bu başlıklar altında konumuz Attilâ ve Hunlardır. Attila ve Hun'lar, cehalet, pislik içinde yaşayan Avrupa'ya, yazıları ve kültürleri, 34 harfli alfabeleriyle bir ışık gibi girmişlerdi. Batı halkının, gerçek anlamda bir kültürle karşılaşmaları onların, Kilise'nin karanlıklar içinde bırakan bağnazlığının, kimseye göz açtırmayan baskısının farkına varmalarını gerçekleştirmişti. Bu "uyanmaya" tahammül edemeyen Vatikan; * Ostrogot kralı TOTİLÂ'nın yaptıklarını, isim benzerliğinden faydalanarak ATTİLÂ'YA yamamıştır. Bu kin, günümüze kadar, sürekli taze tutulmuştur. Tekrarlamakta fayda vardır, Türkleri, barbarlıkla itham etme söz konusu olunca, Attilâ Türk'tür. Fakat, Hun sanatından söz edilince, Hun'lar Moğol oluverirler. Attilâ'nın gelişi, düşmana karşı dua ile değil, * Tanrının verdiği akıl ile karşı konulacağı fikri, bazı işleyen kafalarda -Vatikan için çok zararlı olan kafalarda- çakmıştı... Bu da, Batı'nın uyanmasında "Rönesans"ında, kısacası AKILCILIĞIN doğmasında atılan ilk adım olmuştur. * Attilâ'nın Avrupa'ya demirci körüğünü getirmesi, Vatikan'ı büsbütün kuşkulandırmıştı... Bu yeni teknoloji ile kolayca ve çok sayıda kılıç ve hançer üretilebiliyordu? * Attilâ'nın düşmeyi de getirmesi, ata binmede pantolon giyilebilmesi, at üstünde kolay hareket, şüpheyle karşılanıyordu... Roma askeri o yıla kadar etek giyiyordu. Beylerin, de
Maxuth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Türklüğümle gurur duymamı sağlayan çok hoş bi yazı...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ben bunu bir tarih yazısı olarak görmüyorum açıkçası. Bir yazı olabilir ama tarihle uzaktan yakından alakası yok bizim lise tarih kitaplarına benziyor. Tarih hakkında bilgi veren kaynaklar tarafsız olmalıdır yoksa saçma sapan kavgalar yapmaya devam edilir.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
demirbilek2 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Tamamen dogru veya tamamen yanlis diyemem. Katildigim pek cok nokta var, ama katilmadigim, emin olmadigim noktalar da yok degil.
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 teşekkürler güzel bir yazı bazılarının dar kafalarındaki 'türklüğümden utanıyorum' laflarını bir nebze çıkartabilir.[signature][hline]shinsetsu desu..
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 turklukten utanmakta bız turkuz en gralız demekte yanlıstır tarıh eskıye bakıp ders cıkarmak ıcın vardır eskı basarılar ıle gunumuzdekı becerıksızlıklerı kapatmak ıcın varolmamıstır tarıh bızım turk ozellıgımızdır bu zaten hep gecmıstekı basarılarımızı bugunku basarısızlıkalrımızı ortmek ve olmadıgımız halde kendımızı uber gostermek ozellıgımızdır mısal galatasaray yenıldı sampıyonlugu kaptırdı dırek galatasaraylılar 5-1 taktık sıze fenerlıler 6-0 attık bız sıze yuruyun ordan zamanında sızı 7-1 yendık metın oktray agları deldı vs vs vs hep boyle olmustur bızım tarıh anlayısımız[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Türklüğünden utanacak insan yaşamasın zaten her an ülkeden gidip başka bir ülkede başka bir millet vatandaşlığıyla yaşayabilir, tutan yok... Ancaaak, Türklükten utanmamak "höyt herşeyi biz yaptık layn" demek değildir. Tarih en başta objektif bir bilimdir. Ve bu yazı kesinlikle objektif değil. Tamamen az sayıda doğruya çok, gerçekten çok miktarda palavra katarak propogandadan öteye gidemeyen bir masal olmuş bu yazı. Nasıl "Türklükten utanıyorum, böeegh" demek dar kafalılıksa (yukarıda sanırım böyle tanımlanmış) aynı şekilde "Türkler Übermensch'tir, aşmışız, her şeyi biz yaptık dünya bizim demek de aynı şekilde dar kafalılıktır. Bu zihniyeti böyle propoganda malzemesi uçuk-kurgu yazılarla gaza gelerek kabul etmemek lazım... Yoksa ancak "MFÖ-Peki Peki Anladık" dinletilerek kendine getirilir insan ;)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi bir insan ırkından nie utanır ben onu anlamıorum kardeşim ben benim Ahmet türk ama kötü Mehmet te türk demekki o da kötü varmı böyle bi anlayış ??? Hepimiz birbirimizden sorumlumuyuz herkes hayatını yaşıor ne ırkımdan utanırım nede süper bir ırk olduumusu iddia ederim ırk ırktır alt tabakası üst tabakasımı var ırkın[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Türklügümden gurur duyuyorum. Ve farkinda misin bilmiyorum, su anda bu acinasi durumda dedigin Avrupa'nin kapisina köpek edilmis bir ülkeyiz. Kültürleri kültür, milletleri millet yapan sey bence atalarindan ne kadar ileri gittigindir, biz hep geri gidiyoruz. Ne mutlu olara ki atalarindan büyük isler yapmislar. Kökeni 500+ ya dayaniyor dedigin Fransa'nin su an dünyanin en güclü devletlerinden biri olmasi bence acinacak degil, tebrik edilip örnek alinacak bir olaydir. Islamiyet Türklere ait bir din degildir bir de dinlerini de aldilar falan demissin deç[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ya bu ön Türkler masalı sayesinde Kızılderililer bile Türk oldu.Tamam çok eski,köklü bir geçmişe sahibiz ama Avrupaya karşı taşıdığımız alçaklık kompleksini böyle yazılarla,milliyetçilik gazlarıyla gidermeye çalışacağımıza biraz kafayı çalıştırsaydık şimdi kraldık.[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 acıyınız macıyınızda adamlar malı götürüyor...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
lancelotdulac Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Onlar bize acıyor gibi şu günlerde :)[signature][hline]My Honour is My Life
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bozkurts Guide To Everything v1071.53b(beta) -uzaylılar turktur -adolf hıtler vaktı zamanında darth vader la ıttıfak kurmustur -marsta bır alman ussunde hıtlerın cyrocenıc tankta bedenı saklanmaktadır zamanı gelınce reslıcek almanlar -ates tekerlek herseyı bız bulduk gavur caldı -neıl armstrong un babası turkmus -krıstof kolomb yolu bulamamıs bır turk kaptan kocum bak amerıca surası dıe gostermıs ona(kızılderılı soydaşlarınla gorsutugunden bılıyor kaptan) -gunumuzde turklerı bu acınıcak hale el bırlıgıyle gavurlar getırdıler bızım valla bılla bı sucumuz yok -Yahudıler tum dunyayı ele gecırdı hepımıze onlara akrsı ayaklanmıyalım dıye cıp takıcakalr -Amerıkalılar faşisttir kahrolsun faşizm -koyu renk ayakkabıyla beyaz corap gıymek saglıga yararlıdır -etıler hıtıtler sumerlıler babıllıler mısırlılar vs vs hepsı turktur -tarıh cagalrını acan/kapayan tum olaylrı turkler yapmıstır (atesın bulunması/hayvan evcıllestırılmesı(at)/maden sanatı/Yazıyı ılk bulan(sumerlıler turktur)/kavımler gocu/ıstanbulun fethı/fransız ıhtılalı(ıhtılalı cıkartan turklerdı hatta ılk ulkucu teskılatın temellerı bu ıhtılal sırasında atılmıstır)) ----------------------------------------------------------- eheh konuyu acanı gormemısım bende bunu yazdım bence daha guzel bır baslık olabılır buraya "Tarih Pastasina Acıyınız"[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 aa tarih pastası gelmiş,oleyy!! bilim kurguyu bile özlemişim ya heyt.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 abı yeter adamla dalga geceyın adam fikirlerini paylaşıyo işte[signature][hline]
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 biz ona fikir paylasma degıl propaganda dıyoruz[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ahaha, ben de konuyu açanı görmemiştim, meğer tarih hastası'ymış... Pardon ya bi de ciddi ciddi cevap yazmıştım, eheh neyse...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Maxuth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Viktor, 28 Mayıs 2005 02:20 tarihinde demiş ki: Bozkurts Guide To Everything v1071.53b(beta) -uzaylılar turktur -adolf hıtler vaktı zamanında darth vader la ıttıfak kurmustur -marsta bır alman ussunde hıtlerın cyrocenıc tankta bedenı saklanmaktadır zamanı gelınce reslıcek almanlar -ates tekerlek herseyı bız bulduk gavur caldı -neıl armstrong un babası turkmus -krıstof kolomb yolu bulamamıs bır turk kaptan kocum bak amerıca surası dıe gostermıs ona(kızılderılı soydaşlarınla gorsutugunden bılıyor kaptan) -gunumuzde turklerı bu acınıcak hale el bırlıgıyle gavurlar getırdıler bızım valla bılla bı sucumuz yok -Yahudıler tum dunyayı ele gecırdı hepımıze onlara akrsı ayaklanmıyalım dıye cıp takıcakalr -Amerıkalılar faşisttir kahrolsun faşizm -koyu renk ayakkabıyla beyaz corap gıymek saglıga yararlıdır -etıler hıtıtler sumerlıler babıllıler mısırlılar vs vs hepsı turktur -tarıh cagalrını acan/kapayan tum olaylrı turkler yapmıstır (atesın bulunması/hayvan evcıllestırılmesı(at)/maden sanatı/Yazıyı ılk bulan(sumerlıler turktur)/kavımler gocu/ıstanbulun fethı/fransız ıhtılalı(ıhtılalı cıkartan turklerdı hatta ılk ulkucu teskılatın temellerı bu ıhtılal sırasında atılmıstır)) ----------------------------------------------------------- :) heheh[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 şu kurt denilen hayvana sevgim ve saygım vardır. bozkurtçular yüzünden el altı olması ve şebek edilmesi kanıma dokunur. avrupa hakkında pek bir yorumum olmuycak ama şunu söyleyesim geldi birden.[signature][hline]Beş Hececiler
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bu adami seviyorum ben ya : ) Fun bölümü acilsin modlugu tarih hastasina verilsin : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Doktor bu ne?[signature][hline]~®âi ~
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Efsane geri dönmüş[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 gercekten bu adama bole TV programı fılan cekmek lazım eytıng rekorları kırar bı zamanalr sok dıye bı program vardı onun gıbı bısı olur[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 *!i sense much harun yahya in you...*[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 harun yahya demeyın adnan hoca deyınde mılelt anansın dırek :)[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Öne çıkan mesajlar