yevaud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bu lucas bokunu çıkarıyo bu işin yaw Starwars'ın Lego karakterlerle oynanan oyunu var yaw iğrenççç http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1477 başlık biraz bozuk oldu kusura bakmayın [Bu mesaj yevaud tarafından 22 Aralık 2004 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bi konseptin kapitalize edilmesi konusundan iğrenç diosan haklısın ... ama be biliim legolara da laf atamiorum ki :D en sevdiğim oyuncaklardı çocukken ... açıkçasi günümüz çocuklari için (ve büyükleri için de ) güzel bi oyun olacağa benziyor... sağda solda duran lego parçalarindan araba , uçak vb. şeyleri de design edebileceksek kendimiz eğlenceli bile olur (lego racers'ı kazık kadar adamlar nasi oynardik yaaa , hepimiz oturup kendi arabamizi desing etmiştiik ) sanırım oyun eğlencelik olacak ama LUCAS amvam para için ruhunu satacak az kaldi ...[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bence Star Wars a daha küçükken sevdirmeye çalışıyorlar[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 demosu çok ilginçti. aslında sırf filmi bir daha izlemiş gibi olmak için oynanır diyorum. ama çok arcade kokuyor bir de çocuklara hitap ediyor. yine de darth maul var, oynanır kesilir suyu bile çıkartılır oyunun.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Oynadığım bir Çok starwars oyunundan Güzeldi. Lucas öğretiyorki Legolarlada kaliteli işler yapılabilir.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Oyunda çok eğlendim, benim de oynadığım en güzel star wars oyunlarından biriydi. Ayrıca oyunda 3-4 yerde gülmekten yarılabiliyorsunuz.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Kesinlikle oynadığım en sağlam star wars oyunlarından biriydi. en son yodayla oynadım, ama yerde oynadım. kesinlikle oynanması gereken bir oyun. (yodanın olayı ne niye güldün diyorsanız, adam normalde karınca hızında yürüyor, kılıcı açtık mıydı sadece havada taklalar atarak, dönerek, bigudiler eşliğinde ilerliyor. ama kılıç kapanınca yine aynı terane. tabi adamı hızlandırma imkanını vermişler ama gül gül öldük burda. sonra geçti:P)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Oy oy oy[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 cok merak ediorum kesinlike oynarım bunu seriye ayıp olmasın dıımıı[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Güzel oyun. Komik bir açısı var ve en önemlisi özenilmiş bir oyun. Bence oynayın.[signature][hline]Cem_Jedi'nin anısına... (LöL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Hard to see the true face of the game, while prejudice clouds everything.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kesınlıkle ve kesınlıkle cok gzl bır oyun(oynadıım cou star wars dan ii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bende filmi gelmeden birkac gun once bitirmistim, keske filmden sonra oynasaymisim nerdeyse filmdeki hersey oyunda vardi. Episode 3'un asil oyunu konsola cikti ama buda gayet guzel bir oyun, grafikleride lego diyip gecmiyeceksin benim sistemi biraz kasiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 parlaklık efektiydi gölgeydi onları kaparsan hızlanır oyun baya bir. ayrıca general grevious görülmeye değer gerçekten de. ayrıca küçük bir hata vardı dikkatimi çeken; ep3'ün en sonunda anakin'in mavi olan (veya yeşil olan, unuttum) kılıcı sinematik girince bir anda kırmızıya dönüşüveriyordu, oeh dedim orda ben. ayrıca bu oyun yüzünden rast gelmem halinde star wars temalı ilk lego kutusunu kapıcam; lego ihya olacak bu oyun sayesinde bence:D[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Çok abartılmış, bence çokda güzel , şirin bir oyun çıkmış ortaya. Lucas ın bir çok 'külüstür' oyunundan çok daha iyi hatta bence hitleriylede yarışabilir.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar