Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine yeni yeniden = hunter's get shafted version 30967

Darksun

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar hunter karakterlerinizi silin yada 1 ay oynamayın zira test serverlarında olan bugımız live server a geçicekmiş. Önemli değil 1.6 ya hemen düzelticez deniliyor lol (1.6 ya ne yazıkki 1 aydan fazla var, 3 ay değil merak etmeyin diyede ekliyorlar çok güldüm).

Ben diyordum millete bu bagı kesin kaldırmazlar diye dediğim çıktı tekrar geçmiş olsun we have been ultra nerfed =p

There is a bug in 1.5 that adds ranged weapon speed to the cooldown of Multi-Shot, Arcane Shot and Aimed Shot.

This is a bug that will, unfortunately, go live with the 1.5 patch as it stands. It is currently slated to be fixed in 1.6.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün ranged specialllarına 2 katı kadar cooldown eklenince pek oynanıcak gibi olmuyor zira test serverda sadece zevkine oynuyordum bana bug olduğunu biliyorlar düzelir düzelir diyorlardı.

Önemli olan şey adamların başka class ı buglayıp bunu 1 ay boyunca böyle tutmamaları, nedense durmadan hunterla uğraşıp duruyorlar.

Bir love path gelcek deniliyor ama tarihi belli değil 3 aymı 6 aymı artık kim bilir lol

Eh artık sende druidleri 10 sn yede değilde 15 saniyede kesersin, bişey değil yani =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

fakat yama çıkmadan buglı olduğu bilindiği halde düzeltememek de blizzard'a mahsus bir başarı olsa gerek, hiç böyle birşey duymadım doğrusu.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Her değişiklik için patch delay edersek bu patch hiç çıkmaz tarzında bir açıklama yapmışlarda ilk defa bir bug ı bile bile sürüyorlar =P muhtelemen autoshot wandlarla dps karşılaştırması yapıcaklar yine hehe[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Ne cooldownu eklicekler abicim instant yazıyor o özelliklerde farkettiysen hangi cooldown.
Ha eğer diyorsan ki normal atış hızından fazla atış yapamayacaksın anlamındaysa öyle iş olmaz.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Bitek stingler instant gerisinin cooldown u var...

Arcane shot = 6 sec cooldown +1 global cooldown
Aimed shot = 6 sec cooldown + 1 global cooldown
Multi shot = 10 sec cooldown + 1 global cooldown
Volley = 1 min +1 =p
Tranq shot = 20 sec cooldown + 1 global cooldown

bunların hepsine elinizdeki silah kadar yada daha fazla extra cooldown ekleniyor.Tabi 1.6 patch ine kadar...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Emergency patch çıkarmazlarsa blizz yalan olur hunterlar böyle oynamaz bu oyunu hele ki battlegroundsta
Blizzde patchiyle birlikte gerekli yerine monte eder artık hunter adlı classı[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sosyal ağlarda paylaş

sorma, nerde 'gimp' prof varsa ben onu seçiyorum. Ao da trader , swg de arhitect/carbineer , burda hunter... ne şans be kardeşim.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

walla ben mage kasmaya basladim bile en guzeli ne kasicam hunterla daha onceden bugi gorunce aklima gelmisti bole bisey live a gecicegini duyunca mage actim bi dahada adam akıllı bisey yapilana kadar oynamam heralde. Benzer bi olayida onceki patchde yaptilar zaten defence miss rate i etkiliyordu ranged attackda isyan etti insanlar sonra dediler kaldirdik 3 gun sonra bi not eskiden parry deflect yazan yazilar yanlis yaziodu miss yazisi olarak degistirdik daha fazla missliomus gelebilir ama bugi duzelttik adı ustunde gizli nerfdu. Artik blizzard hiç kaile almaz oldu direk nerf yaparim takmam modunda. Hayır anlamadıgım hunterin dpsini kısacak tum "buglar" duzeltilio her patchde ama nedense hep onemli buglar ileriye atilio anlamadim gitti. Diyorlardı blizzard hunterları sevmiyor bende olur mu ole sey gozden kaciyor diordum ama bu kadarıda insana pes dedirtio artik bende blizzardin hunterlari oyundan silmeye calistigina inanıyorum.[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemad, 04 Haziran 2005 01:57 tarihinde demiş ki:
dogrudur hunterin düzeltilmesi gerek. ama su haliyle bile okadar da kötü degil yahu. hep bana mı rastgeliyor. biraz önce yine gittim cesedi aldim cat diye bir ok. 2206 dmg. instant kill hehe. ilk de degil hani acaba üstümde increase aimed shot dmg diye bi debuff mi var

tamam o zaman ya hunter mükemmel. tek bi aimed shot crit vurdu diye.
ahah olaya bak ya[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

2670 critledim birkaç clother classa..
Overpowered ım dimi nerf nerf nerf
ANNE BANA INSTANTS ÇEKTİ[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cemad, 04 Haziran 2005 01:57 tarihinde demiş ki:
dogrudur hunterin düzeltilmesi gerek. ama su haliyle bile okadar da kötü degil yahu. hep bana mı rastgeliyor. biraz önce yine gittim cesedi aldim cat diye bir ok. 2206 dmg. instant kill hehe. ilk de degil hani acaba üstümde increase aimed shot dmg diye bi debuff mi var

bu dedigin olay icin adamin en azindan senin karsinda 5-6 snye durmasi lazim ki instant olmasi mumkun deil gormemissin adamı aimshotun crit wurmasi baya bi bal meselesi 56 agility ile %1 crit alirken aynı seyi magede yapabiliyor arkandan %100 crit vuracak bir pyroda yiyebilirsin. Bunun için bi class a super demek bence baya bi sacma[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...