Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Evet arkadaşlar hunter karakterlerinizi silin yada 1 ay oynamayın zira test serverlarında olan bugımız live server a geçicekmiş. Önemli değil 1.6 ya hemen düzelticez deniliyor lol (1.6 ya ne yazıkki 1 aydan fazla var, 3 ay değil merak etmeyin diyede ekliyorlar çok güldüm). Ben diyordum millete bu bagı kesin kaldırmazlar diye dediğim çıktı tekrar geçmiş olsun we have been ultra nerfed =p There is a bug in 1.5 that adds ranged weapon speed to the cooldown of Multi-Shot, Arcane Shot and Aimed Shot. This is a bug that will, unfortunately, go live with the 1.5 patch as it stands. It is currently slated to be fixed in 1.6.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Takdir ediyorum adamları yılmadan çalışıyorlar...[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Darksun, 03 Haziran 2005 13:57 tarihinde demiş ki: Evet arkadaşlar hunter karakterlerinizi silin yada 1 ay oynamayın abartmayalım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bütün ranged specialllarına 2 katı kadar cooldown eklenince pek oynanıcak gibi olmuyor zira test serverda sadece zevkine oynuyordum bana bug olduğunu biliyorlar düzelir düzelir diyorlardı. Önemli olan şey adamların başka class ı buglayıp bunu 1 ay boyunca böyle tutmamaları, nedense durmadan hunterla uğraşıp duruyorlar. Bir love path gelcek deniliyor ama tarihi belli değil 3 aymı 6 aymı artık kim bilir lol Eh artık sende druidleri 10 sn yede değilde 15 saniyede kesersin, bişey değil yani =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 fakat yama çıkmadan buglı olduğu bilindiği halde düzeltememek de blizzard'a mahsus bir başarı olsa gerek, hiç böyle birşey duymadım doğrusu.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 blizzard ın staff ındaki testerların çoğu hunter o yüzden çok değişim oluyo o char da[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Her değişiklik için patch delay edersek bu patch hiç çıkmaz tarzında bir açıklama yapmışlarda ilk defa bir bug ı bile bile sürüyorlar =P muhtelemen autoshot wandlarla dps karşılaştırması yapıcaklar yine hehe[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ne cooldownu eklicekler abicim instant yazıyor o özelliklerde farkettiysen hangi cooldown. Ha eğer diyorsan ki normal atış hızından fazla atış yapamayacaksın anlamındaysa öyle iş olmaz.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bitek stingler instant gerisinin cooldown u var... Arcane shot = 6 sec cooldown +1 global cooldown Aimed shot = 6 sec cooldown + 1 global cooldown Multi shot = 10 sec cooldown + 1 global cooldown Volley = 1 min +1 =p Tranq shot = 20 sec cooldown + 1 global cooldown bunların hepsine elinizdeki silah kadar yada daha fazla extra cooldown ekleniyor.Tabi 1.6 patch ine kadar...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Emergency patch çıkarmazlarsa blizz yalan olur hunterlar böyle oynamaz bu oyunu hele ki battlegroundsta Blizzde patchiyle birlikte gerekli yerine monte eder artık hunter adlı classı[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 an itibariyle lvl 4 bir mage'e sahibim[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 o kadar uzamaz basar millet blizzardı valla hehe[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 :([signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Gene seni buldular reno :=P yazık be sanada :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ehe o ankh bug ina hic el atmasinlar bu hali cok kullanisli ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 sorma, nerde 'gimp' prof varsa ben onu seçiyorum. Ao da trader , swg de arhitect/carbineer , burda hunter... ne şans be kardeşim.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 walla ben mage kasmaya basladim bile en guzeli ne kasicam hunterla daha onceden bugi gorunce aklima gelmisti bole bisey live a gecicegini duyunca mage actim bi dahada adam akıllı bisey yapilana kadar oynamam heralde. Benzer bi olayida onceki patchde yaptilar zaten defence miss rate i etkiliyordu ranged attackda isyan etti insanlar sonra dediler kaldirdik 3 gun sonra bi not eskiden parry deflect yazan yazilar yanlis yaziodu miss yazisi olarak degistirdik daha fazla missliomus gelebilir ama bugi duzelttik adı ustunde gizli nerfdu. Artik blizzard hiç kaile almaz oldu direk nerf yaparim takmam modunda. Hayır anlamadıgım hunterin dpsini kısacak tum "buglar" duzeltilio her patchde ama nedense hep onemli buglar ileriye atilio anlamadim gitti. Diyorlardı blizzard hunterları sevmiyor bende olur mu ole sey gozden kaciyor diordum ama bu kadarıda insana pes dedirtio artik bende blizzardin hunterlari oyundan silmeye calistigina inanıyorum.[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 abi bir rezalet bu, cidden rezalet. allahtan acmisim be priesti[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 dogrudur hunterin düzeltilmesi gerek. ama su haliyle bile okadar da kötü degil yahu. hep bana mı rastgeliyor. biraz önce yine gittim cesedi aldim cat diye bir ok. 2206 dmg. instant kill hehe. ilk de degil hani acaba üstümde increase aimed shot dmg diye bi debuff mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 öeh bu blizzard amcanın oğlu rogue la falan oynuyo heralde hunterlara kıllar ondan ayıp be :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: cemad, 04 Haziran 2005 01:57 tarihinde demiş ki: dogrudur hunterin düzeltilmesi gerek. ama su haliyle bile okadar da kötü degil yahu. hep bana mı rastgeliyor. biraz önce yine gittim cesedi aldim cat diye bir ok. 2206 dmg. instant kill hehe. ilk de degil hani acaba üstümde increase aimed shot dmg diye bi debuff mi var tamam o zaman ya hunter mükemmel. tek bi aimed shot crit vurdu diye. ahah olaya bak ya[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 2670 critledim birkaç clother classa.. Overpowered ım dimi nerf nerf nerf ANNE BANA INSTANTS ÇEKTİ[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Dark abi sana söyledik o kadar, dinlemedin. "Benim 60 Orc Hunterım var!" dimi... Al sana :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: cemad, 04 Haziran 2005 01:57 tarihinde demiş ki: dogrudur hunterin düzeltilmesi gerek. ama su haliyle bile okadar da kötü degil yahu. hep bana mı rastgeliyor. biraz önce yine gittim cesedi aldim cat diye bir ok. 2206 dmg. instant kill hehe. ilk de degil hani acaba üstümde increase aimed shot dmg diye bi debuff mi var bu dedigin olay icin adamin en azindan senin karsinda 5-6 snye durmasi lazim ki instant olmasi mumkun deil gormemissin adamı aimshotun crit wurmasi baya bi bal meselesi 56 agility ile %1 crit alirken aynı seyi magede yapabiliyor arkandan %100 crit vuracak bir pyroda yiyebilirsin. Bunun için bi class a super demek bence baya bi sacma[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bence yeni class lar olmalı ne bileyım oyun 60 dan sonra baslar dedıler oda yalan cıktı doungeon gez dur iste gerısı yalan[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar