Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ieyasu tokugawa'nın japonya'yı yeniden birleştirme uğraşlarının önünde üç tane rakip feodal bey vardır. bunların ortadan kaldırılması için bir grup çocuk suikastçi olarak eğitilir. ergen olduklarında görev vakti gelmiştir, hedeflerine ulaşmaya çalışırlarken bu sefer de onların peşine suikastçiler düşer, bu esnada görevlerinin gerçek doğasıyla da çatışmaları gerekmektedir. aralarından bir genç kız, azumi öne çıkacaktır.. azumi japonya'da yayınlanan bir manga iken filmini çekmeye karar veriyorlar anime yapmak yerine, sonuç ise bolca kesme biçmeli, arada hafif felsefik ve hafif duygusal temaların da işlendiği hoş bir film çıkıyor.. hayatın anlamı yok belki ama bu kadar aksiyon olan film de tanımıyorum zaten onu veren.. :) film 2003 yapımı, başrolde 18 yaşındaki japon popçusu aya ueto oynuyor ki kendisi hem güzel, hem sempatik, hem de rolünü gayet iyi kotarıyor. komplekse girdim bizdeki oyuncu olmaya çalışan şarkıcı türkücü bilmemnecileri hatırlayınca.. :-p filmin ikincisi de çekiliyormuş, zaten sonunda belli oluyor iyice.. kenshin'di, ninja scroll'du bilmemneydi ilgilenen herkese tavsiye edebilirim. bazı sahnelerdeki koreografi hiç fena değil, 1-2 kere "vaov" dahi dedim.. :-) abim sağolsun zatoichi ile beraber bunu da göndermiş, önce onu üstüne de bunu izleyince bir aylık kesme biçme aktivitesi ihtiyacımı gidermiş oldum.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.[Bu mesaj Sam tarafından 26 Aralık 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Oleey... Çok sağol kesinlikle bayılırım ben buna.[signature][hline]bir akademik intihar timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ehe, geçen almıştım bunun cd'sini bir iki sahneye baktım çok hoş bir film bir ara oturup baştan sona kadar izlemeyi istiyorum[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Azumi güzel olmuş çıtı pıtı bişey ama en iyi karakter bence su elinde gül le gezen hasta herif :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 elinde gül olan mı sailor moon hatırlattı bana anında :P indirip izleyecem Sam, o zaman ayzarım genel düşüncelerimi[signature][hline]While travelling at the speed of god, what would happen if you'd prayed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 heh yok sailor moon ile aynı dünyadan bile değil, orada kötüler bile ölmesin diye kendini paralıyor usagi, burada hanım kızımız 200 kişiyi telef ediyor gözünü kırpmadan.. :-p evet o elinde gülle gezen hasta herif cidden iyiydi karakter olarak, (sona doğru biraz sapıttı gerçi ama olsun) tam anime'lerden fırlamış.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 HEHe bende izledim azumiyi.İlk basta filme pek sempati duyamadım mi etegi giydirmisler cıtıra ,film yapmıslar dedim ama sonradan guzel gelmeye basladı film.Anime severler kacırmaya.. http://www.j-fan.com/cinema/cinema.cgi?action=viewrev&selected=17[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Azumi yi hero ile birlikte aldım. Kapak resmi Tenchu'yu hatırlatmıştı. Heroyu biraz seyrettim diğerine bakayım dedim gözlerime inanamadım. Heroyu savaş sahneleri açısından güzel buluyorsanız Azumi ondan kat kat daha iyi bir film. Daha ilk sahnelerden aksiyon başlıyor ve ölümün acı yüzü ile karşı karşıya kalıyorsunuz. Hele replikler çok iyi bence. Kesinlikle izlenilmesi gereken bir film. Ayrıca ikincisinin de çekimi tamamlanmış. Ayrıca Tenchu oyunu ile benzer sahneleri var.[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse - Force Academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bence Azumihic bi yonden Heronun eline su dokemez..Heronun yapımcıları olağanustu isler yapıolar. Ayumi nin DVd sini kiraladım benide kapagı cezbetti.[signature][hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Azumi ile Heroyu kıyaslamak çok komik duracaktır. Spawn ile Bugs Bunny'yi kıyaslamak gibi. İkisi de farklı kültürlerde film. Heroda insanların sürekli vıj vıj vıj vıj diye saldırmalarını sevdiyseniz, tabii Azumi'deki sahneler biraz sade kalacaktır. Çünkü biri Çin filmi diğeri Japon filmi. Kung Fu filmi ile Katana filmi arasında fark olacaktır. Olaya Hero açısından değil de Azumi açısından bakalım bence.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 lol bone olmadık açıdan kıyaslamışsın gene "çin işi, japon işi, bunu yazan bilirkişi" hesabı.. :-p hero ekşın filmi değil ki.. azumi ekşın filmi.. bu kadar net bir fark var aralarında..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Zaten savaş sahneleri açısından kıyasladım. Yoksa filmlerin felsefesi veya anlatmak istedikleri elbette farklı şeyler. Ama azuminin farklı bir tadı var aynı samurai showdown gibi coooort sesi çıkıyor.:)[signature][hline]Alante Freecrest SWG - Eclipse - Force Academy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 simcik filmde zaaarrtt zorrrt diemi kesiolar :P öleyse hich almiyim ben bu filmi.. cık cık :) hatun tatliymish yani sirf onun tatliligi icin alinir .p gerci cou japon/cin filmindeki disiler tatli olyo ya neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 gecen gun izledim ninja sıkrolu.Elemana hasta oldum=). Bide vampire d var tavsiye ederi,m[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 az once izledim :) beyaz ,gullu eleman bi animeden cok tanidik geliyor ama cikartamadim. bir anime karakteri gibi zaten ,benzeri yoksa bile bi yerlerde :) fena film degil , ikinciside yakinda cikicakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 heroyuda ızlıyemedım bunuda 2 sını bıa rada çıakrıyım dur bakıyım:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Hero çin filmi Azumi japon İkisini ard arda izleyin ve aradaki farkları görün. Azumi daha hardcore.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Film güzeldi ama Azumiyi oynayan hatun daha güzeldi...[signature][hline]!...Fenerbahçe Cumhuriyeti...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 :-) Herkes de bunu söylüyor. Bir japon için oldukça güzel bir kız. Kabul ediyorum. Ama pixeller, resimler ya da fotoğraflar üzerinden tanıdığınız hiç bir güzelliğe kaptırmayın kendinizi. Gerçek ile alakası olmayabiliyor. Filmin özüne geri dönelim efendim... Azumi iyidir.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimwolf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Zaten bu son yıllarda Japon ve Çin sineması özellikle epik filmlere ağırlık verdi.Ne zaman dvd kiralamaya gitsem mutlaka bu tarz bir film oluyor ve mutlaka kiralıyorum.Genelde Malkoçoğlu tadı verse de izlemek güzel oluyor...[signature][hline]!...Fenerbahçe Cumhuriyeti...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Azumi 2 çıkmış bu arada.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Zautichi diye bi film aldım lan ! güzel bişeye benziyo bulamadım Azumi yi ya nettede yok. Tam olarak Azumi diyemi yazılıyor ?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 evet Azumi diye yazılıyor Senin dediğinse Zatoichi. O gerçekten yaşamış bir halk kahramanı. Hikayesi gerçektir. Ama daha izlemediysen tadını kaçırmak istemem tabi bahsederek :)[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 çok mu kötü yaw[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Yok yokkk!! Harika film! Maksat spoiler vermemek.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar