Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Charınızı birebir degistirmek isteseniz ?

aKuMa

Öne çıkan mesajlar

Paladin (öss sonra bizimkiler gelsin açacam zaten) yeter yav leatherdan başka bişey giymek istiyorum...
(yav açıl server baydı beklemek.)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again

[Bu mesaj Vicious tarafından 01 Haziran 2005 10:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aKuMa_Tr, 01 Haziran 2005 11:23 tarihinde demiş ki:
Benim kastım baskası ile degistirmek degil.
ornek:
Benim crystal shaman olmucak rogue olcak.

kimi zaman pristlerin ilginç shadow ve solo pvp tutkusunu gordukce, keşke priest açsaydımda priestin aslında ne işe yaradıgını gösterseydim dediim olmuştur.[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

Her shaman gibi ilk hedef olmaktan sıkıldığım için rogue tabiki =). Serverda her alliance hunterın /target magrin /cast Hunter's mark rankx macrosu var artık . Rank 11 olduktan sonra zaten bi rogue açıcam en kısa sürede.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*

[Bu mesaj Sage tarafından 01 Haziran 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

human paladinim, değiştirecek olsam night elf warrior ile değişirdim sanırım. milleti blessleme, healleme, resleme vs yok oh ne rahat.. 5dk'de bir milleti bufflamaktan bıkarsam deneyebilirim belki..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

neyseki boyle bir sorunum yok :P sıkıldıkça yeni char açıyorum nasılsa

acep swg misali bütün classları 60 yapınca hero falan yapıyorlar mı :p[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..

[Bu mesaj Popeye tarafından 01 Haziran 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...