Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Charınızı birebir degistirmek isteseniz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hangi class la degistirirdiniz?

Ben rogue ile degistirirdim.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion
CrystaL_Xen LvL 61 Master Priest adonis 1/2
Mesaj tarihi:
Paladin (öss sonra bizimkiler gelsin açacam zaten) yeter yav leatherdan başka bişey giymek istiyorum...
(yav açıl server baydı beklemek.)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again

[Bu mesaj Vicious tarafından 01 Haziran 2005 10:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
asıl charınız nedir onuda yazarsanız daha guzel olur.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion
Mesaj tarihi:
said:
Vicious, 01 Haziran 2005 10:50 tarihinde demiş ki:
(yav açıl server baydı beklemek.)

off harbi , sıkıntımı forumlardan çıkarıyorum bende napim[signature][hline]iç geçirten , karizmatik mesaj

remziye - human priest
catastrophe / Burning Legion
Mesaj tarihi:
Shamanım Troll Rogue da var bunları hiç bir char ile değiştirmem ama bir ara NE rogue denicem.[signature][hline]Dunemaul(PvP)-Horde
Disaster Orc Shaman
Choosen Troll Rogue
Mesaj tarihi:
Hunter <---> Priest

Instancelara, raidlere priest aramaktan baydım. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Mesaj tarihi:
Ne rogue yim de dwarf rogue veya gnome rogue acsaydim diyorum keske.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
oyunu bırakırsan satarsın o normalde sen hala oynerken bi baskası senin yarattıgın char ve isimle oynarken onu izlemek acı veriyor...
başka oyunlarda kötü deneyimlerim olmuştu :)[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
For SEVEN
Mesaj tarihi:
walla ben mageyim değiştirmem.. ama elf-rouge yi seviorum.. lakin rouge oynamak bana göre değil.. Uo bize mage liği aşıladı :D[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change
Mesaj tarihi:
Benim kastım baskası ile degistirmek degil.
ornek:
Benim crystal shaman olmucak rogue olcak.[signature][hline]CrystaL LvL 60 Tauren Shaman Burning legion
Mesaj tarihi:
said:
aKuMa_Tr, 01 Haziran 2005 11:23 tarihinde demiş ki:
Benim kastım baskası ile degistirmek degil.
ornek:
Benim crystal shaman olmucak rogue olcak.

kimi zaman pristlerin ilginç shadow ve solo pvp tutkusunu gordukce, keşke priest açsaydımda priestin aslında ne işe yaradıgını gösterseydim dediim olmuştur.[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
For SEVEN
Mesaj tarihi:
Her shaman gibi ilk hedef olmaktan sıkıldığım için rogue tabiki =). Serverda her alliance hunterın /target magrin /cast Hunter's mark rankx macrosu var artık . Rank 11 olduktan sonra zaten bi rogue açıcam en kısa sürede.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*

[Bu mesaj Sage tarafından 01 Haziran 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bi aralar "keşke rogue yerine paladin kassaydım ühü" diye geziniyordum, fakat dikkatli bakınca rogue çok daha avantajlı.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
human paladinim, değiştirecek olsam night elf warrior ile değişirdim sanırım. milleti blessleme, healleme, resleme vs yok oh ne rahat.. 5dk'de bir milleti bufflamaktan bıkarsam deneyebilirim belki..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Rogue>>>>> Mage ( bi kere daha kendime küfür ettim şimdi bütün betalarda mage oynayıp salak gibi rogue açtığım için)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
neyseki boyle bir sorunum yok :P sıkıldıkça yeni char açıyorum nasılsa

acep swg misali bütün classları 60 yapınca hero falan yapıyorlar mı :p[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..

[Bu mesaj Popeye tarafından 01 Haziran 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...