KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Böyle yorumlara sadece gülerim!.Ultima iyi güzelde garantisi yok.Mu online gibi yok servera reset atılıyor yok server kapandı yok serverda editler var yani tanıdığın gm varsa işin kolay oluyor böyle oyunlarda. LOCUS serverı bile bozulduysa ultimayı bırakmak en güzeli asıl sen ultimayı bırak yerse KO oyna.Uo gibi saçmalık yok aslında 1 ayda 5-6 farklı çar kas sonra actiona gir varmı böle beleşçilik ama KO'da farklı lvl 60 olmadan action yapamssın(rogular hariç)yani ilkönce yürek lazım bu oyunu oynamak için! ____________________________________________ server:ares clan:yok(bağımsız) lvl:61 karus_ Berserker hero(warrior) np:13***
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Kardeşim bize ne anlatıyon bizene bunlardan.. Gerçi senin bu sorunun cevabını en güzel Kakşi verir.....Kakşi Kakşi nerdesin yaf gel şu adama bir cevap oturt da sussun :D[signature][hline]Nick : SoLaReS Clan : 1907 Server : Ares Nation : El Morad Level : 41+ İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!!
KoRn3R0Th Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 lol ben uo karşıtıyım ko playerıyım!!!!!! lol
codeinconnue Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 o bu değilde rol rof ve rom ne ? hayır moradon pazarında böğürüyolar nedir ne değildir? hadi rol ring of life olsun rom ring of magic olsun rof ne ya rof ne alman kurdumu havlıyo! yenir mi yaw deliricem![signature][hline]nick: kyha(imam) server: ares lvl: 5x clan: the_others np:5k küsür [Bu mesaj codeinconnue tarafından 04 Haziran 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 uo bence çok güzel oyun ama kol tercih ediyorum uo grafikleri çok kötü kola göre tamam içerik olarak uo geniş olabilir ama knight online uoya 123423534 basar(bence). sebep olarak en başta Grafik!! Irk(bazı uo serverlarında var ama görüntü tatminkar değil ve çoğu eski sürümde oluyor) Makro gibi olaylar doğal karşılanıyor Edit en çok yapılan online oyunlardan biri(her serverda gmin arkları KinG'dir)[signature][hline]Name:R3flective Clan: Da®K Sc®eaM Speciality: Shaman Server:Beramus
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 komikmiş :)[signature][hline]Fire in the Darkness...
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/123498/seksi-bir-sekilde-kopya-cekmek
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 oha konuya bak ya. Mesajlarda ilginçmiş. Ko nun uo ya 234234 bastığını iddia eden bile olmuş :D
katliamci Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ilk sayfayı okudum ve beynim öldü.tşkler ko komunitisi.
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 abi marlon efsaneymis ya offf asdsfasd
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Lonely said: ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH) asfkfaskşlfaskşlasfklşsfklşsf
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Reflective said: uo bence çok güzel oyun ama kol tercih ediyorum uo grafikleri çok kötü kola göre tamam içerik olarak uo geniş olabilir ama knight online uoya 123423534 basar(bence). sebep olarak en başta Grafik!! Irk(bazı uo serverlarında var ama görüntü tatminkar değil ve çoğu eski sürümde oluyor) Makro gibi olaylar doğal karşılanıyor Edit en çok yapılan online oyunlardan biri(her serverda gmin arkları KinG'dir)[signature][hline]Name:R3flective Clan: Da®K Sc®eaM Speciality: Shaman Server:Beramus şunu alıntılayım mesaj gitsin. adam hala aktifmiş nasılsa
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Red said: Reflective said: uo bence çok güzel oyun ama kol tercih ediyorum uo grafikleri çok kötü kola göre tamam içerik olarak uo geniş olabilir ama knight online uoya 123423534 basar(bence). sebep olarak en başta Grafik!! Irk(bazı uo serverlarında var ama görüntü tatminkar değil ve çoğu eski sürümde oluyor) Makro gibi olaylar doğal karşılanıyor Edit en çok yapılan online oyunlardan biri(her serverda gmin arkları KinG'dir)[signature][hline]Name:R3flective Clan: Da®K Sc®eaM Speciality: Shaman Server:Beramus şunu alıntılayım mesaj gitsin. adam hala aktifmiş nasılsa lan! hamburger çok sağlıklı çünkü içinde et var modundaymışım. yapmayın, geçmişite yapılan hataları insanın yüzüne vurmayın abiler.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2013 Reflective said: Red said: Reflective said: uo bence çok güzel oyun ama kol tercih ediyorum uo grafikleri çok kötü kola göre tamam içerik olarak uo geniş olabilir ama knight online uoya 123423534 basar(bence). sebep olarak en başta Grafik!! Irk(bazı uo serverlarında var ama görüntü tatminkar değil ve çoğu eski sürümde oluyor) Makro gibi olaylar doğal karşılanıyor Edit en çok yapılan online oyunlardan biri(her serverda gmin arkları KinG'dir)[signature][hline]Name:R3flective Clan: Da®K Sc®eaM Speciality: Shaman Server:Beramus şunu alıntılayım mesaj gitsin. adam hala aktifmiş nasılsa lan! hamburger çok sağlıklı çünkü içinde et var modundaymışım. yapmayın, geçmişite yapılan hataları insanın yüzüne vurmayın abiler. arkları KinG dirrrrrrrrr agaaaaaa
Öne çıkan mesajlar