FiXxXeR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hmm ben okadar begenmedim.. ilk 1 saati guzeldi ama sonra civitti gibime geldi[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bu arada On 17 September 1999, an international travel card and a French residency permit were put into Nasseri's hands. With them, he's now free to leave the airport, either to take up residency in France or to fly to another country that will allow him entry. He refuses to sign them, however, because they list his nationality as Iranian, and he wants it listed as British. He remains at Charles de Gaulle airport, using the excuse that he's determined to stick to this point rather than face life outside the terminal: neymis? istese cikabilirmis:)[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 gayet güzel bir filmdi, görülmesi gerekenlerden :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Süper filmdi[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bende daha yeni geldim filimden.çok keyifliydi.çok güldüm.sinemaya gidecekler için güzel bir tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 gayet güzel bi filmdi :P bazı yerleri çok komiğime gitti zaten helede şu temizlikci elemanın tek zevkim burdan kayıp düşenleri izlemek dediği bölüm :P[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 tom hanks için gidilir bu filme...ismi yeter[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 müthiş bir film, herşeyiyle kalite, kesinlikle izlenmeli....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 süperdi oyuncular senaryo diyaloglar espriler harikaydı tek kelimeyle[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 az önce Mirage ile imzadaki bi diyalog geçti ehe konuyla alakası yok ama[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!! Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wespertilio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 puahahah terminalör =)) iyiydi terminale gelince süper diildi, idare.. daha iyisini beklerdim..[signature][hline]ölme diyorsan, gitme kal öyleyse sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma.. hadi gel, tut ellerimi, benimle yan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fixx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Gayet güzeldi bence, insanın içi böle bi hoş oldu filmden çıkınca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Süper bi film ne diim...Mutlaka izleyin ;)[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 OOoh maan. Oooh maan. Uzun zamandır sinemanın beni bu kadar tatmin ettiğini hatırlamıyorum. (Hayır koltuklar titreşimli değildi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Bu tip filmler artık pek fazla bulunmuyor bence. Spielberg arada sırada gişe başarısından çok kendi yapmak istediği filmleri yapıyor ve bence süper yapıyor. Catch me if you can ve The Terminal bu tür filmlerden. Muhteşem filmler.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Film gayet güzel, insana ders veren bir filmdi ve hikayesi yaşanmış bir olaydan alınmıştır.[signature][hline] Abe Script nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Harika bi film di ya.. Komikti üstelik.ama Cathrine Zeta Jones fazla görünmedi ona yanarım. Yaşanmış bir olaymı? ilginç ama gerçekten olabilecek birşey başına gelen adamda dünyanın en şanssız adamıdır herhalde[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 az once gittim gördüm geldim güzel bi film.harbiden güzel yani ya$anmı$ oldugu dorudur ama daha uzun bi amcam fransada bi havayolunda ya$ıyo sanırım hala. hergün mcdonalds'dan falan yiyodu. gazetede çıkmı$tı. güzel film evet evet gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 abi hanks manyak rus taklidi yapıyo film manyak cidden son zamanlarda rastlanan cinsten diildi :)))))[signature][hline]CoCa CoLa'danmı çıktın lan sen promosyon A Y I :tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 tom hanks goturmus filmi.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 güzel film ama karşılaştırıldığı forest gump gibi değil kesinlikle. ama izlenesi sevilesi zaman geçirilesi[signature][hline]I, Raid3r msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Şu havalalanı komiserini sevmedim ben. Fazla "evil" olmuş. Gençlik filmlerindeki sporcu çocuklar yada amigo lideri kızarkadaşlarından daha olgun bi karakter değil. Ama onun dışında oyunculuk güzel, konu ilginç, film akıcı ve eylenceli. İzlenesi bi film, tavsiye ediyorum. Eheh bide [spo1=zeta jones lu bi sahne]o musluk tam bunlar öpüşürken kesin açılıcak açılıcak dedim ama olmadı bi türlü[/spo][signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: axedice, 16 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki: [spo1=zeta jones lu bi sahne]o musluk tam bunlar öpüşürken kesin açılıcak açılıcak dedim ama olmadı bi türlü[/spo] herkes ayni seyi dusundu heralde :) ben birde dusunmekle kalmayip yanimdakilerle paylastim bir uzman edasiyla. olmadi sonucta :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 içinizden harhangi biri geçen hafta cumartesi mi gitti bu filme? oğleden sonra 4.30 da tepe de çunku yanımda oturan biri musluk çalışcak çalışcak diyip durdu ama çalışmadı...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Filme bugun gittim harikaydı ama jeta jones'u o....u yapmışlar filmde resmen. Bi onla bi bunla, bi de beraber olduğu adam evli, konuşmaları da zaten ustte yazdığım gibi. Her neyse film çok guzeldi. Hala gitmeyen varsa gitsin derim.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar