Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Görmeyenler, Bilmeyenler İçin :)

Gangren

Öne çıkan mesajlar

said:
Jaan, 02 Haziran 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
aferin o zaman nie hiç bir horde tek bir pala yakaldığında tek başınaysa dalmıyor? bu nasıl bir korkaklıktır?

çok uzun süreceği için paladin'in ölmesi insanlar üşeniyor 1w1, dalmazlarsa bundan dalmıyolar[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gün KR den birisi yaptı bu olayı kargath da shield +HS
Pm attım ölünce üstündekileri kaybettiğini falan mı sanıyosun diye. cevap olarak " IF ye dönecektim zaten kıl olsunlar diye yaptım , üstümdekiler gitsede yenisini çıkartmak zor değil" dedi. Daha ne diyim ben bu adamlara :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Abi bizzat bunu, Blizz'in politikasına sığınıp abuse edenler var ya..

Raid hazır, Kazzak'a dalınacak, yerine gelmesi bekleniyor, paladin gidiyor, train ediyor, karşı tarafın kampına giriyor, Shield açıyor, HS..

Yani ne dielim daha..

Malibu ii bilir ;)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aferin o zaman nie hiç bir horde tek bir pala yakaldığında tek başınaysa dalmıyor? bu nasıl bir korkaklıktır?

bunu başka bir topic de tartışmıştık.
daha bugün winterspring de paladin avına çıktım.birini kestirdin gözüme.nese daldım.aa bide baktım stunlock yemişim.ne acayip dimi?
shield açıp hs yapan paladin görmek nasip olmadı.genelde içinde paladin bulunan 10 kişilik bir gruptan kaçmayla sonuçlanıyor paladin pvp lerim[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

hearthstone'u frostshock ile değişebiliriz razıysanız, madem bu kadar gıcık kapıyorsunuz razısınızdır.. :)

valla hiç yapmadım henüz bu işi ama denemeyi düşünüyorum cidden bu kadar "KAÇMA LAN ERKEKSEN" mantığında oyuncular varken.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Olay "kaçma lan erkeksen" değil aslında..

Kaçmanın da bir adabı vardır, hiç mi yapmadık sanki? Dönersin arkana topuklarına bakmadan koşarsın :)

Ama bu enteresan bir olay bence, o shield çok daha farklı amaçlar için bence.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 02 Haziran 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
Kaçmanın da bir adabı vardır, hiç mi yapmadık sanki? Dönersin arkana topuklarına bakmadan koşarsın :)

warhorse'umuz combatta cast edilip dazed olmasın öyle kaçalım madem, at zırhlı güya ama sütçü beygirlerinden farkı yok..

ha yani 1 saat cooldown'lı ve yapana daha çok zararı olan bir olayın bu kadar muhabbeti dönüyorsa tahminimden çok daha fazla kişi oyunu sandıklarından çok daha az biliyorlar.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe sam banane adamın zararından :=)
Ben adamı kesemiyom ya :P
Daha doğrusu olay adamı kesememekde değil
Daha öncede dediğim gibi oyundaki hiçbir karakterin kaçış yolları mutlak değil.
Bir şekilde durdur adamları sana kalmış , büyü cast ettirme root et , snare et , kaçarken arkasından koş damage ver :=)
Yani bir şekilde şansın var amaaaa
Bu paladin Shield+HS no chance so that we dont love it :=P
Hayatımda sade bir paladine bunu yaptı bana oda yetti walla ehehe 3 dakka savaş sonra adam çeksin gitsin /bye yazsın /lol yazsın
Sosyal ağlarda paylaş

frost shock a diminishing returns geldi elin aç gözlü pve shardı noob paladinine yetmedi, daha ne diyeyim

heartstone gibi priceless bi itemı da gözden çıkardın ya ne diyeyim ehe mount ta beleş zaten hiçbişiyin değerini bilmeyen bir nesil yetişiyor..[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Horde Priest 2 mana burn de indirir, hunter dese vıper stıng le gebertıyor + dunya uzerindeki butun karakterler paladinden kacmak ıstediği anda %100 kacar. çelikten yapılmış yuruyen odun mısalı bır class ı kale alan yok bence. genelde raidlerde dalmazlar bıle, yavrucaklar takılsın ortalıkta. onun shıeldıyle lay on hands ıyle heal ıyla ugrasacagına ordakı warlock veya mage lerı kes daha ıyı...[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an
Nebula : Rottin Aquilla
Bloodscap : Hellnar lvl 60 Shadow Priest.
Hellzash lvl 60 Rogue.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 02 Haziran 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
Olay "kaçma lan erkeksen" değil aslında..

Ama bu enteresan bir olay bence, o shield çok daha farklı amaçlar için bence.

Lol paladin nasıl kaçsın söylermisin? Yok yani arkamı dönüp kaçim desem bütün classlar bi şekilde yakalıyor, saate 1 kaçış için demediğiniz laf kalmadı insaf be =p

Szass ne doyumsuz adamsın be sen, bi ara seni 2 tokatlıyım hatırlatta =p[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Karşı tarafı sinir etmenin dışında kimsenin bunu kaçmak için kullanıcağını zannetmiyorum, oha abi bir kere ölüp, cesede koşup 3dk. kaybetmiyim diye, taaa Ironforge'a yada seçtiğim diğer bi inn'e mi gidicem, sırf kıllığına yapıyodur yapan.[signature][hline]...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 03 Haziran 2005 05:39 tarihinde demiş ki:
frost shock a diminishing returns geldi elin aç gözlü pve shardı noob paladinine yetmedi, daha ne diyeyim

heartstone gibi priceless bi itemı da gözden çıkardın ya ne diyeyim ehe mount ta beleş zaten hiçbişiyin değerini bilmeyen bir nesil yetişiyor..

sanki diminishing return bizim stunlarımıza gelmedi, veteran cahil seni..

valla hearthstone'un bana kazandırdığı paralar elbette über lewtzor bir spelle bedeldir, (insta-cast nuking kite heh) razıysan halen değişebilirim hehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...