Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Horde olmayan Türk olabilirmi?

Turki

Öne çıkan mesajlar

@joker emin ol insanlar şu o dunyaya orclardan daha fazla kotuluk yaptılar.
Ordakı undeadlerde eger gırıs demosunu ızledıysen, kendilerini "onları avlayanlardan" korumaya adamıs olduklarını ogrenmıs olmalısın.Ki zaten onlar forsaken yani ozgur ıradelı zulum goren allıance tarafından sadece şekilleri yuzunden ezilen bir grup.Zaten horde da olmasının sebebide bu, orclar asla boyle bırseye goz yummazlar.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ayrıca hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Tauren.....Turan!!!.....

olay budur bence[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joker, 02 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
hehe zaten insanlar konuşacak kelimeler bulamayınca bu oluyor :)
siz kelimelerle oynayın bakalım,
gülerek izler :)

nedense çoğu insan da haksız olduğunu kabul edip "pardon öyleymiş hakkaten" demek yerine divine shield açıp gülerek izliyor.

* immune immune *[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 02 Haziran 2005 00:33 tarihinde demiş ki:
@joker emin ol insanlar şu o dunyaya orclardan daha fazla kotuluk yaptılar.
Ordakı undeadlerde eger gırıs demosunu ızledıysen, kendilerini "onları avlayanlardan" korumaya adamıs olduklarını ogrenmıs olmalısın.Ki zaten onlar forsaken yani ozgur ıradelı zulum goren allıance tarafından sadece şekilleri yuzunden ezilen bir grup.Zaten horde da olmasının sebebide bu, orclar asla boyle bırseye goz yummazlar.

Pff hayatınız geyik...
birazdan undeadler ölünce cennete gidiyor dersiniz :)

*bi iki kroda çıkar undead ölü zaten tekrar ölemezki filn der geçinip gidersiniz...[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

Warcraft=vork-raft
çalış-rafting yap
aanaaa bu bizim ismailin oynu bee[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

işte tipik paticik biri bi aptalca forum açtımı herkes çok bilmiş ayaklarında bir sürü yazı yazıyor.. sadece gülüyorum. adam bariz daşşak geçio millet ciddiye alıp bi ton yazıo yazıo eleştiriyo fln filan ...

buna benze bi olay daha vardı hala aklıma geldikçe gülüyorum adamın biri wow mu ko mu die forum açmıştı sayfalarca yazı yazmıştı millet ....
Sosyal ağlarda paylaş

maiev expansion'da şöyle lvl 100 avatar of vengeance olarak undercity'e gidip kasıp kavursa ortalığı..

oyunda good denebilecek ırklar bence tauren, dwarf ve gnome olabilir ancak. forsaken ve bunlar haricindekiler neutral denebilir sanırım. forsaken varimathras filan varken neutral olamaz diye düşünüyorum gerçi questlerini bilmiyorum ama..

yani nerede paralı thug filan var ille orc filan çıkıyorken orc'ları good almak pek mümkün değil, paladinler de güya humanlardan çıkıyor en çok ama nerede haydut, korsan varsa orada human da var.. alignment çeşitliliği sınırlı olan birkaç ırk var sadece..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

@joker Sana w3 u oynamanı sonra frozen throne u oynamanı tum demoları dıkkatlıce ızlemenı tavsıye edıyorum.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

@sam undead questlerınde genelde scourge ve başına bela açan insanlarla uraşıosun[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Forsaken karakter yaratıp, introyu bir dinleyin lütfen :)

O sinir bozucu (Brill inn'in müziğinden daha beter olmasın) müzikle beraber söylenenleri dinlerseniz, herhalde olayı kavrarsınız..[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

@joker işte eksiğin orda.Yani wow singleların devamı, o yüzden böyle düşünmen normal aslında[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Undeadler kotu degıl onu demeye çalışıyorum.hatta bana gore ıyı katogorısıne bıle gırebılırler.Sonucta sylvanas yılların elfi[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...