Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Horde olmayan Türk olabilirmi?

Turki

Öne çıkan mesajlar

said:
Joker, 02 Haziran 2005 00:20 tarihinde demiş ki:
Ben türk diye ayırmıyorum ama prof. oyuncu her zmn kötüleri seçer kanaatimce..
neden çünkü herzmn kötüler kazanır,
iyiler sadece filmlerde kazanabilir :)

dağlara salın benı, adam horde'a kötü dedi[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Horde da kötüler çoğunluklu illa bir ırk için kötü denmemesi bunun o olmadığı anlamına gelmez...
Campçı olarak görmüyorum bir undeadin olduğu grubu kötü işte kafa karıştırma...[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

ben bu lafi bir yerden hatirliyorum...

hurriyet'e avrupada 2., 3., 4.yuz diye roportaj verdiniz mi hic? :lol: :D[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Sosyal ağlarda paylaş

amcacım bi baktınmı etrafına o undead'ler neci?, adamlar dreadlordlarlamı savaşmadı deamonlarlamı savaşmadı, zorba insan lordlalrıylamı savaşmadı.

O forsaken tayfası silver hand paladinlerinden daha cok kötu adam dovmüştür =)[signature][hline]
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

etarnel kardesım ılk once sunu soruyum senın yetkın benı kıckleyecek kadarmı:) veya horde olupta benı gerı alabılecek bırılerı varmı:) kardes bosver yası ıcraata bak. ne demısler buyuk olup ahmak olucana kucuk olup cakmak olucaksın. Bu arada bu soze bakıp benı kıcklemeyın ben solemıyorum eskıler solemıs....

[Bu mesaj Turki tarafından 02 Haziran 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

horde'daki undead grubu forsaken grubudur. kendileri scourge'den ve arthas'ın iradesinden kaçmış olan banshee sylvanas windrunner'ın önderliğinde scourge'e karşı savaşmaktadırlar. yani kendilerinin "tüm dünyayı ele geçiricez, ışığı ztçez" gibi bir iddiaları yok, hatta oyunda sylvanas'ın üstüne tıklarsanız "önümüze çıkan herkesi yok etçes!" gibisinden bişey söyler.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

alla alla gerçek kötü dediğin zaten ayırım yapmaz kendi yanında yardım eden adamı bile keser,
gerçek kötülük yerigelince şerefsizlik rp sindende geçer, kendi arkadaşını arkasından vurmaktanda...[signature][hline]Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 02 Haziran 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
aslında arkadaş haklı
türklerin kesinlikle horde olup tauren açmaları lazım
orta asya türklerine benziyor yaşam şekilleri

lol

orcların kurtlarla olan ilişkisi ve göçebe&akıncı yaşam biçimleri baı türk kavimlerine iyi bir örnek. shamanist kültürden kalma orclar ve yine shamanizm ile yaşayan taurenler ve bu taurenlerin kültürleri de yine bazı türk kavimleri için çok güzel bir örnek ne de olsa bizde şamandık.
Ayrıca hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Tauren.....Turan!!!.....
Ama ben tabii ki türkler illa da horde da açmalıdır diyenlerden değilim :) ve de frp oyunlarında yaşayan kavimlerden etkileşim kaçınılmazdır....[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

said:
HellHound, 02 Haziran 2005 00:23 tarihinde demiş ki:
said:

ben bu lafi bir yerden hatirliyorum...

hurriyet'e avrupada 2., 3., 4.yuz diye roportaj verdiniz mi hic? :lol: :D

lol

ilk başta onun geyiğini yapıyor sandım arkadaş ama gerçektende horde a kötü ally a iyi demiş sanırım :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Turki, 02 Haziran 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
yaw merak ettımde patıcık admınlerı ben olmsam ne yapar yazılarıma sadece onlar cvp yazıyor:) hayır korkuyoruz tartısmaya. Bakın ben olmasam işsiz kalırsınız ona gore. Nasıl olsa ally charlarınızla actıonda yapamıyorsunuz. canınız sıkılır yani.Aaaaa pardon 20 kısı oldugunuzda yapıyorsunuz özür...

Paticik admini değil onlar küçüğüm sen merak etme sen burda 5 yıldır yoksun pek de bişi değiştirmezsin sanmıyorum yani.Bi de burda yazmak iş değil uğraş onu da belirteyim.Şimdi sen horde charınla action yapıyosun neyi kesiyorsun kimi kesiyorsun?Tek başına ''20'' kişi gezen allianceı mı kesiyosun?Sanmam bence sende 20 kişilik grubunla gidip 20 kişilik bi alliance grubuyla kapışıyosun bilmiyorum levelın müsait mi yoksa raide girip hk toplayıp private sürünenlerdenmisin ama her şekilde sende 20 kişisin bizde 20 kişiyiz sende 20 kişilik raidle alliance kestik diyorsan action yapmış oluyosun, biz de 20 kişilik bir horde raid grubuyla savaştık ama yenildik diyorsak bizde action yapmış oluyoruz.

Maksat sizin gibileri eğitip yetiştirmek nasolsa.Balon pıt hadi .[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

amerikan dolarında da masonluğun tarihçesi yazılı üstelik yahudi yıldoızı da var[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

tauren=turan olayı kopardı beni bırakıyorum oyunu server açılsın siliyorum karakteri..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 02 Haziran 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
said:
Popeye, 02 Haziran 2005 00:18 tarihinde demiş ki:
aslında arkadaş haklı
türklerin kesinlikle horde olup tauren açmaları lazım
orta asya türklerine benziyor yaşam şekilleri

lol

Gaza ve cihat anlayışına da değinmek istermisin =)
[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.

[Bu mesaj nomad13 tarafından 02 Haziran 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet gercegı acıklıyorum su an ubrs e yapıcaktık ama server kapalı oldugundan canım sıkıldı ole geyık yapam dedım. Ve bır gercek daha ben allyım hahahaha. Yok bu sakaydı nese saolun beyler. bu arada yasım 26 ama arada 6 olmakta ıımıs eglenıyor ınsan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...