raistlinthewiz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hehe super post ve pala resmi[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Yorumsuz blizzard'ın abukluklarını izlemeye devam ediyorum.[signature][hline]Feanoor NE Hunter Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Yaf şaman ı savunmayın bana ya Allah aşkına. Şimdiye kadar baya bir pvp yaptım mage im Sonuçlar s priest %50 kazanma şansı Warior %70 Kazanma şansı Paladin %60 kazanma şansı Warlock %50 kazanma şansı Druid %60 kazanma şansı Şaman a karşı kazandığımı hatrılamıyorum nedense hadi kazanıyorum adam ben daha mana mı doldurmadan res oluyor ne mantıktır anlamadım.Birde res olunca benle aynı hp ve manada başlıyor ya hayret bir şey. Horde da bir o-who-refresh yapsana yüzde 40 ni shaman oluşturmuyor mu. Onaması tabiki zevkli olcak adam olmüyor ki. Bide yurdum insanının boyna öldür kazan mantığıyla oyun oynadığını düşünürsek elbette onaması zevkli olacak. He sen lvl 50+ shamansan ve pvp istatiğin %90 ın altındaysa şikayet ediyorsan git oynama bu oyunu hayret bir şey. İnanmıyorum ki gerçekten uzun süreden beri shaman oynayıp ha shaman dengeli bir class diyen olsun. Bunu ancak 30 lvl olmuş olmamış shaman diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 way yalnız şöyle birşey var. gavurlar jack-of-all mu ne diyor, shamanlar o işte. heal yapıyor, kılıç kullanıyor, direct damage büyüsü var, wolf formu var, totem atıyor vs vs.. ancak bunları kullanmak epey zor. bir priest kadar heal yapamıyorsun, bir warrior gibi teketek dövüşe dayanamıyorsun, mage gibi büyü atıp duramıyorsun vs. ancak shaman'ı iyi yorumlayıp gereken yerde gereken şekilde davranabilirsen, iyi oynayabilirsen, overpowered gibi gözüküyorsun. işte "abukluk" diye yorumlanan şey bu. overpowered gibi gözüküyor ama başka bir oyuncu açıp mage anlayışıyla veya warrior anlayışıyla oynarsa, bu sefer shaman sux olur beceremez çünkü.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bu arada yukardaki yüzdelere bazı classlar laf edebilir. Onlar genel yüzdeler. Yoksa karşı mage in ne olduğunu bilip gelen charlar kesinlikle mageleri alır. Full resistli bir adama 1000 dmg lik bir con of cold 300 küsür damage 1400 dmg e kadar çıkabilen br fb ise 400 dmg ancak vurabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 valla shamanlar gayet güçsüz aslında. geçende level 60 shaman'ı 2 level 60 rogue ve bir level 60 paladin olarak gayet rahat indirdik aşşa. abartıyosunuz ya.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 duel i ornek vermek istemiyorum ama su an ki durumda vermek zorundayim pvp ayri bi olay mage arkadan dalarsa shaman i oldurur shaman mage in yanina gelmisse oldurur mantigi oldugu icin..duelo da her sey esit basliyo aynen sole oldu.. mage belli bi araligi korudu poly atti shaman trinket le poly den kurtuldu earth shock atti mage yine poly atti kendini bandajladi pyroblast atti gelirken fireball atti fire blast shaman yine shock atti bu arada bi kerede vurdu mage in hp yine yarilarda mage shaman yanina geldiginde teleport (adini unutttum 20 yd uzaga goturen buyu onu kullandi) arcane mis vs derken shaman yenildi demekki mage in shaman i oldurmesi imkansiz degilmis..herkes ne oynadigini bilecek eskiden bende cok sinirleniyodum rogue arkadan gelip 2-3 vurusta oldurunce ama rogue iste isi bu dedim sizde kabul etmelisiniz shaman caster avcisi mage i oldurecek tabiki..biraz ne oynadiginizin farkina varin..mage oynayip adamin yanina gelip babz k3nk seni oldurecem olayina giremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Yapma Way.. NS ile Heal kombosunu kullanmayan, grounding totem kullanmayan şaman varsa, mümkünse "reroll a paladin, plzkthxbye" yani :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bonkıraşır jack-of-all-trades kıvamında tek class şamanlar değil, lakin şu varki şamanlar master-of-all-trades olmuş. instant cast kiting ne demektir? kite effectinden kısa cooldown ne demektir? okuyun bakın diğer karakterlerin skillerine nasıllarmış, kim neyi yapabiliyormuş. overpowered gibi gözükmek değil, overpowered zaten bunu herkes söylüyor, şamanlar da kendileri kabul ediyor hatta bonepart'ın mesajında gördüğümüz gibi: :-p "adamı öldürüyorum mana bitiyor" şamanlar dışında herkes kabul ediyorsa şamanların dengesiz avantajlarını, bir şey var demektir. sadece bu forumda da değil zaten gidin blizzard forumlarına ya da başka yerlere de bakın. ateş olmayan yerden niye duman çıksın? paladin de en zayıf kabul edilen 2-3 class arasında genel görüş olarak. pvp forumlarına bakın..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 shaman dan once rogue a gelsin ozaman kimse rogue oynayamadigi icin pek sorun yokmus gibi gozukuyo ama asil rogue lar overpowered kendi lvl im rogue dan 2 k crit yedim hp 2.8 k zaten o arada yari hp vardi - lere dustum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Bu arada mage mageliğini bil diyor ağlıyacam neyse. Yaf shaman topal mı sakat mı tekerlekli sandalyeyle mi yürüyor? Benim hade abarttım fire magim 41 rangim var bir fireball attım sonra ne oalcak. Senin rangin 26 eeee?? Pvp de 3 firball i kim atmış ta sen atacaksın. Druid ayı formunda bile yaklaşabiliyorken shaman salak mı yaklaşmicak magin yanına?????? Mantıklı konuş bi kere!! Bütün classların priest hariç bence shamana hiç bir şansı yok var diyorsan sen shaman oynamayı beceremiyorsun kardeş shaman oynamyı bile beceremiyorsan bu oyunu brak daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ben rogue oynayamam mesela, karışık geliyor. Her silahının özelliğini bileceksin, nerede - kime karşı kullanıldığını bileceksin, poisonların, enchantlerin nerede iyi gider bileceksin, duel yaptığında elinde ne skill, ne talent varsa kullanıcaksın, hızlı olacaksın, vs. beni aşar, aşmasını geç, beni kasar :) Her sınıf, iyi ekipman ve iyi bir oyuncu ile overpowered olabilir.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bir mage isen ve shaman i öldüremiyorsan yanlis biseyler yapiorsun demektir.burning legion da son diye bir eleman var bütün shamanlari ezior.%50 kazanabiliyorum ona karsi oda zamanlamalarimi cok iyi yaparsam.sonra res oluyor ayni hp maan demissin shaman ankh kullaninca 300 hp 300 mana ile reslenir sen buna cok diyorsan allah akil fikir versin bi fireblast lik isi var yahu.birde hic shaman oynamamis olanlarin böle dandirik yorumlar yapmlari yok mu deliriyorum.shaman a overpower demek onlari yenmeyi bilmemekdir.bir taktik üretmek yerine isin kolayina kacmaktir.test serverinde 60 mage actim shamanlari catir catir indiriyorum.poly+fire ball+pyroblast+fireblast i yiyince kac hp si kalior shamanin???daha are effect spelleri var yapacagin..hp si %20 ye indiginde counterspell iki kere patla.ölüyor zaten.iyi shamanlar varsa ns acip heal olmayi basarabilirler counterspellden önce fakat cogu shaman bunu yapmaz ns yoktur ya da yetenek yoktur.son olarak sunu diyim yaklasik 4 aydir shaman oynamaktayim.shaman i iyi bildigimi ve iyi oynadigimi söyleyebilirim.shamani her class yenebilir. sadece skill isidir.taktik isidir.[signature][hline]-------------------------------------- www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- [Bu mesaj xrex tarafından 28 Mayıs 2005 16:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 overpowered'ın ne manaya geldiği konusunda kafalar karışmış sanırım.. :) "overpowered gibi gelir" diye bir terimi de hayırlısıyla keşfettik ehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 bir aralar da warriora overpowered diyorlardı şimdi görüyoruz. miss miss miss gidiyor öyle.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 warrior hala overpowered peeh (yalan)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] [Bu mesaj Mirage tarafından 28 Mayıs 2005 16:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 önemli olan şamanların nasıl doğduğu değil nasıl öleceği.[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion [Bu mesaj Apache tarafından 28 Mayıs 2005 16:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Son ile aynı guilddeyim :) Nası oynadığını bilirim, ama (bilen bilir) Ragewind'i yendiğini görmedim. dwight mesela, Ambrosia'yı bilir. Ambrosia iyidir, hatta çok iyi bir magedir. Duelleri 10dk sürdü, MC başlıo diye forfeit ettiler. Burada anlatmak istediğim şu, niye duel ya? Duel yaparak neyi kanıtlıyorsunuz onu anlamıyorum :) Sen zannediyormusun ki, TM'de veya EPL'de veya BRM'de sen bir mage'i veya bir şaman'ı tek yakalayacaksın? Hadi tek yakaladın, "Duel Starting 3, 2, 1" mi yazacak? İkinizde full mana, full hp mi olacaksınız? Gözünüzü seviim bırakın ben duelde şunu şööle keserim, şunu bööle yenerim, şu beni keser muhabbetini ya. Herne kadar PvP serverında oynasakta, artık PvP dediğiniz, 1v1 değil arkadaşlar. Kazzak'a gittiniz, 3 dk'nız var kesmek için, bir baktınız arkanızda 40 kişilik rakip tarafın raid grubu, hadi şimdi konuşun bakalım, kim overpowered, kim yetersiz, kim über diye.. Burda herkesin oyun deneyimi var ama kalkıpta "ben mage'im, priestlere karşı %50 üstünlüğüm var" diyen birisi cidden beni güldürüyor, yapmayın, etmeyin.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Mirage, 28 Mayıs 2005 16:05 tarihinde demiş ki: warrior hala overpowered peeh (yalan) arcanite reaper ve arms i aldiktan sonra catir catir kesiodun herkesi heheh[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Gangren, 28 Mayıs 2005 16:11 tarihinde demiş ki: Son ile aynı guilddeyim :) Nası oynadığını bilirim, ama (bilen bilir) Ragewind'i yendiğini görmedim. dwight mesela, Ambrosia'yı bilir. Ambrosia iyidir, hatta çok iyi bir magedir. Duelleri 10dk sürdü, MC başlıo diye forfeit ettiler. Burada anlatmak istediğim şu, niye duel ya? Duel yaparak neyi kanıtlıyorsunuz onu anlamıyorum :) Sen zannediyormusun ki, TM'de veya EPL'de veya BRM'de sen bir mage'i veya bir şaman'ı tek yakalayacaksın? Hadi tek yakaladın, "Duel Starting 3, 2, 1" mi yazacak? İkinizde full mana, full hp mi olacaksınız? Gözünüzü seviim bırakın ben duelde şunu şööle keserim, şunu bööle yenerim, şu beni keser muhabbetini ya. Herne kadar PvP serverında oynasakta, artık PvP dediğiniz, 1v1 değil arkadaşlar. Kazzak'a gittiniz, 3 dk'nız var kesmek için, bir baktınız arkanızda 40 kişilik rakip tarafın raid grubu, hadi şimdi konuşun bakalım, kim overpowered, kim yetersiz, kim über diye.. Burda herkesin oyun deneyimi var ama kalkıpta "ben mage'im, priestlere karşı %50 üstünlüğüm var" diyen birisi cidden beni güldürüyor, yapmayın, etmeyin. ragewind tamamen enechenment shaman i dir.ve benim görüsüm sadece 1 e 1 de iyi.ben tm den falan bahsetmiyorum.burada insanlar teke tek muabbeti yapiorlar genelde.bende ona göre konustum.shamani yenmeninin imkansiz oldugunu düsünen insanlar var o acidan.son a selamlarimis öyle uzun zamandir duel yapamadik.son nihilum a mi gecti?pax bilmemnedeydi en son.öle olmussa yazik olmus hehe[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Hayır ben Nihilum'dan çıktım, Kungen gerçekten dengesiz bir eleman olduğundan, ve salak salak "ben überim, ben keserim, ben ederim" diye gezindiğinden, Infernal Affairs'e geçtim. Son, Infernal Affairs'te, Ragewind'de Infernal Affairs lideri. Şaman mageler için zordur, iyi zamanlanmış (işte oyuncu farkı) grounding totem birçok şeyi tersine çevirebiliyor.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Gangren, 28 Mayıs 2005 16:18 tarihinde demiş ki: Hayır ben Nihilum'dan çıktım, Kungen gerçekten dengesiz bir eleman olduğundan, ve salak salak "ben überim, ben keserim, ben ederim" diye gezindiğinden, Infernal Affairs'e geçtim. Son, Infernal Affairs'te, Ragewind'de Infernal Affairs lideri. Şaman mageler için zordur, iyi zamanlanmış (işte oyuncu farkı) grounding totem birçok şeyi tersine çevirebiliyor. domo yu indirebildiniz mi?grendal baya gliyordu hehe :D[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ne cok sevenimiz varmıs ya :) Ok biraz gerçeklerden bahsedelim. Meleede shaman:2h kullanıyorsa ve talenti ench specse flurry ile sağlam dmg koyabilir.Sağlam bir mace ve axe ile 1k crit koyulabilir.Ama 2h kullanmanın shaman acısından bir cok dezavantajı var. En önemlisi armor.Piyasada gördüğünüz mail giyior die abarttığınız coğu shamanın 4k civarı armoru var.Bu cok yüksek bir rakam değil.Ama 2h kullanınca armor 2k ya kadar düşüyor.Bildiğim sağlam cloth classların bile 1200-1300 armoru var.Bu durumdaki shamanı almak bir rogue veya warriorun 5-10 saniyesini alır.Ayrıca 2h silahların speedinin düşük olması windfurynın gain olması acısından bir baska dezavantaj. 1h+shield kullanan shamanı öldürmek gerçekten zordur ama melee dmg olarak herhangi bir endişe yaratmaz.Sağlam bir shamansa armoru 5.5k kadar olabilir.Yapcağınız tek şey max dps özellikle fire mageler için max dps zor bişiy deil ki piyasada gördüğünüz coğu shamanın 3 -3.5k civarı hpsi oldugu düşünülürse.Tanıdığım birçok magede bu kadar hp var zaten buffsız mesela eloda:) Nature swifte gelelim.Nature swift bir rest talenti ve cou shaman ns mi ench talentleri mi die ikilem arasında kalıyor.Nsi olan shamanın bunu kullanıcağı tek yer normalde 3 snlik cast timeı olan greater heal içindir.Shamanın en fazla heal veren spelli ve nşada 1500 hp recover ediyor.Yaklaşık hpnin %50 si ama kimse druidin hp fulleyen instant spellinden bahsetmiyor.Ki nsin 3 dk cdsi var. Neyse cok uzadı sayfalar dolusu trick zayıf nokta yazabilirm size:)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 O üstünlüğüm var değil pvp yüzdeleridir sevgili arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 2 hand caster class lar icin etkili oluyor.armor in büyülere karsi bir ise yaramadigini düsünürsen.2h her zaman iyi bir secim caster lar icin.melee class lar icin 1h+shiled daha iyi.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar