Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Leeroy efsanenin arkasında ki adam.. Buda techno remix i jenkins şarkı müthiş underground lara bekliyoruz Fenomen oldu adam wow dünyasında WOW-EU forumlarından alıntıdır [signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 01 Haziran 2005 11:00 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 01 Haziran 2005 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Tshirtten ben de istiyorum. Sipariş için web adresini bilen var mı? :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Adam şuanda telif hakkını alıp kendi ürünlerini satsa parayı kırar.[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hep duyuyorum da icraati nedir onu bilemiyorum . benim gibi xr-ogrimmar arasini cirilciplak mi kosuyor ne yapiyor ? uzun zamandir giremedim oyuna 1-2 muridim vardi benim de birlikte kosuyorduk forest gibi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kim bu ?[signature][hline]Dunemaul(PvP)-Horde Disaster Orc Shaman Choosen Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 leeroy denilen olay bi wow moviesi 10 12 kişi UBRS ye gidiyolar, egglerin oldugu oda onunde muhabbet ederlerken leeroy denilen eleman iceriye dalıyor imnue acıp.. butun odadaki eggleri patlatıp whelpleri gruba cekiyor, o arada grup fear atıyor, fear atıldıkca daha cok whelp cıkıyor grup hala lamerlik yapıp egglerin ustunde doalnıyor sonra yukarı kattaki dragonlarıda cekiyoalr felan ole düzmece bi olay, ilk izlenildiginde komik gozuken sonra milletin aptal aptal leeroy diye bagırması yuzunden tadı kacan olay.[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ahahah technomix e koptum[signature][hline]iç geçirten , karizmatik mesaj remziye - human priest catastrophe / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Olay şu bu leroy amca afk, o odadada leroyun shoulderını düşüren boss var aslında grup onu kesmeyecek ama leroy için keselim diolar. Sonra bu leroy geri gelince gaza gelio kaçırdım grubu diye yallah odaya girio whelpler topluo grup bunun arkasından giriyo odaya. Ama Leeerooooy Jeeenkiiins anonsu falan rekor sonra da not my fault falan baya güzel bi senaryo düzmece de olsa :) WoWda leroying diye yeni bir terim yarattı bu mevzu :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ordaki boss Devout shoulder düşürüyo leeroy da paladin. sebep: leeroyun MANAsını arttırıyomuş. boss için taktik verilirken leeroy AFK bunlar uzun uzuntaktiği konuşuyolar birisi %32.33 hayatta kalma şansı veriyo (ROFL) bu arada leeroy bianda AFK iken fırlıyo leeroy jenkins diye[signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ahah iyiymis . tanidiklari toplayip bir 30 kisi civari forest yapacam bende insallah yakinda.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Leeroy'ün Türk versiyonu da var, siz bilmezsiniz, biz ona AFKyotr deriz :) MC'de bir tarafımızdan ter aka aka biz Golemagg'ı keserken (o zamanlar nerflenmemişti) en sağlam range damagerlarımızdan birisi (kim acep?) AFK idi, adı ööle kaldı..[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 heh cidden efsane movie, birader leeroy çok sayıp sevdiğimiz bir kardeş paladindir her ne kadar kötülüğe karşı olan savaşında kullandığı yöntemler sorgulanabilir olsa da.. :) chance of survival is 23.33%, that's recurring of course bir de magelere divine intervention atmaları var daha rahat aoe atabilsinler diye hehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 dialoğun transcripti olan var mı? :P[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Gangren, 01 Haziran 2005 12:28 tarihinde demiş ki: Leeroy'ün Türk versiyonu da var, siz bilmezsiniz, biz ona AFKyotr deriz :) MC'de bir tarafımızdan ter aka aka biz Golemagg'ı keserken (o zamanlar nerflenmemişti) en sağlam range damagerlarımızdan birisi (kim acep?) AFK idi, adı ööle kaldı.. :D İşin komik yanı benim de golemaggdan düşen herşeye ihtiyacım vardı :P[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya olay cidden güzeldi komikti de, artik her realmde (sadece bl'de de degil) oynarken instancelarda leeroy diye sacma sapan bagirip maymunluk yapanlar baydi iyice resmen.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Gerçekten diyalogların yazıya dökülmüş halini görürseniz buraya post yaparsanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ya bunda bu kadar abartılacak ne var onu anlamadım. adam bir şebeklik etmiş tüm grup ölmüş sonra. serverda hiç nubi veya lamer olmasa anlıycam da.. ortalıkta leeroooy lerooooy diye dolanmanın maksatını çözemedim.. bi de filmini izledim de, altyazı felan olsa, belki kaçırdığım bişiler var.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Bende anlamadım bu kadar niye abartlıyo bu olay..[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Anlasan şaşardım zaten ............... [Bu mesaj Eternal tarafından 01 Haziran 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 /rasp[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Pirvan, 01 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: said: Gangren, 01 Haziran 2005 12:28 tarihinde demiş ki: Leeroy'ün Türk versiyonu da var, siz bilmezsiniz, biz ona AFKyotr deriz :) MC'de bir tarafımızdan ter aka aka biz Golemagg'ı keserken (o zamanlar nerflenmemişti) en sağlam range damagerlarımızdan birisi (kim acep?) AFK idi, adı ööle kaldı.. :D İşin komik yanı benim de golemaggdan düşen herşeye ihtiyacım vardı :P Bi de sadece kendisi afk olsa ii adamın peti bile afk oluyordu 2-3 gün izne fln cıkıyordu:)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hehe mix güzelmişte türk oyuncularının çoğu zaten leeroy bizim bu kadar eğlenmememiz lazımdı[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 olay farklı olup olmamakta değil ki? farklı olmak için beğenmiyecek kişiler varsa, zaten farklı olmak için beğenecek kişiler de vardır. olay zevk meselesi aslında. mesela benim zevkime hitap etmediğinden, komik gelmedi, beğenmedim. ha tabi sana komik gelmiştir saygı duyarım.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Haziran 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Sonunda "it's not my fault" demesine yarıldım ben.[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 pardon o zaman yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar