Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Leeroy manyaklığı

Chris_Metcalf

Öne çıkan mesajlar

Leeroy
efsanenin arkasında ki adam..

Buda techno remix i

jenkins

şarkı müthiş underground lara bekliyoruz

Fenomen oldu adam wow dünyasında

WOW-EU forumlarından alıntıdır
[signature][hline]Corald -- Human Mage
`for the alliance
Chris Metcalf

[Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 01 Haziran 2005 11:00 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 01 Haziran 2005 11:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hep duyuyorum da icraati nedir onu bilemiyorum . benim gibi xr-ogrimmar arasini cirilciplak mi kosuyor ne yapiyor ? uzun zamandir giremedim oyuna 1-2 muridim vardi benim de birlikte kosuyorduk forest gibi .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

leeroy denilen olay bi wow moviesi

10 12 kişi UBRS ye gidiyolar, egglerin oldugu oda onunde muhabbet ederlerken
leeroy denilen eleman iceriye dalıyor imnue acıp.. butun odadaki eggleri patlatıp whelpleri gruba cekiyor, o arada grup fear atıyor, fear atıldıkca daha cok whelp cıkıyor
grup hala lamerlik yapıp egglerin ustunde doalnıyor
sonra yukarı kattaki dragonlarıda cekiyoalr felan
ole düzmece bi olay, ilk izlenildiginde komik gozuken sonra milletin aptal aptal leeroy diye bagırması yuzunden tadı kacan olay.[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

Olay şu bu leroy amca afk, o odadada leroyun shoulderını düşüren boss var aslında grup onu kesmeyecek ama leroy için keselim diolar. Sonra bu leroy geri gelince gaza gelio kaçırdım grubu diye yallah odaya girio whelpler topluo grup bunun arkasından giriyo odaya. Ama Leeerooooy Jeeenkiiins anonsu falan rekor sonra da not my fault falan baya güzel bi senaryo düzmece de olsa :) WoWda leroying diye yeni bir terim yarattı bu mevzu :D[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Ordaki boss Devout shoulder düşürüyo leeroy da paladin.

sebep: leeroyun MANAsını arttırıyomuş.

boss için taktik verilirken leeroy AFK bunlar uzun uzuntaktiği konuşuyolar birisi %32.33 hayatta kalma şansı veriyo (ROFL)

bu arada leeroy bianda AFK iken fırlıyo leeroy jenkins diye[signature][hline]Corald -- Human Mage
`for the alliance
Chris Metcalf

Sosyal ağlarda paylaş

Leeroy'ün Türk versiyonu da var, siz bilmezsiniz, biz ona AFKyotr deriz :)

MC'de bir tarafımızdan ter aka aka biz Golemagg'ı keserken (o zamanlar nerflenmemişti) en sağlam range damagerlarımızdan birisi (kim acep?) AFK idi, adı ööle kaldı..[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

heh cidden efsane movie, birader leeroy çok sayıp sevdiğimiz bir kardeş paladindir her ne kadar kötülüğe karşı olan savaşında kullandığı yöntemler sorgulanabilir olsa da.. :)

chance of survival is 23.33%, that's recurring of course

bir de magelere divine intervention atmaları var daha rahat aoe atabilsinler diye hehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gangren, 01 Haziran 2005 12:28 tarihinde demiş ki:

MC'de bir tarafımızdan ter aka aka biz Golemagg'ı keserken (o zamanlar nerflenmemişti) en sağlam range damagerlarımızdan birisi (kim acep?) AFK idi, adı ööle kaldı..

:D
İşin komik yanı benim de golemaggdan düşen herşeye ihtiyacım vardı :P[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

ya bunda bu kadar abartılacak ne var onu anlamadım. adam bir şebeklik etmiş tüm grup ölmüş sonra.
serverda hiç nubi veya lamer olmasa anlıycam da..
ortalıkta leeroooy lerooooy diye dolanmanın maksatını çözemedim..

bi de filmini izledim de, altyazı felan olsa, belki kaçırdığım bişiler var.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 01 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
said:
Gangren, 01 Haziran 2005 12:28 tarihinde demiş ki:

MC'de bir tarafımızdan ter aka aka biz Golemagg'ı keserken (o zamanlar nerflenmemişti) en sağlam range damagerlarımızdan birisi (kim acep?) AFK idi, adı ööle kaldı..

:D
İşin komik yanı benim de golemaggdan düşen herşeye ihtiyacım vardı :P

Bi de sadece kendisi afk olsa ii adamın peti bile afk oluyordu 2-3 gün izne fln cıkıyordu:)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Sosyal ağlarda paylaş

olay farklı olup olmamakta değil ki?
farklı olmak için beğenmiyecek kişiler varsa,
zaten farklı olmak için beğenecek kişiler de vardır.

olay zevk meselesi aslında.
mesela benim zevkime hitap etmediğinden, komik gelmedi, beğenmedim.
ha tabi sana komik gelmiştir saygı duyarım.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Haziran 2005 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...