Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Zühehehe... Necroboy da adam oldu. Aylar önce "Party please.. please please..." diye peşimde dolanırdı.. :D[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Sinirlerim feci bozuldu geyiğe vurucam.. Meğer bu salaklar birini banlıcakken 81.214.*.* yapmışlar, işi bilmedikleri içinde banı kaldıramıolarmış... Şu anda tüm gm ler kafa kafaya verip "lan biz bu banı nasıl kaldırıcaz" diye düşünüp duruolarmış. Biri şunlara unban komutunu versin. Yazık gariplere :D *!iyice cozurtur*[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 benim ip 81 215 li diil ama bende giremiyorum arese belki biraz moral olur[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bir başka arkadasımın İp no.su 85.96 ile başlıyor ve oyuna giremiyor ama başka bir kafeden oyuna girebiliyor o cafenin İp nosu 81.215.........Burda tamamen olay eger türkleri banlamaksa bence bu firma başına çok büyük bir iş açar böle birşeye cesaret edebileceklerini sanmıyorum bu oyunu bir çok meslekten ve iş gücü sahibi bir sürü premium üye olmuş insanlar oyunuyorlar...Alın paranızı gidin der gibi insanların oyuna girmesini engelleyemezler üstelikte aylarca verilmiş bir emek söz konusu ise, bu şekilde bir hareketle areste ne bir klan kalır nede saglam charlar ares tamamen boşaltılmıs olur firma bunu yaparak çok buyuk bir geliride tamamen gözden çıkartmış olur bence böle bir kaybı göze alıcaklarını sanmıyorum...Enınde sonunda çok fazla dayanamayacaklar ve mutlaka bu pisligi temizliceklerdir......
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 zaten 215li olmayanlar giremiyoda bu olaya anlam veremiyorum sanki elin gavuru yapmıyoda sırf türklermiş gibi >:|[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 la bı gıt sen ii ce cozurtmussun clandan 5 kişi sua n a3 te harpy yapıo bız burda geyık yapalım bende a1 moradıonda sudan ucuza ıtem satıom acılıyetten ama alan yok nıe,? oyunun %99 u turk harıtada sadece ssatış charları var ya[signature][hline]Nick: _TRibula_ Clan: The_Others LvL: 57 sin Server: Ares
Wise Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 [14:20] we had to ban an ip range [14:21] because of a duper that kept coming back over and oveer [14:21] and flooding the beramus economy [14:21] ban duper not band all [14:21] ban duper not band all [14:21] I cant join ares [14:21] if u wanna check my premium [14:21] we can't, his ip changes each time [14:21] and we have to ban the range Bunları acıkcası Fatih'in dediği gibi birine ban cakarken herkese cakmıslar.Duzeltemıyorlarmıs :D[signature][hline]Name : .... Server : Ares Clan : TOWN Rogue :D
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Koray, hacı bu gm ler çocuk.. 15-18 yaşlarında tipler. Senin gibi düşünemez onlar... Bu ban elbette açılacak. Ama IRC serverinde edilen o laflara ben ayar oldum...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 armut ya bunlar[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 adsl patlardı öyle olsaydı kablonette giremiyor. range fln banlanmamış yani yalan o olay.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 armutlara hakaret etmeyelim. armut faydalı bir besindir.[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
TRibula Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hasmez keske dedığın gıbı olsa pekı senn yorumun ne? ne olabılır sence?[signature][hline]Nick: _TRibula_ Clan: The_Others LvL: 57 sin Server: Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 oyundan türkleri silmek oyunu komple silmek demek gerçekten 1-2 güne düzeltirler çünkü %85-90 oranında türk var[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Bence ares çok fazla dolduğu için kullanıcıları diğer serverlara dağıtmak istediler... Ares3 yeterli kalır sandılar, baktılar ares 3 te yetmedi. Yeni server açmaktansa kullanıcıları diğer serverlara dağıtmak daha çok işlerine geldi. Aresten ümidini kesenler diğer serverlarda char açacaklar charları level 50+ olacak.. Sonra ares i tekrar açacaklar... Tabi diğer serverlardaki charlar 50+ olunca kimse arese tekrar dönmeyecek...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
CursetH Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 iyide zaten saglam adamlar banlandıydı geri kalan saglamlarda böyle ip banla yasaklanırsa en ii server denilen ares Puff olur kimse kalmadı artık in cin war larda gezer millet :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
Lonely Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bazı şerefsizlerde harpyde cirit atar.. onlara hiç bişi olmaz...[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikri de odur. Nick : Lively (Leader) Clan : The_Others Allies : Academy & The_Hunos Server : Ares ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP (by CursetH)
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 insan bi arkadaş sabah bana msnden yazdı cz de sadece 2 ~ 3 orc warrior var die yorumsuz
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Tribula_IV_, 30 Mayıs 2005 14:26 tarihinde demiş ki: hasmez keske dedığın gıbı olsa pekı senn yorumun ne? ne olabılır sence? vallahi ne desem boş hocam fakat sanmıyorum turk iplerini banlamış olucaklarını eger öyle bir girişimleri olsaydı tüm serverlarda banlanırdı. turklerin banlandıgını söyleyen adamların statülerini ve gm olduklarını biliyorsanız o zaman dediginiz dogrudur ama ben bu size cevap yazanların bir yetkisinn olmadıgını düşünüyorum. eger böyle bir yaptırım uyguluyorlarsada bunun yasal açıdan sorun yaratabilecegini düşünmeleri gerekir. böyle bir durum varsa dava açılsa şuana kadar topladıkları tüm parayıda alırsınız serverıda kapattırırsınız. bu arada enteresan mevzualara tanık oldum chat ortamında zevkliymiş burası:) well hepınızı sıkım ben got kafalılar o server acılsın bak napıyom ben KOLPAnın kralını yapıcam u cant kill me * qwerty1 was kicked by Solstice- (Solstice-) qwerty1 SLM![signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ip ban yerine item res ve bir patch daha iyi olurdu (yada dupe olamayacak denilen k.empire)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 aga giremeyen ing arklar warmış şimdi sölediler yani ip ban diil sanırım ps*ark derken adamların yaşları daha 14 falan yanlış anlamayın :D:D:D:D:D
qwerty1 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: HasMez, 30 Mayıs 2005 14:34 tarihinde demiş ki: said: Tribula_IV_, 30 Mayıs 2005 14:26 tarihinde demiş ki: hasmez keske dedığın gıbı olsa pekı senn yorumun ne? ne olabılır sence? vallahi ne desem boş hocam fakat sanmıyorum turk iplerini banlamış olucaklarını eger öyle bir girişimleri olsaydı tüm serverlarda banlanırdı. turklerin banlandıgını söyleyen adamların statülerini ve gm olduklarını biliyorsanız o zaman dediginiz dogrudur ama ben bu size cevap yazanların bir yetkisinn olmadıgını düşünüyorum. eger böyle bir yaptırım uyguluyorlarsada bunun yasal açıdan sorun yaratabilecegini düşünmeleri gerekir. böyle bir durum varsa dava açılsa şuana kadar topladıkları tüm parayıda alırsınız serverıda kapattırırsınız. bu arada enteresan mevzualara tanık oldum chat ortamında zevkliymiş burası:) well hepınızı sıkım ben got kafalılar o server acılsın bak napıyom ben KOLPAnın kralını yapıcam u cant kill me * qwerty1 was kicked by Solstice- (Solstice-) qwerty1 SLM! sozum soz ben 1 yılımı verdım 2 dersım kaldı bu donem bu oyuna emek harcadım sonuc ne?turkuz dıye ban yedık. o server acılsın kolpa yı ozmn gorucekler.2.makınayı baglıyorum bu aksam sadece acılmasını beklıyorum.
malboro_man Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bu arada xgın de bı char war :matrax: lvl 13 falan aga orda oynayan warsa pm atıp yardımcı olursa sevinirm tek başıma anca kecoon falan kesiom ama işin kötü yanı dün bi kekuri çıktı salak gibi sattım parası orda yeni başlayanlara dağttım ağlamak istiom üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü bakın pm atın nolur lvl kasmam lazım pianada kapının önünde oturom xgın1
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yanlış anlama seni kötülemek için koymadım bi anda sinir patlaması görmek dogal ve enteresan geldi.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Ya varya konusuyorsunuz ama kendiniz bile inanmıyorsunuz bence dediklerinize...Aresteki yogunluktan diger serverlara dagıtmak amaclı böle bişey oldu diyelim ben gittim beramusta kastım bu arada ve 50+ oldum ares açıldı ve girebilirim dönmicekmiyim ben 62 level mageya nasıl donmem 63 olucam nerdeyse uzerindeki itemleri bir daha nerden alıcam ben mümkün mü....Klan nolucak orda Fatih anamız agladı a.q. o klanı buralara getirene kadar 260 bin np ya nasıl ip banlarlar komple türkler olarak bu insanlar ne kadar çocukta olsalar bir firmada çalışıyorlar ve bu gibi işler tamamen sorumluluk gerektirir kafalarına gore iş yapamazlar bence kesinlikle teknik bir sorun var ve hallolacak bir hata yaptılar ve temizlemeye çalışıyor...Ayrıca bu konusan yabancılarında bir bo... bildiklerinden degil sadece türklerin gitmesine memnun oldukları için meydanın onlara kaldıgını dusunerek konustuklarını sanıyor...Olan bir hatadan kendilerince bir yorum yapmışlar sadece mal bunlar diyorum....Bu iş 2-3 gunde surse bu olay kesinlikle çözümlenecek ve herkes tekrar girecektir....
Öne çıkan mesajlar