Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paladin

Pakize

Öne çıkan mesajlar

Coklu savaslarda paladıne attack vermemek ıcın baya bı caba harcıyorum yanı..Tarrenden shıeld actımı kendı camp larına kadar gıdıyo nerdeyse eleman..2 cesıt shıeld ı heal ı manasını hp e cevırme gıbı geyıklerı var..Sen bır kez olene kadar onu 3 kez oldurmen lazım yanı.[signature][hline]Darti -Burning Legion- Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin pvpde ölmemek üzerine kurulmuş tek chardır...
shamanı kesersın mage'ı kesersın warrior u da kesersın rogue belkı kacabılır :)
ama paladin ölmez...
eğer salak deilse paladinle pvp minimum 10dk sürüyor...
start(1)
Cheep Shot
Sinister
Sinister
KIdney Shot
Sinister
Sinister
Sinister
Sinister

Immium
Immium
Immium
Healing...
gotoAndPlay(1)[signature][hline]Hayatta bir Doğru Bide yanlış vardır...
Doğru olan herkesin yaptığı,
Yanlış olansa yanlışın varlığıdır...
By Joker...

Wow:Troll Rogue ByJoker / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

yok kardeşim paladin insanın keniden yakışanı giymesidir :-P

Aslında paladin ağalanca kkadar kötü bir klass değil ama bir iki eksik yüzünden pvp de çok eksiğimiz oluyor. Düşünün biz healtimizi 3-4 defa fulleyebiliyoruz ama aynı sürede karşı tarafın healtini 1 defa düşürmiyoruz ? Sizce hangi taraf daha güçlü.

blizz bariz bir şekidel paladin i pve ye göre tasarlamış. 10 larca mobun arasından sağ çıkıp party i kurtarabilen tek class :) ama gel gör ki tek mage i yakalamk 100 lerce3 metre peşinden koşuyor :) Artık mage blink olduğudna bende ters tarafa koşup şaşırıtoyrum onu. Yok uğraşılacka gibi değil milleti kovalamak. Bir keresidne bir shaman ı wetlands boyunca kovaladım. healt i düşüktü ve wolf form a geçmeye zamanı yoktu. Bende peşinden stun ın cooldown u bitene kadar koavalıyordum cooldown bitiyor atyorum 6 sn içinde adamın kalan ufacık healtini de inidremediğim için (pala da dmg şansa bakıyor) elaman kaçmaya devam ediyor.

diyeceksiniz ki swifftness potion u var , engineering i var. iyide diğer clasların hiç biri böle br şeye ihtiyaç duymuyor niye paladin bunları kullanmak zorunda?

ayrıca paladin le lvl 40 dan sonra mob öldürmek çok değişken bir süreye sahip. Eğer mob undead ise hızlı oluyor ama normal bir mob sa seal of command e bakıyor iş. Geldi geldi hızlı öldürürsünüz. Gelmezse 2 mob keseceğiniz sürede bile kesebilirsiniz. Ondan sorna sıkıntıdan ölürsünüz. Mobun palayı öldüreceği yok zaten :D
isterseniz mob la savaşırken mutfaa gidip çay koyup gelebilrisiniz (ama en azından tuvalete gidilebiliyor denedim :D )
eğer ganglenmemişseniz %99 hayattasınız :)

bir de 40 kiş raidlerde palanın olayı pek olmuyor ne tanklıyor ne dmg koyuyor. Mobilize totem , cleanse bot gibi dolaşıyor. Bu arada retro paladinleri de çok güzel healleyebiliyor. 2 dakika da bir manasız critical heal atmak çok güzel. Hele ki heallediğiniz kişi de blessing of light varsa lay on hands atmış gibi olur valla :)

bu arada sam in sölediği yanlış bir laf vardı paladin oyunda ranged slotunu kullanamayan tek klas deil ama talentsız ranged atağa sahip olmayan tek klass...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

immune immune geyiğidir sürüyor da kimse açıp bakıyor mu skiller nelerdir..

divine shield: (full immunity) 12sn sürüyor, 5dk cooldown
blessing of protection: (physical immunity) 12sn sürüyor, 5dk cooldown (2 talent ile 3dk oluyor bu ama pek tercih edilen bir talent değil)

ve.. bu kadar.. yani her 300 sn'nin 276'ında paladin immune filan değil, spell kullananlara karşı 288'inde immune değil. öyle bir anlatılıyor ki sanki wc3'teki paladin gibi 1dk cooldown ile 45sn total immunity var.. versinler öyle shield herşeyi alsınlar hehe[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

Millet bide divine shield+heartstone olayına uyuz oluyor , boardlarda nerf nerf diye kaç kişi atlıyor öyle böyle değil. En çok ona gülüyorum zaten nasıl bir karakteri kaçmadan öldüremediklerinden nerf nerf derlerki hiç anlamam yani.Saatte 1 heartstone yapsa nolur yapmasa nolur.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darksun, 30 Mayıs 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Millet bide divine shield+heartstone olayına uyuz oluyor , boardlarda nerf nerf diye kaç kişi atlıyor öyle böyle değil. En çok ona gülüyorum zaten nasıl bir karakteri kaçmadan öldüremediklerinden nerf nerf derlerki hiç anlamam yani.Saatte 1 heartstone yapsa nolur yapmasa nolur.

Baska herhangi bir class o sekilde kacamazken herkesin onunde, bi classin saatte 1 kerede olsa oyle kacmasi sinir bozucu bencede..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks- Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired
Sungur - Undead Rogue - Level 60 - (Shadowmoon) Semi- Active

Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - (Illiadan/US) - Active

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

Başka nası herhangi bir class kaçamıyor? shaman wolf olup uçuyor, druid %40 travel form , mage blink le 20 yard uzağa gidiyor sheep yapıp kaçabiliyor, warlock fear çakıp kaçıyor, hunter %30 speed i var dazed bile olsa... şimdi bu şartlar altında paladin in hız yeteneğininde olmadığını göz önüne alırsak ve hiçbişekilde yukarıdakilere yetişme şansının olmadığıda düşünülürse saatde 1 ölmemenin neresi aşırı söylermisin?[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

60 lvl paladinim

grup içerisinde en önemli görevin auraların, ve gruba attigin bufflar. özellikle BoK
sonrasinda priest agro aldiginda ona shield atman yada mage aoe atarken mage e.
priestin manası azaldığında heal a yardım etmen.
kalan zamanlarda da tanklara yardım edersin casterların agrolarını üstüne alırsın.

kısacası ne bir damage dealer , ne healer
ikisinden de yarım yarım.

tarren mill de 20-30 horde arasına dalıp
AOE atıp rouge ları ortaya cıkartıp sorna dvine shield açıp ölmeden alliance ların bölgesine dönebiliyorsun.

ayrıca epic atlarımız çok guzel
:)

pvp de priest ve mage keserken zorlanırsın, hunter i kesemezsin. priest ve mage leri lay of hand kullanarak kesiyorum genelde. yada şans faktörüne bakıyor crit vurma durumuna.
onun dışında warrior rouge kesme oranım çok yüksek.
bu iş birazda itemlara bakar.
65 dps swordu olan bir warrioru kesemezsin 53 dps silahla.

birde holy pala denedim yalan oldugunu anladım, retri pala en iyisi tum denemelerim sonucu.

eğer bencil solo oynayacaksan seçeceğin en son karekter paladin. ama grup oyunu oynayacağım diyorsan ilk tercihlerden birisi.

grupda paladin olmadan high lvl instancelerin hiçbirisine girilmez, girilsede zorlanılır.

horde yakalarsan 1 vs 1 de ölmeye yakın çoğu kaçar ve paladin asla bir shaman, hunter, priest yada mage i yakalayamaz. durdurması şansa bağlıdır.
çok akıllıca oynayıp son vuruşa stun saklarsan belki.

budur özetle.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 30 Mayıs 2005 22:05 tarihinde demiş ki:

divine shield: (full immunity) 12sn sürüyor, 5dk cooldown
blessing of protection: (physical immunity) 12sn sürüyor, 5dk cooldown (2 talent ile 3dk oluyor bu ama pek tercih edilen bir talent değil)

sam paladinler her 1v1 dovuste shield acip heallebiliyorlar mi? evet, sololarken grupla saldirdiginda shield acip HS atabiliyorlar mi? evet.

zaten 1v1 dovusler arasi 5dk oluyor cogunlukla biri gitti biri geldi olmuyor, hadi oldu diyelim birincide full immunity ikincide melee immunity acar yine heallenir.

bu shield sacmaliktan ileri gitmeyen uzerine HS atmaya kadar giden lamerliga yatkinken savunmayin lutfen.[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior of BL
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşim sizi öldüremiyorken niye bık bık edersiniz adam kaçıyor diye? Siz kaçmayıp paladin e odun gibi ölüyorsanız o sizin yeteneksizliğinizidir.
Benim horde hunter ım var paladin imde var hiçbi zaman adam kaçıyor diyede ne sinir oldum ne küfür ettim.Ne meraklısınız ya HK almaya...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Ölüyorum diye şikayet edeni çok duydumda öldüremiyorum nerf nerf diyenler ilk bu oyunda çıktı herhalde.Shield i alıp inşallah ranged attack,snare,stun verirlerde ozaman görürsünüz bakalım kim kaçıyor.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

priest ve druidden sonra en önemli takım adamı :) auraları ve buffları sayesinde ölebilme ihtimalini bayağı azaltıp yada süreyi düşürüp , bi mobu kesme süresini de yarı yarıya azaltıyor , gerektiğinde tanklığınıda damage dealerlığınıda yapabiliyor , heal olarak support healerlık yapıyor priest in oom durumlarında , kilit nokta adam gibi :) enazından ben öyle yapıyorum ve grup üyelerini gayet memnun da bırakıyorum :)[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Major of SEVEN
Mining/Enchanting
Sosyal ağlarda paylaş

paladinlere eklenmesini istediğim şeylerden biri ise , excorcism ve holy wrath i pvpde işe yarar olması , böylece undear priest warlock mage lere karşı hiç olmazsa doğru düzgün damage koyma şansımız olur , yada bir çeşit seal yapsınlar düşmanlarımızı belli % liğine dazeleme şansımız olsun seal açık olduğu sürece vs vs... seal of justice var ama şahsen 1 kere bile adama stun koyduğunu görmedim[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Major of SEVEN
Mining/Enchanting
Sosyal ağlarda paylaş

Seal of stun un derecesi var
1 dakikada 1 keremi ne , daha çok stun yapmasını istiyorsan talent lara 5 vermen lazım.Tabi o seal ı açınca buseferde dmg veremiyorsun.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada biz paladinlerin shield ve HS den başka doğru düzgün kaçma yöntemimiz yok bari buna kızmayın
mage le savaşıyoruz sheep yapıp daldırıyor büyüleri , warriora dalaşıyoruz zaten charge+mortal strike yapınca alabiliyorlar bizi , arcanite reaper varsa tabi...
huntera dalaşıyoruz concussive shot ile daze/stun koyuyor ok yağmuruna tutuluyoruz gerçi 1v1 de hunterları alma ihtimalimiz var kolayca ama neyse...
warlock a dalıyoruz fear koyuyor dot koyuyor succubus ile seduct ediyor kaçamıyoruz.. bi paladin öldüremedim diye nerf isticekseniz artık ooohooo çenem kilitlenir bişi diyemem[signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Major of SEVEN
Mining/Enchanting
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben dedim 45 sn'yi, wc3'teki divine shield'i versinler geri kalan herşeyi alabilirler heal hariç.. :-p

shield+hearth'tan yakınmak komik, sanki adam instant kill yapıyor saatte bir. hayatta kalınca contribution point mi alıyoruz sanki?[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...