Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Absolut, 24 Mayıs 2005 13:57 tarihinde demiş ki: Buyrun bu da kaslı kolum pozu süpermiş hehe ne alaka be :) Adam merak etmiş biz de koyduk resmi Hem seni turuncu kafayla taksimde gördüümde kendin dedin süzülmüşsün diye[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 o koldaki kasların proteini olayım diyesi geliyor insanın bende itina ile kilo almaya devam hehe 90 a vurmaya 2 kaldı amma velakin 1 sene sahalardan uzak kaldıgımdan ve rejim yaparken kepek ekmek üstüne nutella sürersem :)[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ben, turuncu kafa, taksim, sen? Rüyanda falan mı gördün yav? Hayra yormak lazım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Ardeth, 24 Mayıs 2005 13:16 tarihinde demiş ki: Boş ve anlamsız bir şekilde refresh tuşuna basma günleri geri döndü :) ahahah +1 buna :) sözde wow oynuycaktım bugün cafeye geldim bi saattir anlamsız şekilde refresh yapıp duruyorum...[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Absolut, 24 Mayıs 2005 13:59 tarihinde demiş ki: Ben, turuncu kafa, taksim, sen? Rüyanda falan mı gördün yav? Hayra yormak lazım. Alexi, Head 1 kaç kişi daha? İstiklalde yürümek? Hayır? Şer?[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Yav benimle mi konusuyorsun anlamadım. Ben taksime gitmedim, turuncu kafa ne bilmiyorum. Bana demiyorsan zaten problem yok :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Alexi ye dedim yafs. Alınma hemen üzerine :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Hhehe oke[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 paticik kapaliyken herhalde en olmayacak sey oldu Absolut'u Cake konserinde Istanbul'da gorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 :) hehe gençler nerelerde eğleniyor tebdili kıyafet kontrole çıkmıştım :P[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 24 saat gettin jiggy with it yaptım[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 paticiki olzedm hergun yeniden girip denedm ozledm sonunda acıldı[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 herkes yavaş yavaş geliyor neyse ki[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Eheh Arka Planına bile hasret kalmışım, böyle turuncu turuncu içim açıldı:)[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 walla açılınca girmicektim ama bensiz olmaz dedim[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 önce forumun kapandığı gece tarafından wow oynamam için cenx tarafından aklım çelindi. resmi blizzard forumlarını hatmettim oyunu kendime beğendirebilmek için. gene beğenemedim ama şansımı deneyeyim dedim.. wikipedia'yı azıcık hatmettim, paticik'in kapandığına sevinmeye başladım edinebildiğim bilgileri görünce.. :-p mame'de street fighter alpha 3 çalıştım ve nihayet shoryuken, hadouken ve bilumum süper comboları kaptım, normal kombo bile yapar oldum istemdışı olsa da.. 8-) wow'a başladım lvl 36 oldum.. çeşitli anime serilerini bitirdim, bozulan dvd sürücüyü bekledim neredeyse 2 ay kadar.. yani sonuçta farkettim ki paticik kapalıyken insan bir sürü iş yapıp kendini geliştirebiliyormuş, :-p açıldığına sevinirken içten içe üzülüyorum ehe neyse ben mame sunucusunda öğrendiklerimi sergilerim, forumda kültürümü sağa sola serper hatta saçarım, wow forumunda da solladıklarıma hava atarım, üstü açık arabanın aleme gösteremeyince manası yok ki.. :D[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 normal yaşantıma devam ettim patinin önemini bir kez daha anladım patisiz sabahlamaların zevk vermediğini anladım bişiler okumamanın yoklugunu hissettim neyseki açıldı mutluyum :)[signature][hline]In Flames We Trust a member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Tabiki sıkıldım, tartışmayı özledim, Sam'i özledim :P Her alanda fikrimi yazamayacak bir forumun olmamasının acısını çektim. Sitelerde boş boş dolaştım. falan filan. Oh ya kurtulduk.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Pati olmadan sabahlanmadigini anladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 baska forum buldum orda takıldım bir suru bulushması oldu onlara gittim artık iki forum birden goturcem anlasılan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Allahım şükür kavuşturana ya; tek sıra dizilin hepinizi tek tek öpücem... Paticik kapandıktan sonra Lale devrine girmiş gibi oldum. Öyle aptal aptal katıldım uzun süre. Bol bol ekşi sözlük'te dolandım, paticik.com içim komplo teorileri ürettim. Torrent'lere dadandım. yetmedi emuleye dadandım (freeangel mod herkese tavsiye ederim :)) Deviantart'ta sürttüm, tunaferit ve safağa(bıshop) saygı duruşunda bulundum. VampireFreaks'a girdim, sıkıldım. resim çizdim bol bol. 1 hafta önce'de wow'a başladım. bu vesileyle sosyal hayatımı rafa kaldırdım. Şaka maka derken de üni'de ilk senemin finallerine kadar yara almadan gelmeyi başardım...... Şimdi yine dizilin yan yana yine öpücem. Anomal derecede özlemişim hepinizi :)...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Oky, 24 Mayıs 2005 12:26 tarihinde demiş ki: world of warcraft da hayatımı çürüttüm. bende aynisindan yaptim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reinforcement Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 valla ben cok pis kriz gecirdim hayatimdan bisey :-P eksildi iyiki acilid :)[signature][hline]anti-depresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Kemikıl paticik yokken ne yaptı. büyümedi. 2 kilo verdi. Eskrimden kaçtı.. Bidaa gitmedi. Kendini bisiklete verdi gitti bisikletini yeniledi. Pati nerde lan diye wastiee yi harrast etti. Deviantart turkiye kanalında bolbol sapıttı. Orayıda bozdu. Sora naaptı. şey yaptı. Wastieeyi harrast etti. Bayatı harrast etti. Gitti tekne motorunu tamir ettirmeye. Oradaki motorcu amca ile iyi anlaştı. Motorcu amca buna 2 zamanlı ilaçlama makinası motoru verdi. Kemikıl sapıttı gitti eve balkon masasında söktü bunu. Kazıdı bütün eski boyaları sora pas önlemek için boya attı tamamını dağıtıp temizliyip gene topladı sora gitti çalıştırırken bunu motor hayvani hızlanıp kemikılı korkuttu kemikıl buji telini çekerken buji çıtlattı sora zıplandı "nananananss" efeği verildikten sora tahta sopa ile bujiden kablo çıkarıldı. motor stop etti. Hızla dönen volan patlamamış pistonun durma hareketi ile aniden durdu ve motor bağlı olduğu küçük mengeneyi kırıcak kadar kuvvetli ileri hareket etti. Kırdıda. Yere düştü. Benzin deposunuda düşürürken kemikılın suratına bol miktarda yağlı normal benzin sıçrattı. Kemikıl ana avrat küfrederken yüzünü yıkayıp göz doktoruna gidildi. Göz banyosu yapıldı 2 gün. Sora naaptı.Gitti lombardini motor aldı. 250cc 6.5 beygirmiş. 70ytl verdi buna. Hurdalıktan aldı. Volanı açarken lokma seti küçük kaçtıından yeşil bisiklete sordu. Belki açabiliriz biz cevabını alınca motoru metal tekerlekli bi vagona yerleştirerek yeşil bisiklete gitti. Geçtiği yerlerde hayat durdu insanlar "wtfwtfwtf" gibi baktı çok gürültü çıkarıyodu..Yeşil bisiklete giderken eldivenin tekini kaybetti koştu geri aldı sora yeşil bisiklete ulaşabildi. Orada motorun başka yerleri açıldı ama volan açılamamıştı. Kızdı. Sora Alpay Erdem ile tanıştı yeşil bisiklette. Kendisinde olmuyan bitane lokma setine 90ytl verdi babası kızdı biraz niye harcıyon paranı dedi. Lokma setini bolbol kullandı. Volanın somununu bile söktü. Volan çıkmadı. Sıkışmıştı çektirme istiyodu. Onna uğraştı. Sora motoru adam gibi kazıdı falan. Boyanan yerleri krom sarısına boyadı. Sora maske çekti siyah çizgi maskesi yaptı. Siyah çizgi için boyaların katılaşmasını bekledi baya. Sora çalıştırma ipinin yayını kaçırdı. 3metrelik yayı 6cmlik bir daire içine sıkıştırırken anası ağladı. Sora simsiyah oldu kirden. Duş alıp gres yağını temizledi. I was black and i was proud dedi . Sora son boyaları falan attı topladı Motor bu hale geldi. Balkonu batırdı rezil rezil pis oldu balkon. Sabahleyin çok acaip bi rüya gördü. Rüyada öldü. Bayata annattı bunu. Üstünede rüyayı çizdi. Motoru bitirdi. Deviantarta kodu. Burayada koyar heral. Evet koydu. paticik önce 0 gösterdi sora kocaman bişiler yazdı sora veri tabanı zort dedi deli etti chemicalı. paticik açıldı. msn listesi sapıttı sürekli disconnect oldu bozdu msnyi.[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°CKarakedi bi ara demişki: sagda solda gateler acılıyor, içinden lol diyerek insanlar çıkıyor.Yeto bi ara demişki: Taşları çakılları yuruturuz ama gene yaptırmayız.[Bu mesaj Chemical tarafından 24 Mayıs 2005 15:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar