Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik yokken neler yaptınız?

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Norak yazınca aklıam geldi, ben kola içmeyi bıraktım!

Bir gece kod yazarak sbahalarken 2.5 litre içtiğimi farkedince, ve üsütne bir güzel inadına düürmlri aıclı aıclı oturutp yetmemiş gibi vodkayla terbiye edine midem iflas etti, artık haftada br filan içiyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

oku + 3 farklı sw oyunu bitrdim :D deli gbi download yaptım , sinemaya gitim vs vs[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bilgisayar dışında yaptıklarımda bi değişiklik olmadı patinin gitmesi.

ogame'e başlaadım, antu.com da gereksizce zamaan harcadım, ekşisözlüğe girdim, ama farkettimki bilgisayar başındayken paticik gibi bi yer yok yada hiç bir site bana aynı keyfi vermiyor.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

Ogame'e çok pis abandım. Avrupa serverında TURKS olarak cihana korku saldık. 200. sıraya kadar yükseldim. Önümde iki seçenek vardı. Ya 24 saat online olarak devam edecek ya da bırakacaktım. Birisine devrettim hesabı. Büyük bir stresten kurtulmuş oldum. Amma ağır yükmüş bu ogame dedim kendi kendime rahatım şimdi.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

olm albüm kapalı atamıyorum yeni :)
[spo1=Buyrun bakın]ama bi örnek atayım istiyorsan
[/spo][signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

[Bu mesaj Prawler tarafından 24 Mayıs 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...