dory Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 çekirdek yedim paticik'i ozledim yine cekirdek yedim film izledim oss hayatımı karartti, beynim eridi çekirdek yedim paticik acildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Norak yazınca aklıam geldi, ben kola içmeyi bıraktım! Bir gece kod yazarak sbahalarken 2.5 litre içtiğimi farkedince, ve üsütne bir güzel inadına düürmlri aıclı aıclı oturutp yetmemiş gibi vodkayla terbiye edine midem iflas etti, artık haftada br filan içiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 kiz party party kiz ders eglence köpek aldim bide böle salak bi yasam :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Selam herkese..[signature][hline]Arcane: hayatım dürüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 sıkıldım patladım kafayı yedim zaman geçircek şey bulamadım bazen yeni yeni oyunlara verdim kendimi wow oynadım battlenette takıldım dota yaptım kaşarı oldum sonunda biraz pc bilgisi depoladım...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Boş ve anlamsız bir şekilde refresh tuşuna basma günleri geri döndü :)[signature][hline]''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 oku + 3 farklı sw oyunu bitrdim :D deli gbi download yaptım , sinemaya gitim vs vs[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Valla bilgisayar dışında yaptıklarımda bi değişiklik olmadı patinin gitmesi. ogame'e başlaadım, antu.com da gereksizce zamaan harcadım, ekşisözlüğe girdim, ama farkettimki bilgisayar başındayken paticik gibi bi yer yok yada hiç bir site bana aynı keyfi vermiyor.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ogame'e çok pis abandım. Avrupa serverında TURKS olarak cihana korku saldık. 200. sıraya kadar yükseldim. Önümde iki seçenek vardı. Ya 24 saat online olarak devam edecek ya da bırakacaktım. Birisine devrettim hesabı. Büyük bir stresten kurtulmuş oldum. Amma ağır yükmüş bu ogame dedim kendi kendime rahatım şimdi.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 uniyi bitirdim masteri bitirdim doktora verdim yetmedi profla seviştim turkcell de göreve basladım bölüm şefi oldum kat ağası oldum genel müdür oldum ceo oldum yandım bittim kül oldum derken pati açılabildi ha bol bol g3nk dik elalemi dota da[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: DynamicK, 24 Mayıs 2005 13:22 tarihinde demiş ki: uniyi bitirdim masteri bitirdim doktora verdim yetmedi profla seviştim turkcell de göreve basladım bölüm şefi oldum kat ağası oldum genel müdür oldum ceo oldum Şaka dimi bunlar hep.[signature][hline]g3nk it up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ceo oldum dediyse şaka diildir cok ciddi bişey :P CEO. hobaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bunların hepsini bi rüya içinde kullanarak patinin kapalı kaldıgı dönemi itina ile dolu dolu yaşadım ama bu süreçte bunlar gerçekleştirilebilirdi pek tabi dile kolay site nzm kapandı hatırlaması bile güç?[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 14 kilo verdim (cidden) [signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | Sözlükte ben! [Bu mesaj Prawler tarafından 24 Mayıs 2005 13:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 wowdan kafayı kaldırmadık...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 playboy oldum diyosun? (prawlere) (cidden) peki albümde resimlerini daha fazla görebilecek miyiz?[signature][hline]G3NK [Bu mesaj DynamicK tarafından 24 Mayıs 2005 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 okul,dersane + izmir in ist.ten kat kat gusel olduguna karar verdim.En azından ist.e bida gitmeme kararı aldım.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Alexi bap anlatmış Stajıma devam ettim Paticik açılmasa da ruhu bizimle dedik ve buluştuk sürekli taksimi dağıttık En acı çeken hep Dela oldu Dresquin bizi diskoya götürdü[signature][hline]I have grown older, you have grown colder, And nothing is very much fun, any more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ahaha ya acildi cidden. inanamiyorum inanamiyorum efendim. *civir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 olm albüm kapalı atamıyorum yeni :) [spo1=Buyrun bakın]ama bi örnek atayım istiyorsan[/spo][signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...SAKLI SOKAK | Sözlükte ben![Bu mesaj Prawler tarafından 24 Mayıs 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 alkolü bırakmış olmalısın :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 oha fln oldum yani dk 1 gol 1 prawler[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Buyrun bu da kaslı kolum pozu süpermiş hehe[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 alkol inanılmaz az, beyaz ekmek yok, et az, full tavuk salata + spor derken işte böyle olduk. 92 den 78 e düştük :)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Sözlükte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Absolut, 24 Mayıs 2005 13:57 tarihinde demiş ki: Buyrun bu da kaslı kolum pozu süpermiş hehe Çok iyi ya :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar