Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baaayan arkada$ ariyorum...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

said:
blackchaos, 24 Şubat 2005 20:21 tarihinde demiş ki:
varmı bayan arkada$

*!glump!*

1.75 boyunda 90 kiloyum Kumral esmer tenliyim.Arkadaşlarım çok yakışıklı olduğumu söyler annemde en yakışıklı olduğumu ve sülalemdekilerde çok kızın canını yakıcağımı söylerler.Ama ben bu kadar mütevaziye gerek olduğunu zannetmiyorum.Kızlar bence beni tercih etmeliler çünkü çok farklıyım.ben.Bi kere vücut tipim atletik.Gözlerimde yeşildir.
Sigara içmem alkol de içmem hiç içmedimde.Çok bakımlıyımdır.Tikky değilimdir ama bazen tikkyimdir bazen taksimdekiler gibide giyinirim.

aradığım kızlar : bakımlı olsun güzel olsun.Tatlı şirin olsun ağırbaşlı olsun zaman zaman çocuksu davransın ama şımarık olmasın.

beni arayın... msjlarınizi bekliyorum...

Aradıgınız kisiye su an ulasılamıyor lutfen bi kac ay sonra tekrar deneyiniz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mrproblem, 25 Şubat 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
said:
varmı bayan arkada$

*!glump!*

1.75 boyunda 90 kiloyum Kumral esmer tenliyim.Arkadaşlarım çok yakışıklı olduğumu söyler annemde en yakışıklı olduğumu ve sülalemdekilerde çok kızın canını yakıcağımı söylerler.Ama ben bu kadar mütevaziye gerek olduğunu zannetmiyorum.Kızlar bence beni tercih etmeliler çünkü çok farklıyım.ben.Bi kere vücut tipim atletik.Gözlerimde yeşildir.
Sigara içmem alkol de içmem hiç içmedimde.Çok bakımlıyımdır.Tikky değilimdir ama bazen tikkyimdir bazen taksimdekiler gibide giyinirim.

aradığım kızlar : bakımlı olsun güzel olsun.Tatlı şirin olsun ağırbaşlı olsun zaman zaman çocuksu davransın ama şımarık olmasın.

Azıuahahahah süper ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
December_Flower, 25 Şubat 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
said:
vaniLLe, 24 Şubat 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
said:
Infernal_Reborn, 24 Şubat 2005 20:29 tarihinde demiş ki:
vanille erkek arkadas arıyan sen diilmiydin burda daha 10 gun once :-)

haha in flamesci genclikkk yeah..
hemen ''ben ciddiyim ama'' diye atlayanda sendin ama =) hem ben sewgililer günüyle ilgili acilan topicleri protesto ediodum=P

lütfen in flames e laf atmayalım,çünkü onlar TANRI dır :)

In Flames We Trust, band of the brave!!

said:
thanatos, 25 Şubat 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
nukbaslikliinfernal'a laf yok pls

buna in flames kardeşliği denir işte. helal than bea :P[signature][hline]| spend some quality time - In Flames Turkiye Fan Page |
You'll never be alone again
You'll never die again
You'll never be born again
You'll forever be, stuck here in eternity
Sosyal ağlarda paylaş

said:
mrproblem, 25 Şubat 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
said:
varmı bayan arkada$

*!glump!*

:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Saygılarımla....
Xeir................
Sosyal ağlarda paylaş

DİYARRRBAGIRIINNNN GIZLLARRIIIIIII HANIMMM EYYY HOLOOLEYYYYYY LORKEE LORKEEE LORKKEEEE LORKKEEE. DİYARRRBAGIRIINNNN GIZLLARRIIIIIII HANIMMM EYYY HOLOOLEYYYYYY LORKEE LORKEEE LORKKEEEE LORKKEEE. DİYARRRBAGIRIINNNN GIZLLARRIIIIIII HANIMMM EYYY HOLOOLEYYYYYY LORKEE LORKEEE LORKKEEEE LORKKEEE.
Sosyal ağlarda paylaş

11 sayfas yazıyı okuyamadım kusura bakmayın ama gülme krizine girdim blackchaos nedir bu ya :)
Gazeteköşelerinde olur ya yada ne biliim televizyonda çıkar ya aradığım aşkı arıorum falan :P
Çok güldüm valla :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...