paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 +1 takıl kafana göre birine bağımlı olmak harbi yalan bi olay babana bile güvenmiceksin bile boşuna dememişler (= ne dürüst kıslar tanıdım arkamdan plan yapan çok jackal var çok[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Vay be! Hep kızları melek sanırdım üniye başlayana kadar... Nesil mi değişmiş ne olmuş? Artık erkekler de kızlardan şikayetlenir olmuşlar... Sevinim mi acaba, üzülim mi? Ama tanıştığın kız bayaa bir canavarmış, layığını da bulmuş, kendi gibi birini... Hiç üzülme, yıllardır beraber değilsin ya, hem küçüksün. Boşveeeeer, tencere yuvarlansın kapağını bulsun.[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Beden derslerimiz çakışıyordu. Derste birlikte basketbol oynuyorduk, öyle tanıştık. Fazla muhabbetimiz yoktu. Daha sonraları yetkili olduğum okul forumuna girmeye başladı. Okulumuzdan her üye gibi onuda msn'e ekledim, konuşmaya başladık. Baya bi muhabbetimiz ilerledi. Yeri gelir dertleşir, yeri gelir eğlenirdik. Baya iyi ark. olduk. Kimseye söylemediklerini bana söylerdi, sevgilisini, sevgilisiyle problemlerini, aile içi dertlerini... her türlü şeyi paylaşırdı. Sonradan okulda bir graffiti topluluğu kuruldu. Okulun duvarlarına legal graffiti yapılacaktı. Bu da grubun başındaydı. Bende gruba girdim graffitiye ufaktan olan ilgim dolayısıyla. Seçimleri onunla birlikte yaptık, bir çok kararı birlikte verdik. Bi gün okuldan geldikten sonra msn'e girdiğimde onunla konuşurken çok üzgün olduğunu söyledi. Konuştuk.. Sevgilisi durup dururken bir şiir yollayıp, sebebini söylemeden ayrılmak istemişti. Severek ve üzülerek ayrıldı sevgilisinden. (8 aydır birliktelermiş). Ayrıldıktan sonra da çocukla konuşuyodu ama her gün ondan daha da nefret ettiğini, nasıl bi hata yaptığını anlatıyodu bana sürekli. Bir akşam konsere gittik bir kaç kişi. Orada baya birlikte olduk. Kıza çok iyi bir arkadaş gözüyle bakıyordum ama ona karşı hiç birşey hissetmiyordum (duygusal olarak). Konserden bi iki gün sonra (hafta sonu) mesajlaşıyorduk. Her mesajında çok sıkılıyorum türü birşeyler yazıyodu. En sonunda msn'e çağırdı konuşalım diye. Msn'e girdim, neye canın sıkkın, noldu gibisinden başladım konuşmaya. Söylemek istemedi; söyleyemem dedi. Biraz daha üstüne gittim söylemeye korkuyorum, daha erken dedi. Bende hafiften tahmin ettim nolduğunu, gaz verdim hafiften. Sonunda benden hoşlandığını ama çok fazla tanışmadığımızı, daha erken olabilceğini söyledi. Ben de çok iyi anlaştığımızı, zamanla gerçekten sevebileceğimi düşündüm. Konuştuk, çıkmaya başladık. Herşey çok güzel gitti 3-4 gün. Sabahtan akşama kadar beraberdik, öğleden sonraki derslere girmeyip birlikte vakit geçiriyorduk. Önceden de düşündüğüm gibi sevmeye başladım kızı. Güveniyodum gerçekten. Ama sonraları bi acayip davranmaya başladı, bazen çok sıcak davranıyor, bazen aşırı soğuk davranıyordu. Rahatsız olmaya başladım. Bi gün okulun tiyatrosuna gitmiştik, oradan çıkışta yolda yürürken sürekli oflayıp pufluyodu. Dayanamadım sordum noldu, niye böyle davranıyosun, bi problem mi var dedim. Eski çıktığı çocuğu unutamadığını, onu hala sevip sevmediğine karar veremediğini söyledi. Ben şok oldum. Bi hafta öncesinde nefret ediyorum diyip arkasından demediğini bırakmıyordu. Bir yerde otururken çocuk msj attı; senle gerçekten samimi olduğumuzu düşündüğümde neden ayrıldığımızı sana söyleyeceğim diyordu. Söyledim kıza, aradı konuşmak için. Ama çocuk işi olduğunu, konuşamayacağını vs. söylemiş. Herneyse kızla konuştuk, böyle devam etmiceğini, en azından bir süre ayrı kalıp kesin bi karar vermenin gerektiğini söyledim. O da katıldı, ayrılmaya karar verdik. Önceden çıktığı çocuğu merak ettim. Msn'i bende vardı ama konuşmuyorduk hiç. Beni tanımıyordu, kim olduğumu bilmiyordu. Selam verdim bi gün, konuşmaya başladık. Baya samimi davrandı, kimsin diye bile sormadı. Konu bir yerden kız mevzusuna geldi. Baya birşeyler söyledi. Kısaca 3 kızla uğraştığını, birinin bunu sevdiğini, birini bu sevdiğini, diğeriyle de 8 ay çıkıp diğer kıza aşık olunca ayrıldığını ama kızın hala bunun peşinden koştuğunu söyledi. Ben bunları duyunca şok oldum. Kararsız kaldım kıza söylesemmi, söylemesemmi. Kızın arkadaşlarıyla konuştum, hepsi mutlaka söyle dediler. Kızla konuşurken ne kadar güvendiğini sordum, çok güvendiğini söyledi. Bende bişey söylicektim ama güveniyosan söylemiyim, yanlış olabilir. Seni de üzmek istemiyorum dedim. Konuştuk baya, çok ısrar etti, söylemek zorunda kaldım. Konuştuklarımızı yolladım kıza. Sonra kız telefon edip çocukla konuşmuş, çocuk beni dershaneden bir ark.ı sanmış, söylediklerinin doğru olmadığını, kafa kırdığını söylemiş kıza. Sonra çocuk geldi bana baya bi söylendi, tehdit etti niye aramızı bozmaya çalışıyosun gibisinden. Kavga ederken bizim çıktığımızı öğrendi. Acayip sinirlendi. Kıza sordu, kız da o anda boşlukta olduğunu, kim gelip çıkma teklif etse kabul edeceğini, ilk ben ettiğim için benimle çıktığını söylemiş. Ben böyle olmadığını söyledim ama ikna etmek için konuştuklarımızı gösterdim. Gecenin 2'sinde acayip sinirlendi, kızı arayıp uyandırdı, konuşmuşlar. Kız yalvarmış yakarmış yine ikna etmiş çocuğu. Sonra kız bana geldi patladı, bir sürü şey söyledi. Beni kullandığını ama benim hiç fark etmediğimi, çok salak olduğumu falan söyledi. Ertesi gün bi daha karşıma çıkma, arama, mesaj atma... gibi bir sürü şey saydı. Bende bir hata yaptığıma karar verdim ve çıktım aradan. Şuan o çocukla çıkıyor galiba. Kıza nasıl güvendim, değer verdim hala anlayabilmiş değilim =) Ama hayat işte, derslerle dolu. Bu olanlardan da bir daha hiç bir kıza güvenemeyeceğimi öğrenmiş oldum. [Pati kapalıyken olan bu olayın üstünden baya zaman geçti ama sizlerle paylaşmak istedim..][signatur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 insanı delirticek bi olay hakkaten :) biraz degişiğini yaşamışlığım var ordan biliyorum heh[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 kızları anlamak zor da bu tarz kızlara yapıalcak şey belli umursama gitsin, valla aah lise aah dedirtti bana okurken, ama emin ol ünide de var böyle kızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 kız biraz kafadan sorunluymuş.bırak ya uğraşmaya değmez.aklına bile getirme..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 kız milleti bu guven olmaz..böle kızlar için her zaman kendine bi pay bırakıcaksınki bu tur şeylerde bişiler söliyebilesin...sen şu an uzulmuosan sorun yok.. kafana takmadıktan sonra senin için ii bile olmuş..[signature][hline]Dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wormdevil Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ilginc bir olay gecmis basindan, ama bence bircok yerinde hatali davranmissin. Cocuktan ogrendiklerini kiza yetistirmek, kizla ozel konustuklarinizi cocuga soylemek. Hos seyelr degil kesinlikle. Bu arada kizin senin hakkindaki dusunceleri biraz degisik bence. Azcik hoslaniyor ve aslinda cok uyumlu olabilirsiniz ama belli ki seni sevgili olarak goremiyor (eheh evet artik kabullendigim bir kiz sacmaligi :D). Eski ciktigini unutmak icin, civi civiyi soker mantigiyla, kendisine en yakin olan erkegi yani seni bulmus. Bu yuzdne bazen hala eski sevdiginin derdinde iken mutsuz, bazen de "ama o da cok iyi biri" diye dusunup biraz da kendini olayin akisina biraktiginda mutlu gorunmus olabilir. Herkes baya iyi rol yapabilir, ama kizlar erkeklerden hep bir adim ondedir :)[signature][hline]Why can't we not be sober? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 bir kız 1 ay önce senin sırdaşın, 1 ay sonra sevgilinse, çıkma işinin b.ka bulanması muhtemeldir.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Saeros, 25 Mayıs 2005 19:36 tarihinde demiş ki: bir kız 1 ay önce senin sırdaşın, 1 ay sonra sevgilinse, çıkma işinin b.ka bulanması muhtemeldir. ya benim de bi arkdaş öyle şimdi napsam napsam die düşünüyorum en iyisi baştan tavrı koymak di mi?daha teklif etmedi ama her an edebilir de tavır ı nası koycam:-?[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... [Bu mesaj fiona tarafından 25 Mayıs 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 en iisi defol git dmk zitlemek yane öbür türlü yok arkadaş olalım bn seni öyle düşünmüom geyiğine yatma yane defol git de direk (=[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Öyyy lise...[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Saeros, 25 Mayıs 2005 19:36 tarihinde demiş ki: bir kız 1 ay önce senin sırdaşın, 1 ay sonra sevgilinse, çıkma işinin b.ka bulanması muhtemeldir. +1 Ayrıca her kızı aynı kefeye koymamak lasım.Senin en yakın arkadaşınken sevgilisinden ayrılır ayrılmaz sana çıkma teklifi eden bi kızdan ne bekliodun ki?[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 gimli +1 kararsız kız tavrı diyor he diyip geçiyorum. hastalıklı ilişkimsi aptal bir şeye meze olmuşun sadece:) hala kafası karışık dolanıyordur etrafta. o ilk çocuğun "yedeği" falandır büyük ihtimal. hani olur da çok isteren bir kaç yerinde güzel sözle direk geri gelir. uğraşma derim ben. he diyor geçiyoruz. he[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe tadı kaçar, yavanlaşır. Çıkarıp attığında da birileri gelip sağa sola çekip üstüne yapıştırır. az laf çok iş. L@m3rl3re cevap yok! bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: LoMBaK, 25 Mayıs 2005 19:40 tarihinde demiş ki: en iisi defol git dmk zitlemek yane öbür türlü yok arkadaş olalım bn seni öyle düşünmüom geyiğine yatma yane defol git de direk (= arkadaşım die de pek kırmak istemiyorum ama sonu öyle olcak.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 öbür türlü arkadaş geyiğine girersen daa çok kırarsın öbür türlü hiç olmassa sndn nefret eder ama iilik yapmış olursun ona[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak msnicq freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 hemen genellemeyelim ama böylerleri de var...anladığın anda z.ktiri basmak lzm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 genellemeyelim ama aralarında böyleleri varsa güvenmeyip, tedbirli olmak lazım olaydan sonra sadece hata yaptığıma üzülmüştüm. ama şuan hayatımdan gayet memnunum. (önümüzdeki hafta da bi geçse, sınavlar bitse..)[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bazı yerlerde hatalı davranmıssın ama yine de hemen kendini guvenmemem lazımdı diye vs vs suclama. Bırak gitsin bu tip insanları cidden catlakmıs bu kız, hic dusunme ardına bile bakma. Zamanla guvenebilecegin birileri cıkacak zaten karsına. Sonda ben seninle oyun oynuyodum vs demis ama hic de oynamamıs kesinlikle inandırıcı degil. Son anda hicbisi olamıyorum bari zeytinyagı olayım diye dusunmus ki ohoo yani. Gimli'ye de burdan bi +1 diyorum =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Banada birkere rastlamıştı böyle bir kız. Bazen insanı çok feci pişman ettiriyorlar.[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: sirnaber, 25 Mayıs 2005 20:23 tarihinde demiş ki: evet kanka ayağı ne ayağıdır gayet iyi biliyoruz :P [signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: Saendul, 25 Mayıs 2005 22:26 tarihinde demiş ki: Sonda ben seninle oyun oynuyodum vs demis ama hic de oynamamıs kesinlikle inandırıcı degil. Son anda hicbisi olamıyorum bari zeytinyagı olayım diye dusunmus ki ohoo yani. Problem de o zaten (sürekli kendisini haklı çıkarmak için yalan söylemiş olması). Oynamadığını çok iyi biliyorum. Oynayan bi insan birlikteyken bir yerden ilersine gitmez herhalde.[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Bir keresinde yazmıştım sanırım ama yeri gelmişken bir daha c/p'liyim. Geçen sene üniversiteye devam kararı almıştım. Okula başladığım sırada bir grubumuz oluşmuştu. Burada pınar adında bir kız vardı. Ve ben bunu bi akşam taksime davet ettim. Okuldan çıktık taksime gittik. Guitar'a girdik başladık bira içmeye.. Saat akşam 8 olmuştu.. Artık kızın yavaş yavaş kaçma vakti gelmişti. Karşıda oturuyodu ve ancak gidebilirdi. Ben onun o benim gözlerime bakıyodu. Ve daynamadım. Dedimki, ya bu akşam hiç canım eve gitmek istemiyor gel taksimde sabahlayalım. Kız ilk once, "nasıl ya" falan dedi.. Sonra hımm bi sn dedi tuvalete gitti.. Geldiğinde annesini aradığını, kendisinin mecidiyeköyde bir arkadaşında kalacağını yarın buradan okula gideceiğini, yani bu akşam eve gelmiyeceğini söyledi. Anneside tamam demiş. Neyse ikimizde çok sevindik. Gel bi internet cafeye gidelim, orada günün etkinliklerine bakarız tercih yaparız dedim. Neyse gittik internet cafeye etkinliklere baktık. Planımızı yaptık. Saat gece 11'de Fuat Saka konseri var Babylon'da oraya gidicez.. Gel biraz taksimde turayalım dedim. Sonra oraya geçeriz saat çok erken daha. Bunla taksimde koşuşturduk bayağı. Ebelemece falan oynadık istiklade. Tam galatasaraya geldik, lisenin önünde bir konser vardı. Grup iyiydi bayağı orada durduk dinlemeye başladık. Zaten bayağı alkolluyduk çok hoş oldu.. Konser biterken elimize bir broşür verdiler. Bu dinlediğiniz grup bu akşam kemancı'da sbah 5'e kadar konser var yazıyodu. Neyse katladık koyduk arka cebimize.. Saat 10:30 olmuştu.. Babylona doğru yollandık. Babylonda konser çok eğlenceliydi.. Horon teptik. Bağırarak eşlik ettik. Kısacası çok eğlendik.. Saat 3'te konser bitti.. Ne yapalım şimdi dedik. ( O zamandda okula devam edicem diye işi gücü bırakmıştım ailenin yanına geçmiştim evimde yoktu). Aa konser var dedik. Hemen kemancıya gittik. Bi güzel oradada hopladık zıpladık. Saat 5:30 da biz masaların üzerinde sızmıştık. Bizi kaldırdılar. Kapatıyoruz dediler. Oradan çıktık. Hemen kızılkayalarda hamburger falan yedik. Pınar bi güzel kustu istiklal'de ağaçın altına.. Sonra gel açık yer varmı bakalım 1-2 yere dedim. İstiklal bomboş tabii. Koşturuyoruz.. Işıklandırmaların demirlerini kaldırıp bırakıyolruz. GÜM diye ses çıkıyo kaçıyoruz beraber. Polisler falan var.. Neyse saat 6:30 falan oldu sanırım (saatleri doğru hatırlayamayabilirim) Hiç bir yer çaık değil. Deli gibide ukumuz geldi yorgunuz falan.. Ben dedimki , gel taksim bakırkoy dolmuşlarına binelim. Bu saatte kimse binmez. Orada uyuklarız. Neyse bindik. İçerde 2 kişi vardı sanırım. Neyse biz hemen sızdık.. Bende arada göz atıyorum gelen varmı diye.. Saat 7 gibi arabaya 4 kişi birden bindi. Adam kapıyı kapadı bi baktım sn ler içinde yola çıkmışız. Neyse dedim uyuyalım bakırkoye gidene kadar.. Bakırkoye geldik. Saat 7:10 olmuştu. Yol boş olduğu için çok çabuk gelmişti.. İndik arabadan. Şimdi ne yapcaz dedik.. Okul saat 9 da başlıyor.. Meydandaki banklara gittik. Banklarda tam sızıyodukki, bole olmaz dedim. İn yok cin yok sabahın köründe. Tinercisi falan gelir iş olur kıza, al başına belayı.. Neyse gel dedim, taksimde sabah eğlenenleri hesaba katmamıştım, ama bakırkoyden bu saatte kimse taksime gitmez dedim .. Yine bindik dolmuşlara.. Saat 8:00 oldu. Araba dolmaya başladı. Pınarı kaldırdım. İndik arabdan. Bide şöföre bağırıyorum.. NE BU KARDEŞİM. 2 SAATTİR DOLMADI . GEÇ KALDIK OKULA.. (adam dicek bu saatte ne okulu ..) Neyse indik arabadan.. Okula gittik. Saat 11 gibi o dayanamadı eve gitti.. Büyük sabırsızlıkla onu bekledim çünkü, aşık olmaya başlıyordum.. Saat akşam 6 gibi okula geldi.. Kolunda bir erkek.. Erkek arkadaşım diye tanıttı.. Ve ben direk dumur.. Düşünün halimi.. Ve o günden sonra kızları anlamaya çalışmayı bıraktım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 o.O[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 @nedanko Süper eğlemişsiniz hayatta çoğu insan yapmaz böle şeleri çok güzel ya :)Takma kafana ama sonuçta kız sana arkadaş olarak ilgi gösterdiyse ve sen yanlıs anldıysan onun suçu ne :) Kızları anlamak o kdr zor diil aslında,erkekleri çoğu zmn anlamak daha zor oluo :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar