same Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 cocacola'nin ne anlama geldigini bilen var mi¿¿¿ tıklayın [Bu mesaj same tarafından 03 Şubat 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Joker Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 editle şu msj ı plz TIKLA![signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] Adresim:Ziverbey 3. köprü sapağında ankara yoluna paralel, GIDERKEN SAĞDA DÖNERKEN SOLDA!!
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 said: "La Muhammed La Mekka" "Muhammed ve Mekke yok olsun" cola turkanın reklamı bence bu :-P çok saçma[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kaynak site de pek tarafsız. :)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
AstelyA Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 çok saçma bisey bu.. zaten sitenin icerigine bakilirsa böyle bi haber yayinlamalari normal ama kanmayalim biz böyle propagandalara..
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bunları düşünen adamlar varmı yaa[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde?
Smooth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Abi ne bicim link bu Boyle versene[signature][hline]Çekip Gidicem Buralardan::... ...::Buralara::...
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 23231 Toplam Üyesi var üyeler dısında online 161 Misafir[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 photoshop rulz.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 kendi topic'ini sabote edeni de ilk kez görüyorum. kendin aç kendin sabote et. amaan, olmadı ya. küstüm. [Bu mesaj Saeros tarafından 03 Şubat 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 inadımıda içicem bölece kolayı daha fazla sevdiriyolar reklamlarını yapıyolar[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
eddy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Yaw bu konu daha öncede açılmıştı tekrar tekrar sıkıyor çoğu kişi gibi bende inanmıyorum.[signature][hline]
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Eğer o arapça yazıların anlamı doğruysa,ortadaki idda da doğru demektir.İlginç gerçekten..
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 feyk bunnar feyk[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 yav n'alakası var. adamlar isim koymuşlar, arapça bilen biri de orasından burasından çekiştirmiş tersten yazıp.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 adamların işi gücü yok para kazanmayı amaclamayıp muslumanların dini inanclarını sömürücekler.... Hem Ha Hristiyan ha musluman biz onlarla komsu bahcenin cocuklarıyız :D[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 abi bırakın bunları ya.[signature][hline]Deli333
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Önce aramaya inanalım. Bin kere açıldı bu konu. İkinci olarak da böyle şeyleri ciddiye alacak insanlar varsa burda, durum gerçekten üzücü :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
HaDeSs Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 UUFS!!! *!anlamsızca bakınır*[signature][hline]TaN|2ıNıN BıLe Bı|2 ceHeNNemI wa|2dıR bu o'NuN ıNsaNLa|2a oLaN sevgIsıdı|2...
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bencede de fake hatta alaksı vıle yo benzetemedım bıle yazıları:))
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Haha ters çevirdikten sonra Bathory'ye benzetmişler yazıyı. Penthesilea'da insanın kendine yakışanı giymesidir. Bu sonuca photoshop ile çok basit birkaç adımda ulaşılabilir, ama gelin görün ki unuttum.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki: yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 öle bişe varsa kendi eziklikleri :) gelsinler yok etsinler beklioz :D ama cola güzel içerim![signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 ohh sacmaliga gel...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 $uan ıctıgımle yahudılere mermı saglıyorum ha? ilgincmi$ lol.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Jabba Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2005 bunlara inananlar varmıdır acaba diye düşündüm bir ara..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Öne çıkan mesajlar