Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cocacola nin ne anlami

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
"La Muhammed La Mekka"

"Muhammed ve Mekke yok olsun"

cola turkanın reklamı bence bu :-P
çok saçma[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
kendi topic'ini sabote edeni de ilk kez görüyorum.

kendin aç kendin sabote et.

amaan, olmadı ya. küstüm.

[Bu mesaj Saeros tarafından 03 Şubat 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
inadımıda içicem bölece kolayı daha fazla sevdiriyolar reklamlarını yapıyolar[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
yav n'alakası var. adamlar isim koymuşlar, arapça bilen biri de orasından burasından çekiştirmiş tersten yazıp.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
adamların işi gücü yok para kazanmayı amaclamayıp muslumanların dini inanclarını sömürücekler....

Hem Ha Hristiyan ha musluman biz onlarla komsu bahcenin cocuklarıyız :D[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
Önce aramaya inanalım. Bin kere açıldı bu konu.

İkinci olarak da böyle şeyleri ciddiye alacak insanlar varsa burda, durum gerçekten üzücü :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Haha ters çevirdikten sonra Bathory'ye benzetmişler yazıyı.

Penthesilea'da insanın kendine yakışanı giymesidir. Bu sonuca photoshop ile çok basit birkaç adımda ulaşılabilir, ama gelin görün ki unuttum.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Mesaj tarihi:
ohh sacmaliga gel...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
$uan ıctıgımle yahudılere mermı saglıyorum ha?
ilgincmi$ lol.[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
  • Yeni Oluştur...