Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warriorlar tank olmaktan baska bisi yapabilirmermi?

Karabulut

Öne çıkan mesajlar

rogue lar grup falan bulmuyor
grubunu , ve klanini ÇOK iyi ayarlamalisin lvl50 den itibaren
sabit bi grup olusturup onla devam etmek en güzeli
sap işe yapıyor sheep işe yapiyor heal aura taunt(warrior) iş yapiyor diye belirleyemeyiz bi karakterin grup bulup/bulamama olayini
sonucta grup dedigin alliance için
rogue/pala/priest/mage/warrior budur sabit grup
raid olursa hunterda alirsin araya
amma velakin ben 60 olduum zamanlarda allahtan sabit grubum vardi tomarla insan gelirmisin diye mesaj atiyordu ama normalde roguelar çok yakınıyor grup bulamamaktan
/who 60 yaptiginizda çikan sonuc ilk zamanlar
15 pala 3 priest 5 mage 25 rogue 10 warrior 7 hunter 2 warlock
bu şekilde oluyordu burdan 5 bilemedin 6 grup cıksın
roguelarin yaridan çoğu grupsuz kalirdi , lvl50 de bi tomar insan seni 'iyi rogue'dur ' diye bilmezse veya iyi bi bklanin yoksa , zor grup bulma cidden
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior cok zevkli canım helede stance değiştirmek falan derken 300 apm'i vuruyoruz nerdeyse, tek sorun abartılı miss rate'imiz ve 2h veya dw almadan doru düzgün rage toplıyamamamız, e zaten 1h shield gitmezsek tanklıkta yapamıyoruz doru düzgün yatıyoruz aşağı, partinin healer'ı adam gibi değilse.

Pvp ye girmiyorum zaten =) artık magelere paladinlere taunt atarım =)

Bide demiş biri yok söle skilli var 6 sanıye herlkez ona dalıyo yok 300 saat agro topluyo, abi oskillerin cool down'u 30 dakka veya 10 dakka =) bi instanceda 2 kere atıyosun yanı, dmg output'un olmadan agro yaratsanda hold edemiyosun.

Ayrıca iyi buff lanmış rogue'ın %80 dodge şansıyla babalar gibi tanklıkta yapıyo agroyuda tutuyo combat'sa, ama teker teker gelirse modlar tabıkı hoş zaten sorun bunu bile yapabilmesi =)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 01 Mart 2005 01:11 tarihinde demiş ki:
Warrior cok zevkli canım helede stance değiştirmek falan derken 300 apm'i vuruyoruz nerdeyse, tek sorun abartılı miss rate'imiz ve 2h veya dw almadan doru düzgün rage toplıyamamamız, e zaten 1h shield gitmezsek tanklıkta yapamıyoruz doru düzgün yatıyoruz aşağı, partinin healer'ı adam gibi değilse.

Pvp ye girmiyorum zaten =) artık magelere paladinlere taunt atarım =)

Bide demiş biri yok söle skilli var 6 sanıye herlkez ona dalıyo yok 300 saat agro topluyo, abi oskillerin cool down'u 30 dakka veya 10 dakka =) bi instanceda 2 kere atıyosun yanı, dmg output'un olmadan agro yaratsanda hold edemiyosun.

Ayrıca iyi buff lanmış rogue'ın %80 dodge şansıyla babalar gibi tanklıkta yapıyo agroyuda tutuyo combat'sa, ama teker teker gelirse modlar tabıkı hoş zaten sorun bunu bile yapabilmesi =)
once iyi warrior olalim, sonra iyi priest isteyelim =))[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

ceti'nin söylediği şu anlamda doğru;
"herhangi bir tanktan" demiş, çünkü herkes tanklık yapamıyor, warrior tank olsa da, elindekileri efektif kullanamayan bir tanktan elbette daha iyi tanklık yapabilir

ama bunu beceremeyen veya üzerine düşmeyen herhangi bir tanktan daha iyi tanklık yapabilecek başka meslekler de vardır bu şekilde yorumlanırsa[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Şimdi bağlığa hitaben ; Çok temiz rogue kesiyorlar :)
Tartışma warrior un tanklığı konusuna sapmış.
Şimdi Druid bear forma geçince armor olarak warrior u geçiyor/aynı oluyor. HP side aynı oluyor. E o zaman neden druild normal vuruşu 2-3 k larda olan mobları tanklayamıyor ? :)
Warrior en iyi tankdır warrior bi moba atak verdiğinde 5 sn başka kimse dmg vermezse warriordan agroyu almanız imkansız (tabi warrior var berserk stancede tanklık yapmaya çalışıyor warrior var harbi tanklık yapıyor)
Rogue evasyonla tanklık yapmıyor . Sadece warrior üstünden agroyu alana kadar hayatta kalmaya çalışıyor. Genelde bi boss dan falan agro alırsam evasyon+feint kullanıyorum. Zaten dandik UBRS deki dragonlar bile rogue a 2k civarı dmg veriyor e bi 2k dmg i heallemek var birde warrior a vurduğu daha az dmg i heallemek var :)
Alliance kısmında herkez işini biliyorsa warriordan başka kimse agroyu alamıyor çünkü agro alma potansiyeli olan diğer classların hepsinde Blessing of Salvatation oluyor. Horde kısmında da durum pek o kadar farklı değil sanırım. Horde da oyunu bilen daha çok kişi olduğundan Blessing of salvatation farkı kapanıyordur :D[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Tank olarak tabiki en iyisi warrior ama agro tutmakta bazen zorlanıyorlar :)
Şaka bir yana eğer damage dealerlar tanka yukarıda da dendiği gibi birkaç saniye tanırlar ise agroda bir problem olmuyor. Ama gel görki o birkaç saniye geçmek bilmiyor ve agro riske giriyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bas sayfadan son sayfaya atladim rogue ve hunter petlerinin daha iyi tankladigini soylemislerdi en son... buyrun efenim gelin tanklayin. full prtoection tankim bundan oncede MS warriordum (60 da degistirdim)... keyifle oynadigim bir karakter agro sorunu yok ... ama petle rogla kiyaslamayin lutfen hatta druid ayi formuylada kiyaslamayin.. high ende olmasi sart adam.

belki cok eski yazilardan dolayi oldu. PvP de her karakter gibi hersey oynayana kalmis ...[signature][hline]EverQuest 2 <-----> www.ALATURQUA.org <-----> World of Warcraft
Sosyal ağlarda paylaş

warrioru güzel kullanan birisi ölmez.
belki priest'e veya paladin'e.

cloth&leather kullananlara karşı direk ölüm makinası warrior.
talent dizilimini güzel yapmak ve ranged silah kullanmak mecbur zaten diğerlerine karşı.

onun dışında instancelerde taunt olayı güzel bişey[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

ben aggro tutmakta pek zorlanmiyorum, pek diyorum cunku ornegin bi boss'a chargeladigimda ayni saniye gelip rogue da vurmaya baslamissa sikinti yaratiyor, ama bi 10sn bekledigi zaman olene kadar uzerimde kaliyor mob.
bi arkadas rage dolmasinin zorlugundan bahsetmis, onun da caresi windfury totem horde'da, ally oynayanlar patlasin. :p

aggro tutmanin olayi de revenge, sunder armor vurmak surekli sekilde olurda baskasina donerse hemen taunt.

bunun yaninda 2h silah ve arms talentlariyla dmg dealer oluyor warrior, pek de guzel oluyor.[signature][hline]weeeee
Sosyal ağlarda paylaş

Warriorlar, gerçektende oynaması en zor olan class WoWda. İyi oynayanı ile kötü oynayanı arasında kilometrelerce fark var. Özellikle warrioru sadece lvl 9a kadar oynayan insanların warrior hakkında yorum yapmalarını tamamen saçma buluyorum. Hatta şunu rahatça diyebilirimki, pvpde en çok iş yapan karakterler warriorlar. Özellikle de group-pvpde üstümüze kimse yok. Warrior ölmeyeceği için son hedef oluyor bu sayede millet birbiri ile uğraşırken temizlik size kalıyor.[signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 24 Mayıs 2005 15:26 tarihinde demiş ki:

talent dizilimini güzel yapmak ve ranged silah kullanmak mecbur zaten diğerlerine karşı.

onun dışında instancelerde taunt olayı güzel bişey

aman yawaş diyorum.Mage ile ekmek arası döner olursun.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Sosyal ağlarda paylaş

Maraudon'dan itibaren warriorsiz instance cok riskli. Yani anca 3 paladin 1 priest 1 mage yapicaksin grubu, palalar gidip aoe aticaklar 3 ü de ayni anda, anca öyle yani. Yoksa aggro tutamiyor tek paladin.

Bu arada bu 3 paladinli grubu deneyin, 2. favori grup dizilimim böyle : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 24 Mayıs 2005 15:26 tarihinde demiş ki:

onun dışında instancelerde taunt olayı güzel bişey

magei unutmussun.. :)[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

warriror 1v1 pvp de mage ve priest i kesemez ne yazık ki. Böle sölemeyi sevmiyorum ama 60 mage ile 60 warrior u karşılaştırın warrior ne kadar iyiy oynarsa oynasın mage karşı bir çok dezavantajla başlıyor.

tanklama olayına gelince yüksek lvl instancelarda tanklığı warriordan başkası yapamaz. Tank olmak sadece yüksek armor a sahip olmak, değil aggro yu da tutabilmektir. Örneğin prot-holy paladin de armor warriordan daha yüksek olabilir (ki oluyor). ama bir paladin warrior gibi aggro yu asla tutamaz. Sorun da zaten aggro yu tutmakta bitiyor.

kalabalık combatlarda warrior karambolde milletin kafasıan öle bir ekliyor ki onu görmezden gelenler anca release spirit yapıyor :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jaan, 25 Mayıs 2005 03:11 tarihinde demiş ki:
warriror 1v1 pvp de mage ve priest i kesemez ne yazık ki. Böle sölemeyi sevmiyorum ama 60 mage ile 60 warrior u karşılaştırın warrior ne kadar iyiy oynarsa oynasın mage karşı bir çok dezavantajla başlıyor.

tanklama olayına gelince yüksek lvl instancelarda tanklığı warriordan başkası yapamaz. Tank olmak sadece yüksek armor a sahip olmak, değil aggro yu da tutabilmektir. Örneğin prot-holy paladin de armor warriordan daha yüksek olabilir (ki oluyor). ama bir paladin warrior gibi aggro yu asla tutamaz. Sorun da zaten aggro yu tutmakta bitiyor.

kalabalık combatlarda warrior karambolde milletin kafasıan öle bir ekliyor ki onu görmezden gelenler anca release spirit yapıyor :)

ya zaten bazı classlar ıcın bu guc dengesını soylemek cok rahat.
bu ornege ek olarak priestın > mageı cerez niyetine yemesınıde verebılırz

ama bazı classlarda ortada tam bırseyde soylmek mumkun olmuor[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

hehe ama su son eklenen silahlarla warrior acitiyor sahsen. Hunter olarak melee klasları cerez niyetine yiyen ben warriordan hafiften tirsmaya basladim.[signature][hline]Feanoor NE Hunter
Betrayer In truth,it was I who was betrayed Still I am hunted
Still I am hated Now, my blind eyes see what others cannot That sometimes the hand of the fate must be force Now, go forth
Unleash the tides of the doom Upon all those,who would oppose us
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...