Truwan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 bu siteye bakın Ben uzun zamandır bu kadar dolu ve tatmin edici expansion görmemiştim Vice city ne kadar yenilik getirdiyse bunun da ondan aşşa kalır yanı yok. Benim gibi Warcraft severlere tabi hala bakmamış yada duymamış kaldıysa :-P[hline]Rampaların ustasıyım kızların hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ah bi çıksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ne zmn cıkcak bilen war mı ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 1 temmuz ama kopyası 1 hafta önce gelirki bence orj alınmalı mutlaka bu oyun Gold diye çıkacak indirimli ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 1 temmuz da çıkcak[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 said: SolidSnake, 15 June 2003 20:27 tarihinde demiş ki: 1 temmuz ama kopyası 1 hafta önce gelirki bence orj alınmalı mutlaka bu oyun Gold diye çıkacak indirimli ! orasını bilemem ben kopya alcam ilk campaigni ni merak ediyorum çok multidende zevkli oluo yaw[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 oyunu heyecanla bekliyoruz da warcraft bölümü var zaten keşke oraya açsaydınız topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 yannız eklenen özelliklere baktımda direkt starcraft yapmışlar eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 ehehe evt burrow felam var :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Beşiktaşta var sinan paşa pasajında gidin alın.[hline]Asheron's Call - Level 126 Mage Starcraft BW - 2nd session champion lad.1457 Any PvP.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 zauhauh hll olsun turklere be 1 ay oncesinden cıkartılar oyunu iste teknoloji ![hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 başka yerde yok mu exp paketi alam[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=KgBPaj4o5KY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 10 yıl sonra patch mi atmışlar abi oyuna? DÖRT NEREDE DÖRT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 ooo süper gelsin gelsin belki biraz daha canlanır ortam, 1,5 aydır grubby oynuyor haftasonları inanılmaz zevkli izlemesi. lise zamanı okuldan sonra bütün akşam replay izlerdim şimdi her akşam streamlese grub izlerim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 serverlarıda düzletceklerse sahane. oynanmıycak kadar delayliydiler cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 bu daha ilk iş, önümüzde çok yol var diyo, sanki bi wc4 habercisi gibi geldi. oh oh oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 hd cıkarsınlar bızde oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Claiborne said: 10 yıl sonra patch mi atmışlar abi oyuna? DÖRT NEREDE DÖRT wow var işte wc4 olarak oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Klasikleri hd çıkartmak gibi bi planları vardı zaten ama ne durumdalar bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 grubby geniş ekranda stretched haline baya alıştım ama başta çok garip geliyordu diyordu, belki hızlandırmışlardır o süreci. adam tek başına twitchte ölü oyuna 5k viewer topluyo yani haftasonu. yapsınlar bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ben kurdum roc'la ft. battle.net'e de girdim 5400 online vardı, hadi hype hype. ekleyin: bonesoul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 bombilo said: ben kurdum roc'la ft. battle.net'e de girdim 5400 online vardı, hadi hype hype. ekleyin: bonesoul hacı orjinal mi gerekiyor ? utanıyorum sorarken ama belki artık free olmuştur bi şekilde falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ben northrend orjinal battle.netteydım de w3 icin baya emulator sunucu vardı vakti zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 hmm değişen bişi yok o zaman, euro battle vardı bi aralar noldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar