Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft III Frozen Throne

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu siteye bakın Ben uzun zamandır bu kadar dolu ve tatmin edici expansion görmemiştim Vice city ne kadar yenilik getirdiyse bunun da ondan aşşa kalır yanı yok. Benim gibi Warcraft severlere tabi hala bakmamış yada duymamış kaldıysa :-P[hline]Rampaların ustasıyım kızların hastasıyım
Mesaj tarihi:
ne zmn cıkcak bilen war mı ?[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
said:
SolidSnake, 15 June 2003 20:27 tarihinde demiş ki:
1 temmuz ama kopyası 1 hafta önce gelirki bence orj alınmalı mutlaka bu oyun Gold diye çıkacak indirimli !

orasını bilemem ben kopya alcam ilk campaigni ni merak ediyorum çok multidende zevkli oluo yaw[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw
Mesaj tarihi:
zauhauh hll olsun turklere be 1 ay oncesinden cıkartılar oyunu iste teknoloji ![hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
  • 12 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
ooo süper gelsin gelsin belki biraz daha canlanır ortam, 1,5 aydır grubby oynuyor haftasonları inanılmaz zevkli izlemesi.
lise zamanı okuldan sonra bütün akşam replay izlerdim şimdi her akşam streamlese grub izlerim yani.
Mesaj tarihi:
grubby geniş ekranda stretched haline baya alıştım ama başta çok garip geliyordu diyordu, belki hızlandırmışlardır o süreci.
adam tek başına twitchte ölü oyuna 5k viewer topluyo yani haftasonu. yapsınlar bir şey.
Mesaj tarihi:
bombilo said:

ben kurdum roc'la ft. battle.net'e de girdim 5400 online vardı, hadi hype hype.

ekleyin: bonesoul

hacı orjinal mi gerekiyor ? utanıyorum sorarken ama belki artık free olmuştur bi şekilde falan :D
  • Yeni Oluştur...