Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

77. Oscar Ödül Töreni - NTV

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Bu topic genel tartışma topic'imiz olsun.

Evet NTV canlı yayını yaklaşık 45 dakika önce başladı. Sinema ile ilgili bir çok konukla şuanda kırmızı halı ve adaylıklar hakkında yorum yapıyorlar. Tören ise 3'te başlayacak.

Yayın başında adını hatırlayamadığım yapımcı adam ile Emre Kınay ve diğer adını hatırlayamadığım ünlü oyuncu tartıştılar. Yani güzel bir açılış oldu :).

Bakalım gecenin ilerleyen dakikalarında neler olacak.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

Valla çoğu filmin TR de gösterime girmemesi, benim de filmi sinemada izlemeyi sevmem sebebiyle izlemiyorum. Görmedim ki hakedip haketmediğine bakayım[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise

Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
Sosyal ağlarda paylaş

babamın sao paolo maçının bitmesini bekliyorum.. :-)

ilgimi çeken filmler yok bu yıl ama sırf o şovlar, ödül açıklamaları için filan bile olsa izlenir. yalnızca ödül töreni değil sonuçta, bir çeşit gösteri ve gayet keyifli oluyor seyretmesi. ödüllerin hakedilip edilmemesi olayı seyretmemeye bahane değil hani, ben de pek mantıklı bulmuyorum çoğu seçimlerini yoksa..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 28 Şubat 2005 02:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dresquin, 28 Şubat 2005 02:20 tarihinde demiş ki:
Görsen bakabilecektin yani hak edip etmediğine?

Amerika Sinemaseverler Konfederasyonu, Hedehödö Akademisi falan umrumda değil açıkçası, filmi önce benim beğenmem gerekir ki o altın parçasına değer göreyim Dresquin.

Ha bu kimsenin umrumda değil tabi sadece benim umrumda.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association

Aşk, şekerli sakız gibidir. Önceleri çok tatlıdır. Sonra tadı gider, yavanlaşır ve yormaya başlar. En sonunda bir kenara atılır. Bu sefer de insanın canı yeni bir tane ister. Bulamayınca kenarda sertleşen eskisine bile razı olunur.
Sosyal ağlarda paylaş

Aviator'un süpriz olmazsa ödülleri toplayacağı söyleniyor. Ben o filmi seyretmedim, lakin fragmanlarından edindiğim izlenimle nedense itici geldi bana. Halbuki o filmi izlemem için fazlası ile yeterli sebep olan içinde uçakların geçmesi bile fragmanı görmemle ı ıh dedirtti bana.

Büyük bir olasılıkla hatalı düşünüyorum ama ne bileyim bazen sadece fragmanındaki tek bir sahne bile o film kötü bile olsa izlettirir ya işte benim takıldığım nokta o. Misal Pearl Harbor.

ps: Dresquin, Penth'in demek istediği ona göre hak edip etmemesi olayı. Sonuçta Penth'in kendi beğenisi için Penth'den daha yüksek bir kurum olamaz. Yani sonuçta tabiki Penth Oscar dağıtmıyor. :)

edit: Hehe Penth cevap vermiş bile, çok hızlısınız Paticik Gençliği, size ayak uyduramıyorum.
[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

[Bu mesaj GE-TA tarafından 28 Şubat 2005 02:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

cate blanchett'ı hep rolleri gereği çirkinleştiriyorlar, lotr'un belgeselinde görmüştüm, halt etmiş galadriel, öyle yani.. :-p

hadi be sao paolo, at golleri de bitir şu maçı..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dresquin, 28 Şubat 2005 02:29 tarihinde demiş ki:
Hayır academy denilen bir olay var, bu adamlar ödül veriyor kendilerine göre. Bir noktaya gelmişler, ödüllerine saygı gösteriyor birileri. Sen ben o biz siz onlar kim oluyor da hak etme konusunda karar verebiliyor? Bence filan deyin bari.

E bence olayı tabi ki var.
Ama göz var nizam var, Ben-Hur'e bak Titanic'e bak.
Yani.
Sonuçta aynı ödülü aldılar, aynı academy verdi ödülü.
Ayıptı bence.[signature][hline]Gone for good.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız, Aviator ödülleri götürür diyorlar, çok merak ettim. Geldi di mi TR ye?[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association

Sosyal ağlarda paylaş

lath'in dediği gibi geçen seneki kadar eğlenceli olmadı ama güzel 1-2 şey vardı yine, keyifliydi..

bir yerde terminator teması girdiler de noluyoruz dedim.. 8-) prince çıktı ödül sunmaya, ona şaşırdım en çok..

her yıl şu memoriam olayında çok duygulanıyorum, hani insanın ismini bilmediği ama simasını tanıdığı kişiler oluyor, (ya da tam tersi yönetmen vs için) sessiz sedasız ayrılıp gittikleri düşüncesi hüzünlendiriyor beni..

diğer ödülleri bilmiyorum da jamie foxx'a helali hoş olsun, filmi seyretmedim ama gördüğüm bölümlerde herif sanki ruh olmuş da bedenine girmiş ray charles'ın. ahaaa, eyooo dediği yerlerde eşlik ettim ekrandan.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrarını bu akşam NTV verir büyük ihtimalle.

Sam'e katılıyorum. Memoriam'da bu sene kaybedilen isimler geçtikçe gerçekten çok hüzünleniyorum. Her senede devleri kaybediyoruz.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor

[Bu mesaj LathspeLL tarafından 28 Şubat 2005 14:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...