copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 saat beşe hasta randevusu veren asistanıma burdan selamlar , öpüyorum kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ankarada yollar ne durumda bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 yol yok artık ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 abi ankarada yol mol kalmadı, üniversiteyi tatil etmediler yine de, abv heyetteki bunaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 copry said: saat beşe hasta randevusu veren asistanıma burdan selamlar , öpüyorum kendisini. oha benim bile asistanım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 "Melih Gökçek twitter" said: YARIN BÜYUK İHTİMAL OKULLAR TATİL OLABİLİR, TV'LERDEN TAKİP EDİN VALİ BEY AÇIKLAMA YAPABİLİR... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 benim yarın boş günüm zaten. gerçi ben istanbuldayım ama nispet için söyledim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 said: MUAYENEHANELER DE TATİL Mİ MELİH BEYY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 odtü dışında baya bi universite tatil oldu fdsfds odtünün duyuru sayfası göçmüş durumda haha spamliyo öğrenciler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 geçen sene ilk defa tatil olmuştu ODTÜ uzun zamandan sonra, bu dönem de olur heralde eşek değiller. ya hayır olmazsa da kim gidebilir okula, gidebiliri bırak kim gider yani?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Mesela yarın stajla ilgili must bi toplantımız var önceden panodan duyurulmuş falan.Yinede tetikteyim gidecek olursan haber ver dedim 3 5 kişiye.Canavar yetiştirmeyi seviyolar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ginaly said: copry said: saat beşe hasta randevusu veren asistanıma burdan selamlar , öpüyorum kendisini. oha benim bile asistanım yok. nasıl yok lan? bende stajyer bile var.. zarf yalatıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 ŞOK ŞOK ŞOK BabacumMostors said: bende stajyer var.. yalatıyoruz ::o::o::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ankarada post apo deneyimine en yakın hissiyat şu kar sayesinde sanırım. bir de çinçinin ortasına cıbıl bırakılmak olabilir. ikisini birden denemek istiyorum eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 sabah sabah gittim hiltonun yanındaki yokuştan kaydım oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 izmit bayındırlık süper şu anda. gece 0 rüzgarla yağdı kar , pamuk gibi etraf (oha lan bildiğin romantik post atıyorum sabah sabah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Oha butun gece yagmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 dün gece istanbul'a da bi 10 dakika şiddetli yağdı.. sonra yapmadı.. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ankara'da toplu taşıma çalışmıyormuş. hayat iptal ama ben işteyim fuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 üniversiteler de tatil oldu ankarada. sıcak çikolatamı aldım elime, ayaklarımı uzattım camın önünde, yokuştan araba insin diye bekliyorum selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Şirketi tatil etme ile etmem arası gidip geliyoruz ama madem gelebildi millet birqz daha çalışalım dicez herhalde. Sonra externalimi alıp film doldurtmatya gitcem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Öldü Ankara. Dışarı çıktım biraz önce, kar 30cm filan şehrin ortasında. Bilkent'te, Oran'da nasıldır kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Dün akşam 2.5 saat yolda kaldık, sabah rahat geldik millet toplu taşımalara yönelirse bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 CADDEBOSTAN HAYYYVANLAR GİBİ D: D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Günaydın, Süpriz!.. Ziverbey reportin'. Snow, snow everywhere... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar