Somon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ya zaten havalar 4-5-6 derece nasıl kar yağabilir ki ? Fizik Kimya kurallarına aykırı degil mi bu, Su 0 derecede donar kar olması için 0 derece olması lazım, hava 4 derece ise kar olmaz ama sen git hava sıcaklıkları 12 derece düşecek ve kar yağısı olacak diyorsun e ulan hava 18 derece ise 12 derece düşerse 6 derecede neyin karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 her yüz metrede hava sıcaklığı 0,5 derece düşer, yani hava 6 derece olsa 1200 metrede kar oluşur aşşa da öle düşer diyebiliriz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 en soğuk kış.. neden? gulf stream için bizi etkiliyor muydu? yok said: The weather forecasters have suggested that if the temperature continues at this low level for the rest of the year, this December could replace 1981 as the coldest December since records began in 1910. etkileyen yerlerde öle ama. hani uyduruk 1000yılın bilmem nesi de değil. datalı verili soğuk bu denilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 gulf stream bizi teğet geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Ya bizim için en soğuk mu değil mi, ya da en sert en fırtınalı mı değil mi o önemli ama işte. Haberleri öyle yapsınlar, şurası için yüzyılın en soğuk kışı desinler canımı yesinler :D Bir umutlanıyor insan yine skaklarda 30cm kar olcak koşcaz oynayacaz çocukluğumuza dönecez diye ama ı ıh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 inandırıcılığı kalmadı abi o en sğuk kış haberlerinin benim gözümde. kendimi bildim bileli en soğuk kış ve en sıcak yaz her yıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Çocukken de kar 30cm değildi aslında, sen küçük olduğun için çok geliyordu. 87'den beri İstanbul'da mega kış yaşanmamış. Ha ama ben şu an yaşıyorum burada, dışarıda afet var anasını satayım. Perşembe günü kısa kolluyla geziyordum, bankada işim vardı, cuma yaparım yea dedim... Dün evden bankaya yürüyüp geri gelene kadar aklıma saydırarak ısındım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 nası yaşanmadı abi 2000 yada 2001 de ço kfena yağmıştı. okullar falan tatil olmuştu 2-3 gün. yurtta basket sahasına iglo yapmıştık bildiğin 4-5 kişini sığabileceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 2004'te bizim balkonda 30cm kar vardı, kayak kıyafetimi giyip yuvarlanıyordum. Etiler'deydi ev de. 30cm diyorum, cetvelle falan ölçmüştüm çünkü düzenli olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 balkonun olduğ yerde hava girdabı oluşmuştur. kar yığılmıştır yoksa hiç 30cm yapmadı 2000lerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yaptı foto koydurmayın bana ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 O sene kar yağmadan önce günlük güneşlikti, (hatta kar yağmaya başladığında ben okul kapısından içeri giriyordum ayağımda spor ayakkabılarla net hatırlıyorum.) sonra 1 hafta falan çılgın attı geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 iki hafta önce kısa kollu ile dolanılabilir halde olan kütahyada sonunda kar yağıyor prechristmas miracle!! HURRAY O/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 subzero maskemi taktım balkona çıktım, 2 adet kar tanesi gördüm sanki, görüntü piksellenmişte olabilir gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Aslında soğuğu sevmiyor olmama rağmen , Antalya'ya kar yağmasını isterdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Longshanks said: Eses karla kaplandı Abi şunu yazmasan bilmeyecektim yeminle.Saat 4 e geliyor ben daha yeni gördüm karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 biraz once kızıltoprağa yurudum feneryolundan fatura yatırmaya. kar değilde buz yağıyo diyebilirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 avcılara kum tanesi kadar kar yağdı durdu sonra YAĞ YAĞ ÇOK YAĞ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 olm koş kar yağıyor diye alelacele haber verdiler hemen koşup pencereden arabanın farlarına baktım, 3 kar tanesi görebildim. sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. izmir bornova büyükpark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Bilecik - Bozüyük arasında acayip kar vardı bugün. Yaklaşık 15 kayıp yoldan çıkmış araba, 3-4 tane de birbirine çarpmış araba gördüm yolda. Baya baya buz üstünde gittik bi ara. Hatta Söğüt sapağı civarında karşı yoldan (yönler arası çukur ayrım var), tır kayıp çukuru aşmış, bizim tarafa devrilmiş, bizim taraftan da kaçan tır sağ taraftan çıkıp devrilmiş. Bir de bunları çekmeye çekici tır geldi, baya bi tıkandı orası. Kontak kapatıp bekledik yarım saate yakın. Yarın nasıl olur bilmiyorum da en azından sabah saatlerinde yoldan kaçınmakta fayda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yer altunizade: arabaların üstü kar tutuyor. heyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 abi heyo'dan sonra nokta gelince bi değişik olmuş ha. heyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ankara inanılmaz :) yollar falan rezilmiş sdfgfds bu havada eğlenmeye gidenlere kapak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ankara cankaya ve or-an tarafi efsane, 4 tekeride patinaj yapan porsche cayenne falan gorup onlarin yanindan trollface yaparak gecmek tarifsiz zevk. ki$ lastigi ftw takmayanlar konya yolundan dahi cikamiyorlar yol felaket adfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 çankaya direk uludağ gibi şuanda. gece gece gidip su hiltonun yanındaki yokuştan kayacağım hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar