NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Göztepe çokzel. Yarın iş olmaz artık bana hooraay...
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ist-maltepe tatlı tatlı yağmakta...
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 istanbuldan balikesire gidiyorum eski hisar midir nedir ordan feribota bindik indik.bu taraf cok fena bildigin buz ustunde gidiyoruz olduk olcez anasini satim >.<
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 işteyim yine dışarıyı göremiyorum fakat evdeki ahaliden aldığım habere göre şu anda kar sanki tane tane değilde bütün kütle halinde yağıyor ve kalınlığı ayağın gömüleceği şekle ulaşmış. yer istanbul/bahçelievler. böyle mi lan hakikaten :S
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 baydı artık yağmasın.. yine bembeyaz olmuş erenköy.
Bella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 karayolları bile beyaz ya.direkt tutmuş. bi de çok şiddetli bir rüzgar vardı akşam.
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Millet ben Tekirdağ'dan bildiriyorum. Zaten haberiniz vardır herhalde burdaki durumdan. Hayat felç, yollar kapalı, mahsur kaldık lan.1!
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 aboo dün gece uyuyakalmısım 11 gibi. şimdi kalktım ve her teraf bembeyaz. ^^
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Admin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 üsküdardada hava koşulları hayatı felç etmiş
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 istanbulun karı bu kadar olur i$te. bitti, daha yağmaz. edit:imla
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 izmirde hava açık, buz gibi. hay havanı senin yaaaa
Seceba Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 İstanbulda kar bitmistir bundan boyle 5 subatta hafif yagBilir ancak daha sonra havalar isiniyor..
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 gecen sene yagmayan kar bu sene resmen intikam aldı. bi de buzullar hala eriyomus, nasıl oluyo ki o?
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 buzulların şerefsizliği işte. adam akıllı durmuyolar.
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dün camlıcada antremanım vardı iş çıkışı oraya gittim. sahanın onune geldiğimde mesaj geldi iptal oldu antreman diye deli gibide kar yagıodu o sırada.taksiye atlayıp eve gidiyim dedim yollar yolda kalan arabalar yüzünden kilitlenmişti, takside yoktu zaten. o sırada arkadaşın dogum günü vardı camlıcada bi cafede aklıma geldi oraya gidiyim dedim yürüyerek.20 25 dakika yürüdüm yürürken önümde en az 10 tane kaza oldu. arkadaşların arabası flnda hep yolda kalmış 11 e kadar oturduk cafede ondan sora zorda olsa çıkardık arabaları. göztepeye geldim kardan eser yok anlattığım kimse inanmadı bunlara:( montum donum eldivenim hala ıslak şu anda.
Öne çıkan mesajlar