DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ankara iyi yağıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Göztepe çokzel. Yarın iş olmaz artık bana hooraay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 yenimahallede kar adına bişe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 kadıköy bembeyaz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ist-maltepe tatlı tatlı yağmakta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 istanbuldan balikesire gidiyorum eski hisar midir nedir ordan feribota bindik indik.bu taraf cok fena bildigin buz ustunde gidiyoruz olduk olcez anasini satim >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 işteyim yine dışarıyı göremiyorum fakat evdeki ahaliden aldığım habere göre şu anda kar sanki tane tane değilde bütün kütle halinde yağıyor ve kalınlığı ayağın gömüleceği şekle ulaşmış. yer istanbul/bahçelievler. böyle mi lan hakikaten :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 ankarada kar nerde arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dışarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 baydı artık yağmasın.. yine bembeyaz olmuş erenköy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 AHAHAH sdfads gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 brooklynde kar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 karayolları bile beyaz ya.direkt tutmuş. bi de çok şiddetli bir rüzgar vardı akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Millet ben Tekirdağ'dan bildiriyorum. Zaten haberiniz vardır herhalde burdaki durumdan. Hayat felç, yollar kapalı, mahsur kaldık lan.1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 aboo dün gece uyuyakalmısım 11 gibi. şimdi kalktım ve her teraf bembeyaz. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 üsküdardada hava koşulları hayatı felç etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 istanbulun karı bu kadar olur i$te. bitti, daha yağmaz. edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 İzmit yine pamuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 izmirde hava açık, buz gibi. hay havanı senin yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 İstanbulda kar bitmistir bundan boyle 5 subatta hafif yagBilir ancak daha sonra havalar isiniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 İSTANBULA ÇIĞ DÜŞTÜ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 gecen sene yagmayan kar bu sene resmen intikam aldı. bi de buzullar hala eriyomus, nasıl oluyo ki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 buzulların şerefsizliği işte. adam akıllı durmuyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dün camlıcada antremanım vardı iş çıkışı oraya gittim. sahanın onune geldiğimde mesaj geldi iptal oldu antreman diye deli gibide kar yagıodu o sırada.taksiye atlayıp eve gidiyim dedim yollar yolda kalan arabalar yüzünden kilitlenmişti, takside yoktu zaten. o sırada arkadaşın dogum günü vardı camlıcada bi cafede aklıma geldi oraya gidiyim dedim yürüyerek.20 25 dakika yürüdüm yürürken önümde en az 10 tane kaza oldu. arkadaşların arabası flnda hep yolda kalmış 11 e kadar oturduk cafede ondan sora zorda olsa çıkardık arabaları. göztepeye geldim kardan eser yok anlattığım kimse inanmadı bunlara:( montum donum eldivenim hala ıslak şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 grönland yüzüyo diyolar şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar