adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bostancıda hiç birşey yok havada hafif soğuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 @greeny birlik sitesi d-2 blok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 İstanbul - Acıbadem'de de şu an hiçbi şey yok, soğuk hariç. Ev soğudu lan, alt kat boş daire olunca yerler de buz gibi. Kutupta yürüyoruz resmen ajsf Bu kar yarın falan da yağmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 cok kar isteyen barrow a tasinsin. su 30 days of night filmindeki alaska kasabasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Saat 4'ten sonra Pendik Kartal civarı beyaza bürünmüş, Büyükşehir ekipleri hazır müdaheleye bekliyormuş haberi olan var mı? Link of Haberturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ankara sincandayım kar yağıyo lan buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 istanbul kartaldada hayvani bi yumuşak hava var sanıyosun ama elini eldivenden dışarıya çıkardığın anda sanki kanın donuyomuş gibi oluyo. kar yağdı yağıcak her an yağabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ve eskişehirede kar geldi dünden beri yağıyor 15cmden fazla oldu galiba ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 SPectre88 said: ve eskişehirede kar geldi dünden beri yağıyor 15cmden fazla oldu galiba ... of of eskisehirde olmak varmıs :D kartopu oynamak varmıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 evtçok güzel oldu buralar ya.dün geceden beri incecikten yağıyor.akşama kadar baya birikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 istanbul kadıköy; yamıır yağıyordu. hafiflemiş. canım sıkılıyor feci biraz dolanayım bari bu esnada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kayışdağında ağır yağmur yağışı devam etmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ya bu ne ya heryer su arkadaşım öff hani beyaz beyaz ?! :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 eskişehirde hala yağıyor durmadı hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 umuttepe'de çarşamba günü uzun zamandır (1 yıl) görmediğim kadar kar vardı..kaval kemiğinin ortasına kadar geliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ist bu gece yağar mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Moda'ya yağsın plx yılbaşı öncesi işe gidesim yok modada geleneksel karla yol kapama ve cam patlatma ekşınlarımızı gerçekleştirmek istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Ankara ORAN sehri 24 saattir aralıksız yağıyor. Büyük ihtimal yarın tatil olur diyeceğim ama burası ile Şehir merkezi çok farklı oluyor veya halihazırda belki tatil edilmiştir bile :P ANKARA: Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilköğretim ve liselerde yarın eğitim ve öğretime ara verildi. Yapılan açıklamaya göre yoğun kar yağışının sürmesinin beklendiğini, bu nedenle Polatlı ve Haymana ilçelerinin merkez ve köylerindeki tüm ilköğretim okulları ve liselerde yarın eğitime ara verilmesinin kararlaştırıldığını söyledi. ANKARA MERKEZDE TATİL YOK Ankara Valisi Kemal Önal, olumsuz hava koşullarının eğitim-öğretimde aksaklığa neden olmayacağını belirterek, ''İlk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime kar yağışı nedeniyle yarın ara verilmiyor'' dedi. Hava durumu hakkında uzmanlardan bilgi aldıklarını ifade eden Önal, kar yağışının gece yarısına dek süreceğini, ancak eğitim ve öğretimde aksaklığa yol açacak bir durumun oluşmadığını ifade eden Önal, ''İlk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime kar nedeniyle yarın ara verilmiyor'' dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 valla hala olmadı.. keike üniler de olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 fail. tatil değilmiş ya. eski konu, millet google da tatil mi diye aratınca en çok okunanlar kısmında yukarı çıkmış. lol.z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 istanbula bugün saat 5 de kar gelicek diyor hurriyetin sitesinde ne kadar yağacak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Nişantaşı, kar başladı. Gece yarısına doğru coşup, yarın İstanbul beyaza bürünecekmiş Habertürk'te okuduydum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 of nişantaşının trafiğini hayal bile etmek istemiyorum bildiğin 2 senedir gitmiyorum oraya trafik yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Ofis N.taşı'nda. Her akşam Mecidiyeköy'e yürüyorum. 20 dakika sürüyor. Otobüsle minimum 55 max 1 saat 20 dakika. İstanbul'da hava nasıl olursa olsun bitmeyen tek şey trafik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Eyüp civarında kar yağışı başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar