kermit Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 o değilde ilkler demişsiniz pati tarihinde genel moderasyondan banlanarak bi ilki başardım ben zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 oh be tek degilmisim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 CthuLhu said: ateş bastı Ahahaha olm bu topik yüzünden ilerde başbakan falan olamazsın sen yüzüne vururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 merhaba. dün gece görmüştüm de. yıllar sonra kitlemek olmaz dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 CIFTE STANDART! bizim zamaninda upladigimiz topikleri hunharca kitledin ama? buna ne diceksiniz ciyembey? ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 onlar bu kadar acaip diildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Tek topik kizim bu, yapilmasi gerektiginden yaptim ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Gawain said: bunları hebisi *! yörünge dışı * yavaşşşşşş başkalarına ayıb oluyo :D[hline]Mixed Website Sir Gawain The Green Knight Diyen adamin yorunge disi olmasi da super haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 bence bütün troller için örnek teşkil etsin, altı seneye hepiniz mod olabilirsiniz!!! edit: daha acıklısı konu dışına açılmış olması. paticik mezhebi ne genişmiş o zamanlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 http://www.harunyahyaninvesileolduklari.com/images/ilkler.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ahahah harun yahya hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 peki neden ters soru işareti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 hersey doğru bı onumu yanlış buldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Dartanian said: peki neden ters soru işareti? üşenilmeyip, başlat menüsünün hiç uğranılmamış bakir kısımları arşınlanmış, karakter eşlem açılmış, binlerce karakter arasından ters soru işaret bulunmuş ve eklenmiş. bu beni de çok hüzünlendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ╝◙ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Cuce said: hersey doğru bı onumu yanlış buldun Hayır abi gençlik zamanlarında olabilir tamam da hani uğraşılcak bişey değil yaptıkları z yerine s kullanmak falan ama neden uğraşılcak ters soru işareti uğraştırır ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ▲ ▲ ▲ 4çanda yapamayanı dövüyolar yapamıyorum dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ♠ ≤ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 CthuLhu said: ahahahahahhahahaha yazı tipimi şaapıyım lan ahahah ilk mesajı okudum sadece kendimden iğrendim nasıl bişeymişim lan ben sdafgsdfgsdfaw ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 abvblizzard said: ♠ ≤ oha ben bunu hatırlıyorum benim mouse'da text box seçiliyken wheel'i sola kaydırınca çıkıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 evlenelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abvblizzard said: evlenelim mi? kişiselde izdivacını bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ters soru işareti kullanmak tıpkı eflatun renkte yazmak gibi bişey genç bireyin farklı olmak istemesinin post yazma ritueline uygulanmış hali sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar