Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragonlance the Movie

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
progamer, 19 Aralık 2004 01:10 tarihinde demiş ki:
ya arkadaşlar siz aktör arıyosunuz ama türkler zaten dragonlancein olmayan filmine fragman çekti. Aldığım dergilerin cdlerinden birinde vardı. Olmayan filme fragman diye. Adamlar raistlin için lens falan yaptırmış özel zırhlar falan kitaplardaki gibiydi ama ne yazıkki oyunculuk kötüydü biraz ama genede dragon lance ile ilgili bişeydi. Yabancılar bile yapmamıştı bunu. Bu arad olmayan bi filme nası fragman çektiler o da tartışılır. Cidden netten arayın bulursunuz.

Abi buraya cevap atanların hepsi biliyor ki böyle birşey olduğunu.
Adı trailer project, adı üstünde bir projeydi, çektiler yayınladılar ve iğrenç birşeydi gerçekten. Yine de emek döktüler bu işe, ellerine sağlık diyeceğiz tabiki.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 19 Aralık 2004 01:12 tarihinde demiş ki:
said:
Saendul, 19 Aralık 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 18 Aralık 2004 23:58 tarihinde demiş ki:
Alhana Yıldızmeltemi - Angelina Jolie

Hersey cok guzel de ben burda takıldım allah askına angelina jolie'yi nası soylu bi elf yapmayı planlıyosun abi =)

Valla Alhana'nın hastasıyım, Angelina'nın da hastasıym, idare edivereceksin =)
Beğendiğim nadir siyah saçlı kadınlardandır, ve bence harika bir oyuncu, Kral Arthur'da hastası oldum.
Tabi nasıl elf yapıcaz güzel bir soru =)

Bence filmde angelina olsun da nerde olursa olsun gibi durmus orda =) Onun yerine angelinayı tika yapalım? Yok bi an dusundum de...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alhana Yıldızmeltemi - Angelina Jolie
Cık, olmadı bu. Tamam hastasın angelinaya da hiç uymaz alhanaya. Liv Tyler desen bi yere kadar. Arwen a çok uymuştu, Alhanaya da gider. Jolie nin elf olmak için fazla ..değişik hatları var. Sade ve çok güzel bir yüz olmalı. Tomb raider ın dudakları D&D filmindeki zenci elf gibi olur eheh.

Joachim Phoenix i Buffalo Soldiers filminde izleyin. Harika bir performansı var, tam raistlinlik. Jonny Depp de olabilir aslında, sakal bıyıksız hali gözüme geldi şimdi uyar. Altınay için benim adayım Natascha McElhone ama çok yaşlandı artık. Kidman biraz ufak kalıyor Altınaya.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm, Alhana'ya Elisha Cuthbert desek? Gerçi yüzü fazla köşeli olur ince uzun olması lazım.

Liv de uyar gerçi, her ne kadar güzel olmasa da.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Caramon - Eric Bana
Raistlin - Underworld deki amcam, veya J. Phoenix, hatta Jonny Depp (hatları keskin uyar bence)

eric bana ve jonny deep :D süper ikiz olurlar..
bu arada tika'yı kesinlikle Milla Jovovich oynamalı.. nezman başlıyoruz çekimlere:D

[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 19 Aralık 2004 02:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Penth alhana'ya ciddi anlamda takmıssın galiba. Alhananın soylu bi elf olması gerekiyo bi Angelina Jolie ya da Elishia Cuthberth deil yani =) Aynı isimleri laurana icin dersen cok daha uygun olur ama.

Yalnız isin komik yanı hayalimizden filmi cekiyoruz resmen trailer project 2 yapalım pati olarak en iyisi =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 19 Aralık 2004 01:41 tarihinde demiş ki:
Hmm, Alhana'ya Elisha Cuthbert desek? Gerçi yüzü fazla köşeli olur ince uzun olması lazım.

Liv de uyar gerçi, her ne kadar güzel olmasa da.

Liv'e güzel değil dedi git atla bulduğun en yüksek yerden :) :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 19 Aralık 2004 01:41 tarihinde demiş ki:

Liv de uyar gerçi, her ne kadar güzel olmasa da.

Liv'e güzel değil dedi git atla bulduğun en yüksek yerden :) :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saendul, 19 Aralık 2004 03:19 tarihinde demiş ki:
Penth alhana'ya ciddi anlamda takmıssın galiba. Alhananın soylu bi elf olması gerekiyo bi Angelina Jolie ya da Elishia Cuthberth deil yani =) Aynı isimleri laurana icin dersen cok daha uygun olur ama.

angelina jolie tam alhanaya gider asıl tam bir kara-elf olur..soylu moylu derken ne kastettin anlamadım alhana için,herhalde pek fazla dragonlance okumadın..Asıl laurana soyludur ve soylu bir şekilde öldü..

said:
Razu, 19 Aralık 2004 09:46 tarihinde demiş ki:
said:

Laurana - Kral Arthur daki kız

Liv Tyler kesinlikle

sarışın bir karakter için liv tyler diyosunuzya...

I died when you left me,

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 19 Aralık 2004 12:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ogkkk.Liv tyler iirenççç..
Struma kadir inanırı verelim.Bıyıklı nede olsa :)[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

elf'e benziyen bir hatun lazım, güzel olması yetmez.
liv tyler arwen için fena olmamış ancak elf'e göre biraz yapılı kalmış gene.

Angelina Jolie seksi rollerde sinemada izledik ama daha iyi oynayacak tonla kadın aktör var. Nicole Kidman da çok yaşlı zaten.
Popüler kişi zorunluluğu yerine karaktere oturabilecek, ve iyi "acting" yapabilecek kişiler olmalı bence.
Ancak Raistlin rolunde Johnny Depp görmeyi canı yürekten isterim.

said:
_-Sturm-_, 18 Aralık 2004 17:28 tarihinde demiş ki:
Tek istediğim, filmde izlerken Sturm'ü, coşmak ve ağlamak yani sönük kalmasın karakterler..

ayrıca buna kesinlikle katılıyorum.
Lotr filminde Liv Tyler, Aragorn ve Frodo'yu öne çıkarcaz diye birçok şeyi geri plana atmışlardı. Mesela herkes Arwen'i ve kılıcını konuşuyor ama Gimli hakkında pek laf eden yok. Oysa LotR'yi ilk okuduğum zamanlar Gimli'nin hastası olmuştum. Ki Hobbit'i okuduğuktan sonra dwarflara uyuz olmuş birisiydim. Gimli baba bir karakter ama filmde figuran gibi konmuş. Aragorn da eski gizemli "Yolgezer" yerine "Asar geçer parçalar, millet de bu karakteri çok sever" biri olmuş işte. Film sevildi mi, sevildi. Ama karakterler üzerine yeterince özen göstermediklerini düşünüyorum.

X-Men'e gelirsem zaten o bir fiyasko. Daha önce uzun uzun eleştirmiştim bir başka topicte. Kaç yıl sevdiğim "kro ve sinirli savaşçı" Wolverine, ortaokul esprileri yapan "korkak ve popüler ucuz kahraman"a dönmüştü.

Yani Sturm'un dediği gibi Sturm, Tas, Fizban gibi karakterlere önem vermiyen, sadece popüler karakterleri ön plana çıkaran, üstelik yanlış tanıtan bir film çekeceklerse, hiç çekmesinler en güzeli, biz de üzülmeyiz.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie?

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Aralık 2004 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Maedhros_Laorx, 19 Aralık 2004 12:34 tarihinde demiş ki:
said:
Saendul, 19 Aralık 2004 03:19 tarihinde demiş ki:

angelina jolie tam alhanaya gider asıl tam bir kara-elf olur..soylu moylu derken ne kastettin anlamadım alhana için,herhalde pek fazla dragonlance okumadın..Asıl laurana soyludur ve soylu bir şekilde öldü..

said:
Razu, 19 Aralık 2004 09:46 tarihinde demiş ki:
said:

Laurana - Kral Arthur daki kız

Liv Tyler kesinlikle

sarışın bir karakter için liv tyler diyosunuzya...

Alhana gayet de soylu bi karakter unutmayalım Silvanesti Kralı Lorac'ın kızı ya daha ne olsun =) Üstüne silvanesti elflerini sürgündeyken yönlendiren insan kendisi aynı zamanda bi de ilerde Porthious vs derken gayet de politik bi karakter oluyor. Yani savas alanı yerine elflerin salonlarında vs goruyosuruz Alhanayı daha cok (taa ki surulene kadar). Ben de neden bilmiyorum Angelia Jolie'yi bu role yakıstıramıyorum bunu kastetmistim.

Edit:
Laurana da soylu bi karakter haklısın ama unutma aynı zamanda Altın General ünvanını alıyor yani salonlarda vs deil savas alanında grubun yanında dolasıyor genelde.

[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Member of AAL'05

[Bu mesaj Saendul tarafından 19 Aralık 2004 13:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Laurana'yı Britney Spears oynasın :D
Hem bak şarkıcı, elflerin şarkı gibi şakıyan dilini de iyi uydurur :P

Hmmm, şaka bi yana bence Laurana'ya Kate Beckinsale de gidebilir iyi bir makyajla...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...

[Bu mesaj Rewendor tarafından 19 Aralık 2004 13:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Raistlin Majere için aklımda 2 oyuncu var biri :

Stuart Townsend

diğeri;
http://www.james-marsters.com/

ps:bu arada herkes kitiara'yı unutmuş galiba..
I died when you left me,

[Bu mesaj Maedhros_Laorx tarafından 19 Aralık 2004 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

@bone;X-men bence en duzgun uyarlama.Ayrıca wolverine bence 1 e 1 oturmuş..
Bence Angelina Altınay rolune girebilil.nede olsa barbara benziyor o dudaklarla :)..
Nehiryeli tabiki Kenan İmirzalıoğlu :).
Bu arada laurana ya uyacak oyuncuyu buldum.The Rock filmindeki Sean Connery nin kızı..Muhteşem..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Stuart Mukemmel olur..
Hem zaten spike uymaz oyle raistline fln.Filmde gulerim ben.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:

--------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...