stimpak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 off 43 bölüm ne çabuk bitti ya :( live action'ı izliyim dedim, seeder yok onlarda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 şimdi kaichou wa maid-sama şunu seyrediyorum bitsin hemen bu dediğine başlayacağım,çok merak ettim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Oha GTO izlemeyen anime izleyicisi mi olur?!Tiz vurun kelleleri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 @stimpak abi crunchyrollda vardı sanırım live action. Görüntü kaliteside iyiydi. Aç oradan izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 çok mu iyi ya ala ala bayağı merak ettim, şimdi izlediğimi bırakıp ona mı başlasam acep??? NolaxThensbane said: Oha GTO izlemeyen anime izleyicisi mi olur?!Tiz vurun kelleleri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 cicibeybe said: @stimpak abi crunchyrollda vardı sanırım live action. Görüntü kaliteside iyiydi. Aç oradan izle. said: Note: There are no videos for this Series. This page is only for discussion and informational purposes buldum torrentten, seeder yok gerçi adam gibi. 3 gündür iniyor 5-15kb arasında bi hızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 zeper said: çok mu iyi ya ala ala bayağı merak ettim, şimdi izlediğimi bırakıp ona mı başlasam acep??? zerre overrated olmayan, şarap gibi yıllanan klasiklerden. izleyeceğini izle de bunu izlemeden bırakma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 izlediğim en iyi animelerden biri. fanıyım. iki-üç gün önce tekrar izlemek istedim. ama indirmemişim herhalde bulamadım harddiskte. ama live action dizisini gördüm. onizuka dışındaki karakterler "cuk" olmuş bence. onizuka biraz daha "yaramaz kardeş" gibi değiştirilmiş ama yine de iyiydi. bölümleri felan çok iyi yapmışlar. elimdeki bölümlerin görsel kalitesi ve altyazısı iyiydi, ama bazı yerlerde kesiklikler var, görüntü duruyor, ses devam ediyor felan. belki laptopun dandikliğinden olabilir, belki de indirdiğim bölümler hatalı, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 bitirdim animeyi düşüncelere daldım sonunda hehe baya eğlendirdi genel olarak, karakterler iyi, aralarındaki ilişkiler vs iyi. keşke bi şekilde devamı olsa. live action serisini izlesem mi bilmiorum ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 mangası var devam eden shonan 14 days diye falan, onlara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=rmgZp0DNmrc&feature=related YOU WA SHOOOCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 manyak adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ahasdfg http://i51.tinypic.com/jkyvjl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 AHAHA (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 topic res'liyorum. inanilmaz iyiymis bu anime ahahahahahhhaha. gintama tier geyikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 http://images.wikia.com/nonciclopedia/images/4/4c/Onizuka.jpg great moderator onizuka (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 eline saglik sam. iyi ki tavsiye etmissin fdsjlkgfdlkghfd. geberiyorum gulmekten kac bolumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 öyledir ya, "anime izliyorum" diyen her insanın görmesi lazım. klasik direkt. youtube videolarında "bunu seyrettim öğretmen oldum" diyen insan bile gördüm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 offf cok güzeldi bu ya, bi rerun daha mı yapsam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 masterpiece. -ny times astonishing. -the sun incredibly incredible. -the guardian. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 of benim oturup baştan seyredesim geldi heh. ABUNEEE ABUNEEE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ninja sahnesi de superdi. yalniz seiyuu'ler de imba. bayagi tanidiklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 cidden rerun yaptiracaksiniz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 en iyi bu en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 gintama acayip esinlenmis bundan bence. hem espiri anlayisindan, hem karakterden, hem de surat cizimlerinde. gintama'nin garip suratlari direkt buradan gelmis dfgfdfv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar