Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shaolin Soccer

Albatros

Öne çıkan mesajlar

• 7 ay sonra ...
Filmi asıl komik yapan şey altyazıları, sinemada o kadar komik olmaz sanırım. Altyazılarda Hakan Şükür'ün, Kamer Genç'in falan isimlerini görürseniz şaşırmayın =) Bugüne kadar izlediğim en komik bir iki filmden biri kesinlikle. Filmi bir ara arkadaşlarla o kadar çok izlemiştik ki CD iflas edip bozulmuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben kaleye bütün takımla beraber giren top ve hakemin elinde sigara söndürme sahnelerinde sürünmüştüm. İlk bölümü sıkıcı (Alt yazıları saymazsanız tabiki) ikinci bölümü oldukça eğlenceli bir film derim. (Gerçi ilk bölümde dayak yeme sahnesi eğlenceli sayılırdı ama) Bu arada bangır bangır "PUMA SPONSORUMUZ!" diye bağıran bir film. Topun pumaya dönüşüp gitmesi falan. Neden gelmedi sinemalara hala oda merak konusu.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

ehe izleyemedim içimde kaldı, fragmandan edindiğim izlenim bütün anime ve hong kong atraksiyonlarını filmde güzel yansıtabildikleri yönündeydi.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone türkçe altyazıalrdan bahsediyoruz. (Çin filminde Dünya ahiret bacımsın lafı geçse iyice komik olurdu o ayrı konu tabi) Muhtemelen bunu "Minas Tirith=Mina-Street" olarak çevirenler yada daha kötüleri çevirmiş ki izledikçe millet yerlerde sürünüyor. Bulursan bir korsan vcd al ve izle. Komediye değer.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Güzellik salonundaki bıyıklı burnunu karıştıran kadını gördüğümde göz yaşlarına hakim olamadığım filmdeki son golde ise benim orta okul lise dönemime denk gelen ama sokaktaki çocukları futbol oynarken tusubasa diye bağırtan çizgi filmler geldi aklıma o çizgi filmlerde de hatırlarsanız stadyum dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlar şekilde eğimliydi ve koş koş bitmiyordu bu filmde yegane fark çok daha abartılı olmasıydı güldüm valla allahta filmi çekenleri güldürsün[signature][hline]My Fart Will Go On
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...