Albatros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Aldık dün arkla DivX izledik Tek kelimeyle Haarika..[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Geçen sene veya bu sene başında izlemiştim. Gülmekten yanaklarımız ağrımıştı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 altyazı çevirisi bomba onun.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 sinemada izlemeye değmez diyolar ???[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 sinemada izlenmez. izlenmemeli de zaten. yaygın türkçe altyazısı süper :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 evet ya o japonlar lan lı fln konuşuyolar hakkaten altyazı sayesinde daha da komik oluyo film[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 HAYATIMIN FİLMİ[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 sizdede kadın ekmek satan yere " 2 ekmek 1 maltepe" diye bağırıyor mu[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2003 bende deli gulmustum vaktıyle super fılm ... sınema da dusunurum gıtmeyı cunku gulen ınsanların yanında olaylara daha fazla guluyorsunuz ... e fılm zaten komık ... yarılmak ıstıyorum ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Kung Paw ı da izleyin o zaman o ayrı mütüş :) çevirilere hasta olmuştum :)[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 dediğiniz film bu mu: http://www.apple.com/trailers/miramax/shaolin_soccer/ tsubasa çizgi filmlerine çok benziyor.[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Filmi asıl komik yapan şey altyazıları, sinemada o kadar komik olmaz sanırım. Altyazılarda Hakan Şükür'ün, Kamer Genç'in falan isimlerini görürseniz şaşırmayın =) Bugüne kadar izlediğim en komik bir iki filmden biri kesinlikle. Filmi bir ara arkadaşlarla o kadar çok izlemiştik ki CD iflas edip bozulmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ya filmde sacmalıyolar işte geyik bişey..O kadar deli komikte degil japonların gerizekalı mimiklerini sevmem şonuçta tipsiz adamlar şirin bir ifadeleri yok mimiklerde,[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Valla ben kaleye bütün takımla beraber giren top ve hakemin elinde sigara söndürme sahnelerinde sürünmüştüm. İlk bölümü sıkıcı (Alt yazıları saymazsanız tabiki) ikinci bölümü oldukça eğlenceli bir film derim. (Gerçi ilk bölümde dayak yeme sahnesi eğlenceli sayılırdı ama) Bu arada bangır bangır "PUMA SPONSORUMUZ!" diye bağıran bir film. Topun pumaya dönüşüp gitmesi falan. Neden gelmedi sinemalara hala oda merak konusu.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Japon değil Çinliler. Gelişen Çin pazarını futbol düyasına ısındırmak için yapılmış Puma detsekli bol bilgisayar soslu dandik bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 altyazı? vcd'den mi bahsediyorsunuz yoksa filmin bir de kendi altyazıları mı var?[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ehe izleyemedim içimde kaldı, fragmandan edindiğim izlenim bütün anime ve hong kong atraksiyonlarını filmde güzel yansıtabildikleri yönündeydi.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Bone türkçe altyazıalrdan bahsediyoruz. (Çin filminde Dünya ahiret bacımsın lafı geçse iyice komik olurdu o ayrı konu tabi) Muhtemelen bunu "Minas Tirith=Mina-Street" olarak çevirenler yada daha kötüleri çevirmiş ki izledikçe millet yerlerde sürünüyor. Bulursan bir korsan vcd al ve izle. Komediye değer.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 direk koptuk[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bende süfer[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 6 ay sonra ... aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Resmen yarıldım. Süper film.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… lizardking Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 geçen gün izledim ve hala yerlerdeyim hareketler çok iyi bulunmuş..[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… paranoidandroid Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yağdı yağmur çaktı şimşek adam mı oldun eşşoleşşek --- basurlu çekirge tekniği[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 4 hafta sonra ... Chuckie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Güzellik salonundaki bıyıklı burnunu karıştıran kadını gördüğümde göz yaşlarına hakim olamadığım filmdeki son golde ise benim orta okul lise dönemime denk gelen ama sokaktaki çocukları futbol oynarken tusubasa diye bağırtan çizgi filmler geldi aklıma o çizgi filmlerde de hatırlarsanız stadyum dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlar şekilde eğimliydi ve koş koş bitmiyordu bu filmde yegane fark çok daha abartılı olmasıydı güldüm valla allahta filmi çekenleri güldürsün[signature][hline]My Fart Will Go On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Revenge Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Nerden dl edebilirim?[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Vizyon Shaolin Soccer × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Bone türkçe altyazıalrdan bahsediyoruz. (Çin filminde Dünya ahiret bacımsın lafı geçse iyice komik olurdu o ayrı konu tabi) Muhtemelen bunu "Minas Tirith=Mina-Street" olarak çevirenler yada daha kötüleri çevirmiş ki izledikçe millet yerlerde sürünüyor. Bulursan bir korsan vcd al ve izle. Komediye değer.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 direk koptuk[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 bende süfer[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Resmen yarıldım. Süper film.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 geçen gün izledim ve hala yerlerdeyim hareketler çok iyi bulunmuş..[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paranoidandroid Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yağdı yağmur çaktı şimşek adam mı oldun eşşoleşşek --- basurlu çekirge tekniği[signature][hline]screw you guys , i'm goin' home ... a.k.a. Marvin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Güzellik salonundaki bıyıklı burnunu karıştıran kadını gördüğümde göz yaşlarına hakim olamadığım filmdeki son golde ise benim orta okul lise dönemime denk gelen ama sokaktaki çocukları futbol oynarken tusubasa diye bağırtan çizgi filmler geldi aklıma o çizgi filmlerde de hatırlarsanız stadyum dünyanın yuvarlak olduğunu kanıtlar şekilde eğimliydi ve koş koş bitmiyordu bu filmde yegane fark çok daha abartılı olmasıydı güldüm valla allahta filmi çekenleri güldürsün[signature][hline]My Fart Will Go On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2005 Nerden dl edebilirim?[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar