tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 önerebileceginiz güzel dos oyunları varmı[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Karakedi demiş ki: bilim adamlarınada kafam girsin, gidip koyun falan kopyalıyorlar, lam herseyi klonladık bi koyun mu kaldı. git JLoyu klonla angelinayı klonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 prince of persia 1-2 var en güzelinden önereceğim[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Yumuşatma eklerine hayır. Biz AntiPatik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 volfied[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Prehistorik, Another World, Nba 89[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Liero[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Out of Order[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 flashback amigada ne oynardm bea[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 OoO dosta çalışıyo mu?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 aaaaa??pardon yanlış anlamışım sorry.[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ADOM (Ancient Domains of Mystery) Bi ara yanımda disketle dolaştırır, PC gördüğüm yerde hemen kurar oynardım, peh peh ne günlerdi ..[hline]"Only then They shall return, for That is Not Dead, which can Eternal Lie, yet with Strange Aeons, Even Death may Die.." Arab, Abdul Alhazred; Necronomicon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 adventure: indiana jones and the last crusade indiana jones and the fate of atlantis maniac mansion 2: the day of the tentacles strategy: civilization I colonization[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Robin hood : Defender of Crown Pc versionu bul oyna. ben bu oyuna taparım.[hline]Morpheus'tan özlü sözler: No one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... What if the prophecy is true? What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth... dying for? I believe it is our fate to be here. It is our destiny. I believe this night holds for each and everyone of us the very meaning of our lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 another world'ü ilk gördüğümde bi garip olmuştum. animasyonlar falan.. adam göz kapaklarını oynatıyordu var mı ötesi? gerçi göz kapakları dikdörtgen şeklindeydi ve kütük gibiydi ama o zamanlar bana mükemmel gelmişti hehe.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 wolfeinstein (boylemı yazılıyodu?) doom(multısıde eglencelıdır, okul kutuphanesınde ozellıkle)[hline]Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Ufo:Enemy unknown(ufo defense olarak ta geçiyo) Ufo:terror from the deep sydnicate(doru mu yazdım ben bunu?) cenghiz khan2 romance of three kingdoms(butun seri) sim ant dark sun 1-2 eye of the beholder (hepsi) cannon foder(bunu da galipa doru yazmadım) celtic tales(koei güzel oyun yapıyo beah) colonizatin setlers 1 2+gold edition populous 1-2 valla bunları oynutorum arda bir halen tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Transport Tycoon oynayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Rhoube, 10 June 2003 18:49 tarihinde demiş ki: Ufo:Enemy unknown(ufo defense olarak ta geçiyo) Ufo:terror from the deep sydnicate(doru mu yazdım ben bunu?) cenghiz khan2 romance of three kingdoms(butun seri) sim ant dark sun 1-2 eye of the beholder (hepsi) cannon foder(bunu da galipa doru yazmadım) celtic tales(koei güzel oyun yapıyo beah) colonizatin setlers 1 2+gold edition populous 1-2 valla bunları oynutorum arda bir halen tavsiye +5(özellikle ilk ikisine:)) Birde highseas trader ilaveten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 it came from the desert cinemaware'in (efsanevi amiga oyunları şirketi, pc'de bu denli çok sayıda kalite oyunlar yapan bir şirket daha var mı bilemiyorum) muhteşem action/adventure'u, pc uyarlaması var dos'ta çalışan ama amiga'nın hakkını veremiyor tabii maalesef..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 mad tv pizza tycoon[hline]Not: Chem msg atma! Chemical, 05 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: neblim atlıoz işte Forum dimi burası? yoksa özelmi konuşuyorsunuz? etrafa açık bi forum burası dimi? e altına not koyun chem mesaj atma diye --- Ra_d, 04 June 2003 23:37 tarihinde demiş ki: zed ye beni...:) --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 valla bulabilirsen bandit kings of ancient chine oyna. hatta bulabilirsen bana da yolla. sonra dile benden ne dilersen :-p[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 heheh bu sefer buldum :) buradan bir çok abandoned dos oyununu bulmanız mümkün.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Sensible bilenler warmıdır bilmıom da Lords Of The Realm II cok güzeldi hala bulamadım oyunu :( arkadaşta war cımrı vermıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakank Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: Mirage, 09 June 2003 20:45 tarihinde demiş ki: another world'ü ilk gördüğümde bi garip olmuştum. animasyonlar falan.. adam göz kapaklarını oynatıyordu var mı ötesi? gerçi göz kapakları dikdörtgen şeklindeydi ve kütük gibiydi ama o zamanlar bana mükemmel gelmişti hehe.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] haklısın müthiş bir oyundu ama, Sensible soccer, microprose soccer, defender, prince of persia ve efsanevi Leasuire Suit Larry serisini unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakank Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 said: Dagger, 11 June 2003 16:45 tarihinde demiş ki: mad tv pizza tycoon[hline]Not: Chem msg atma! Chemical, 05 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: neblim atlıoz işte Forum dimi burası? yoksa özelmi konuşuyorsunuz? etrafa açık bi forum burası dimi? e altına not koyun chem mesaj atma diye --- Ra_d, 04 June 2003 23:37 tarihinde demiş ki: zed ye beni...:) --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Mad tv efsanesi var ama ikinicisini Almanca çıkardılar kitlendim :) İngilizcesi eline geçen veya çeviren bi msesaj atsın :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Eye of the beholder I-II-III[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar