Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 çözemdim bu işi diriver c does not exist demekte kendileri no regret gazanı geldimdim 30mb indirdimde ama çalıştıramadım imdat (:[signature][hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Pure dos da çalışıor oyun. XP de pure dos nası bulucaz sorun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 mimar mısın derdin var gibi bağladım Allah sonumuzu hayır etsin artık[signature][hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ehe eyvallah ama şansa bak ki abimin linux dergisinden anlatmış programı ordan baktıydım ama kralsın o ayrı :) keza no regret e başladım bunun sonu river raid dir ama :)[signature][hline]bilinçli toplumun kurallara ihtiyacı olmayacağı gibi bilinçli rp'cinin de sisteme ihityacı yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Ayrıca çok mühim bir noktaya parmak basacağım: mount c c: yaparak giderken " " işareti yapamazsınız bazen. Nedeni de Dosbox'un ingilizce bir program olup türkçe klavyede ve türkçe dilde ctrl+? tuşu beraberliği ile çıkan okuyamamasıdır. işareti yapamıyorsanız hemen xpden dili ingilizceye çevirin sonra i veya ; tuşlarından birine basarak işaretini elde edersiniz. Zamanında kafayı yedirmişti sonra tesadüfen çözmüştüm heheh[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 DOSbox çok güzel bir şey ya, geçende SCUMM'un bile çalıştıramadığı Monkey Island 1'i oynadım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 98$ veriyorsun ve kıytırık bir dos emülatörü bile yok şirketin sahibini bu günlere getiren.. talk about irony..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 sam +1[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bir şey soracam , dosbox ı yükledim ( oyunlar çok yavaş çalışıyordu ) .. Şimdi daha yavaş çalışıyor dosbox dan açınca , ayarı falan mı var acaba?[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 6 ay sonra ... overmars Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 dosbox'ı çözemedim yaw.. c c: yazdıktan sonra ne yazıcaz.. açamadım oyunu???[signature][hline]yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 mount c c: yacaksın sonra c: yazacaksın sonra cd OYUNKLASÖRÜ yazacaksın sonra da oyunexesininadı yazacaksın[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Griswold Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: mexinth, 20 Temmuz 2004 21:36 tarihinde demiş ki: Ayrıca çok mühim bir noktaya parmak basacağım: mount c c: yaparak giderken " " işareti yapamazsınız bazen. Nedeni de Dosbox'un ingilizce bir program olup türkçe klavyede ve türkçe dilde ctrl+? tuşu beraberliği ile çıkan okuyamamasıdır. işareti yapamıyorsanız hemen xpden dili ingilizceye çevirin sonra i veya ; tuşlarından birine basarak işaretini elde edersiniz. Zamanında kafayı yedirmişti sonra tesadüfen çözmüştüm heheh esc'ye de basılabilite mevcut o durumda. Ben başka kafamın tamamını lüpletmeme rağmen çözememiştim, sonraları okudum bi yerlerde:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Sadece oyunun olduğu klasörü mount etsen de olur.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 2 yıl sonra ... Masticore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bir sorum olucak dosbox'ın mac versiyonu var . Deneyeniniz oldumu hiç dos oyunlarını macbook larda oynanabiliyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 dosbox'un mac versiyonu varsa, e doğal olarak oynanıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bone doğru diyor emulator destekliyorsa romlara boynunu büküp kendini oynatmak düşer ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 mountla uğraşma oyun exe'sini masaüstündeki dosbox'ın kısayol dosyasının üzerine sürekle bırak yap öyle çalıştır oyun otomatik mountluyor zaten eğer cdrom falan geyi varsa oyunda: f cdrom ise: mount d f: -t -cdrom -label CDROM yaza bilirsin orda "d" sanal cdrom olucaktır, burdaki "f:" değiştirerek ister bir klasörüde sanal cdrom diye ataya bilirsiniz, Bleeding said: Şimdi daha yavaş çalışıyor dosbox dan açınca , ayarı falan mı var acaba? ctrl+F12 ile oyunu hızlandırır, ctrl+F11 ilede oyunu yavaşlatırsınız, alt+F12 basılı tutarak oyunu gecici olarak turboya soka bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dominic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 osx& dosbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları dosbox × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 sam +1[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Bir şey soracam , dosbox ı yükledim ( oyunlar çok yavaş çalışıyordu ) .. Şimdi daha yavaş çalışıyor dosbox dan açınca , ayarı falan mı var acaba?[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overmars Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 dosbox'ı çözemedim yaw.. c c: yazdıktan sonra ne yazıcaz.. açamadım oyunu???[signature][hline]yol kenarındaki yağmur mazgallarını kumbara sanıp harçlığımı atardım bu yüzden en çok denizden alacaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 mount c c: yacaksın sonra c: yazacaksın sonra cd OYUNKLASÖRÜ yazacaksın sonra da oyunexesininadı yazacaksın[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 said: mexinth, 20 Temmuz 2004 21:36 tarihinde demiş ki: Ayrıca çok mühim bir noktaya parmak basacağım: mount c c: yaparak giderken " " işareti yapamazsınız bazen. Nedeni de Dosbox'un ingilizce bir program olup türkçe klavyede ve türkçe dilde ctrl+? tuşu beraberliği ile çıkan okuyamamasıdır. işareti yapamıyorsanız hemen xpden dili ingilizceye çevirin sonra i veya ; tuşlarından birine basarak işaretini elde edersiniz. Zamanında kafayı yedirmişti sonra tesadüfen çözmüştüm heheh esc'ye de basılabilite mevcut o durumda. Ben başka kafamın tamamını lüpletmeme rağmen çözememiştim, sonraları okudum bi yerlerde:-)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Lamerlere cevap yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Sadece oyunun olduğu klasörü mount etsen de olur.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bir sorum olucak dosbox'ın mac versiyonu var . Deneyeniniz oldumu hiç dos oyunlarını macbook larda oynanabiliyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 dosbox'un mac versiyonu varsa, e doğal olarak oynanıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 bone doğru diyor emulator destekliyorsa romlara boynunu büküp kendini oynatmak düşer ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 mountla uğraşma oyun exe'sini masaüstündeki dosbox'ın kısayol dosyasının üzerine sürekle bırak yap öyle çalıştır oyun otomatik mountluyor zaten eğer cdrom falan geyi varsa oyunda: f cdrom ise: mount d f: -t -cdrom -label CDROM yaza bilirsin orda "d" sanal cdrom olucaktır, burdaki "f:" değiştirerek ister bir klasörüde sanal cdrom diye ataya bilirsiniz, Bleeding said: Şimdi daha yavaş çalışıyor dosbox dan açınca , ayarı falan mı var acaba? ctrl+F12 ile oyunu hızlandırır, ctrl+F11 ilede oyunu yavaşlatırsınız, alt+F12 basılı tutarak oyunu gecici olarak turboya soka bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 osx& dosbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar