Dev Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 xp'de ÇALIŞMIYOR MU ! ühühühüühühüü[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ühühühüe bu da benim tepkimdir.[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 DOSbox gibi emülatörlerle oynanabiliyor ama benim tercihim Win98 veya 95 üzerinde oynamak.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: madjai, 05 Şubat 2005 21:24 tarihinde demiş ki: ufakçana biliyosan anlatsana o işi ben bilmiyorumda Önce güzelce formatlıyorsun PC'ni ve Win98 açılış disketi buluyorsun bir yerden, onunla fdisk çalıştırıp ikiye bölüyorsun sistemi, sonra Win98'i yüklüyorsun bir tanesine. O yüklendikten sonra WinXP CD'sinden boot yaparak diğer bölüme WinXP kuruyorsun. WinXP yüklüyken Win98 veya 95 kuramazsın. (Bunlardan biriyle çalışırken geridekileri kuramazsın 3.1->95->98->NT 4.0->2k->XP)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DukeLag Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 aman tanrım yaaw... Lale Savaşçıları'nı download ediyorum sayende eeeeywallah baba.. harikasın...keşke aynı ekip ikincisini yapsa.. hatta bütün türk oyun yapımcıları birleşip takılsalar. 60 olsun 70 olsun gene alırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ya download nerden ediyorsun hani nerde adres[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spider_hip Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 HArbiden nerden download ediyorsun yahu.?!?[signature][hline]Everything that has a beginning, has an end... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 kargo bedeli ne kadar ki? ( ona göre para ayırıyım :P)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 ya ben bi ara girdigimde biri bi link koymuştu kafede oldugum için demedim iniyordu sonra sildim evden indiririm diye eve geldim link ortada yok[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Apache, -doruk- ve darth_devhochi'e yolladım demin.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 said: LethE, 15 Şubat 2005 16:02 tarihinde demiş ki: kargo bedeli ne kadar ki? ( ona göre para ayırıyım :P) 3.5ytl[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Abi ben İzmirdeyim Banada Yollarmısın[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Yollarım, ismini, adresini ve telefon numaranı yolla özelden.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2005 said: SilphatosIce_, 15 Şubat 2005 20:07 tarihinde demiş ki: Apache, -doruk- ve darth_devhochi'e yolladım demin. çok sağol silph oyunu daha deneme şansım olmadı çünkü tam dershaneye giderken geldi kargo ama biraz sonra deneyeceğim sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 teşekkürler silphatos.oyun elime geçti.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 15dk önce falan beni aradılar kargodan sana ulaşamamışlar diye Apache :D, demek ki 1 gün delay ile çalışıyor bunlar ehh. Önemli değil arkadaşlar.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 19 Şubat 2005 10:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2005 yanlız bişiy sorcam ems hafızası yetersiz dio girmio :( nedir bu ems hafızası ? :([signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 oha dev'e bile oyunu yollamışım, nasıl bir sevgiyse artık ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 sitedeki windows intaller olan versiyon w7 64 bit de sorunsuz calıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 abi naptın yarın nostalji gecesi olucak benim için belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Lale savaşçıları da küfür gibi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Lale kelimesini zaten agro çeken vecize olarak kullanıyorlar oyunda :D LAN LALE!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 dokunmayin sabanima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 silph burası cs değil her şey gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar