Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Efsaneleri:Lale Savaşçıları oynamış ark.lar bir bakabilir mi?

Asura

Öne çıkan mesajlar

said:
madjai, 05 Şubat 2005 21:24 tarihinde demiş ki:
ufakçana biliyosan anlatsana o işi ben bilmiyorumda

Önce güzelce formatlıyorsun PC'ni ve Win98 açılış disketi buluyorsun bir yerden, onunla fdisk çalıştırıp ikiye bölüyorsun sistemi, sonra Win98'i yüklüyorsun bir tanesine. O yüklendikten sonra WinXP CD'sinden boot yaparak diğer bölüme WinXP kuruyorsun. WinXP yüklüyken Win98 veya 95 kuramazsın.
(Bunlardan biriyle çalışırken geridekileri kuramazsın 3.1->95->98->NT 4.0->2k->XP)[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 15 Şubat 2005 20:07 tarihinde demiş ki:
Apache, -doruk- ve darth_devhochi'e yolladım demin.

çok sağol silph oyunu daha deneme şansım olmadı çünkü tam dershaneye giderken geldi kargo ama biraz sonra deneyeceğim sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Sosyal ağlarda paylaş

15dk önce falan beni aradılar kargodan sana ulaşamamışlar diye Apache :D, demek ki 1 gün delay ile çalışıyor bunlar ehh. Önemli değil arkadaşlar.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 19 Şubat 2005 10:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...