Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Bugun oyun magazalarini dolanirken rafta gordum aldim hemen :) Horde kapak :) Tamami 430 sayfa. Droplardan armorlara, zonelardan questlere, tum class aciklamalarindan RvR guidelarina kadar mukemmel bi kaynak. Daha sayamadigim bir cok sey. WoW dunyasinda akla gelebilecek herseyi 430 sayfada toplamislar. Super..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 2x - (Shadowmoon) - Active For The Horde.. Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Güzel kaynak görsem bende alırım amma velakın orda yazan tum bılgıler hatta daha fazlası bi tıkla parmaklarının ucunda :P netten herseye ulasabılırsın yakında pdf formatında goruruz o guide ı...[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 nerden kaça aldın yav =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Avustralya'dan aldim. 39.99 AU dolarina. Yani yaklasik 50 YTL ediyor saniyorum. Arkadasim herseyin nette elimin altinda oldugunu bende biliyorum. Ama ordan fazlasi var burda emin olabilirsin. Bide "official"..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 2x - (Shadowmoon) - Active For The Horde.. Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 WC'de okumanın zevki varsa herşeye değer, net yalan olur. :)[signature][hline]EU | Burning Legion | Moonlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 paylasım programlarında pdf olarak mevcut[signature][hline]Undead Shadow Priest - Infected - and i'm deeply disturbed and i'm deeply unhappy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 hardcover mı?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ya dostum biliyosun türkiyede böyle şeyleri bulmak zor. paticik ailesine bir kıyak yapsanda sunu scan ettirip siteye koydursan nasıl olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 said: DeeplyDisturbed, 18 Şubat 2005 10:25 tarihinde demiş ki: paylasım programlarında pdf olarak mevcut sunun lınk ını verır mısın, arattım bulamadım hıcbıyerde.[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 yada tam ismini verin kitabın daha rahat ararız nette :)[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter lvl 20+ Bogachan Human Warrior lvl 10+ Burning Legion http://www.anatoliansunrise.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 http://search.barnesandnoble.com/booksearch/isbnInquiry.asp?userid=UH0hoQfAe7&isbn=0744004055&itm=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 afterdeep elimizin altında nette var dedikleri o elindekinin pdf formatındaki hali :p yani webdeki bilgiler değil aynen tıpatıp elindeki gibi bir kitap aslında, tek dezavantajı okuması zor onu ;) http://www.torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=165881[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ya kitap hali dururken ne ediym .pdf halini. Bunu bilmiyordum ama bilseydimde alirdim yine. Resim upload edip buraya link verebilecegim bir site varsa yarin bir kac fotografini ceker aciklamalariyla koyarim buraya. Ama upload edilebilecek site bilmiyorum hic.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 2x - (Shadowmoon) - Active For The Horde.. Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Valla ben gidip bunu bastırıcam bi yerde büyük ihtimalle kitapla aynı paraya gelicek zati :)[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter lvl 20+ Bogachan Human Warrior lvl 10+ Burning Legion http://www.anatoliansunrise.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 geçmiş olsun. koskoca interneti sadece oyun oynayamak için kullanmamak lazım. sörç iz useful for evrivan.[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 şimdi çektim ve kaliteli bi pdf[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Upload edebileceğin bir site; http://imageshack.us/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 http://img156.exs.cx/img156/8430/newbitmapimage2rw.jpg[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 tek sayfa bi işimize yaramıyor malesef :) dosyayı bi yere upload etsenizde ordan alsak?[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 arakdaş resim için upload sitesi verdi BİRİNCİ sayfada torrent sitesi zaten var.[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 ordan indirmemiz için torrent programı yuklu olması gerekmiyor mu ?bende yokta..[signature][hline]Burning Legion>Night Elf>Druid>nicki sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Guide daha iyi PDF den.Okunması zor bir durumda pdf. Açar bulur elinde okursun.[signature][hline]Bak postacı geliyor,selam veriyor.Herkes wow a bakıyor,merak ediyor.Bir alliance kutusu getirdim sana çok teşekkür ederim postacı amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 buda kaliteli bir torrent pororamı azureus.sourceforge.net[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Ben begenmedim ne drop rateler var ne quest acıklamaları yada ipuçları var burda azdıkları çok genel şeyler[signature][hline]Babacan Dwarf Hunter lvl 20+ Bogachan Human Warrior lvl 10+ Burning Legion http://www.anatoliansunrise.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hassan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 5 blümden oluşuyo zaten reces classes combat basics professions macros questleri nasıl yazabılırler binlerce var ?[signature][hline]Shaem =Al'akira-Tauren Shaman= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar