Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 https://store.steampowered.com/app/1867240/WARDOGS/ Artık buna bi başlık açma zamanı geldi iyice öldürdünüz forumu ayıp. 2 günlük closed beta izlenimlerim gayet olumlu. Çok tatlı bir oyun geliyor. Tahmin ettiğim şekilde Battlefield/cod gibi action focused değil, Arma / squad gibi bayık mil-sim değil, tam bir midrounder oyunu. Mil-sim tarafına bi tık daha ağır basıyor ama ayak tırnağından vuruldun, bundan sonra sürünerek hareket edeceksin bayıklığı yok. Kendi adıma Planetside / Battlefield 2 zamanlarında aldığım keyif tarzında bi keyif aldım, Foxhole keşke FPS olsa derdim, öyle bi etki de aldım, keşke olsa diyeceğim çoğu şey var ya. Savaşı bırakıp 1 saat lojistik kastım, sahaya adam taşıdım, onu bırakıp kamyonla ön cephelere supply taşıdım, onu bırakıp combata girdim falan. Duymadıysanız mutlaka bakın. Fırsattan istifade reklamımı da yapayım, 2 adet Wardogs inceleme videom var biraz eskiler, yenisini de yaparım belki yakın zamanda. Onları da postlayayım buraya:
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 Ben de Warhounds incelemesi sandım ilk anda, geçen gün aldım ama oynamadım henüz, Jagged Alliance ve Xcom arası birşeymiş. Ama incelemen güzelmiş, +rep
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 Shadow, 23.08.2026 20:56 tarihinde dedi ki: Warhounds Bu ruslarin oyunu, rusya disinda satamadiklari icin ismini vs degistirip yeni oyun gibi satiyorlar boyle.
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2026 biliyorum bu ing versiyonuymuş seslendirmelerde biraz dandik zaten, ama TB oyunlarını çok severim ondan aldım işte
Öne çıkan mesajlar