Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir oto servisten beklentileriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
miyaw33, 13.06.2026 23:45 tarihinde dedi ki:

öpsün ama ...mesin. Kazıklayacağına güvenim tam olsun ama kazıgın boyu normal olsun abartmasın

Ben bu ayarda bir yer buldum, islerinin arkasinda duruyorlar, az tokatliyorlar. Daha ne istiyim. 

Mesaj tarihi:

Temizlik deyince; arabanın tamırı/bakımı bıtınce yıkatması,hava basınclarını kontrol etmesi,çıkan filtre vs yı bir poşet içinde bagaja koyması, kendi promosyonu kokuyu açıp asmadan orta konsola posetıyle bırakması,bakım sonrası kapıyı yaglaması servisin bana göre kalitesını belırlıyor.

Mesaj tarihi:

1 ay serviste kalan aracım için birebir aynı araçtan ikame verip aracı alana kadar hiç arayıp sormaması brnim içni bir numara oldu. Eskiden başka marka araç için de 1 ay serviste kalmıştım. 1 ay ın 15 günü için 3 araç değiştiren sigorta şirketi kalan 15 e de hiç vermemesi tecrübesinden sonra ilaç gibi geldi. 

Mesaj tarihi:
miyaw33, 14.06.2026 10:49 tarihinde dedi ki:

Temizlik deyince; arabanın tamırı/bakımı bıtınce yıkatması,hava basınclarını kontrol etmesi,çıkan filtre vs yı bir poşet içinde bagaja koyması, kendi promosyonu kokuyu açıp asmadan orta konsola posetıyle bırakması,bakım sonrası kapıyı yaglaması servisin bana göre kalitesını belırlıyor.

doğuş oto

• Yeni Oluştur...