Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Midnight - Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

lag oluyor yine işte, ben dragonflight da bıraktım felaket lag vardı ilk günlerde, phasing olması 50 tane instance olması belli bir yerden sonra yardım etmiyor. Tabi server sorunlarının çözümü için milletin cebinden daha fazla para çıkması saçma. 

Mesaj tarihi:

Bunun bir sonraki aşaması wow elite edition çıkarıp, oraya sadece epic alanlar ve aylık subs ücreti 50 fazla ödeyenler alınacak özel serverlara. 

Xbox ile birleşirse belki xbox ultimate için böyle bir şey yapabilirler

Mesaj tarihi:

dayanamadım aldım, şimdilik biraz pişmanım. leveling zone'ların hiç kendine has havası yok ki en boktan paketlerin bile levelinglerini hep beğenmişimdir, hepsi çok sıkıcı. 

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 06.03.2026 18:14 tarihinde dedi ki:

Haradar mi neydi orası orijinal biraz. Eversong zaten eversong. Void mapi de klasik olmuş. Zul aman da bilinen yer. O konuda haklısın. 

doğru bi tık orasını sayabiliriz ama o da max 5/10

Mesaj tarihi:

en son 10 yıl önce oynamışım. bir heves aldım girdim ben de. oyunun güncel hikayesi bana çok çöp geldi. questlerin hikayesi de ayrı keyifsiz olmuş. bir kötü  adam yapmışlar "hehehe ben kötüyüm, çok kötüyüm bana hiç bişi olmaz hehehe! aa öldüm." (zuljin'deki kötü) şeklinde. ilkokul seviyesinde hikaye resmen 😕 lich king zamanında tüyler diken diken olduğunu hatırlarım 😢 

sıfır addon ile oynuyorum. çoğu şeyi oyuna koymuşlar cidden. mythic filan daha girmek nasip olmadı gerçi, o zaman gelince addon şart olacak mı göreceğim. hikayesi filan bir kenara, Wow eskimiş 😄 mekanikler biraz güncellenmiştir yenilenmiştir demiştim ama aynı bildiğimiz wow işte 😄 bir de şu dikkatimi çekti; aşırı kolaylaştırmışlar çoğu olayı, her karakterin skill rotasyonu max 6. consolelara göz kırptıkları çok belli. 

casual kitleye hitap etmeye çalışıyorlar diye anlıyorum ama oyun içine girince 3214123 tane quest line aşırı fazla sistem, casual oyuncu keyifle oynuyor mu merak ediyorum şahsen.

Mesaj tarihi:

Ben main quest line ve side questleri bir kere yaptım geçtim, sonrası daily ve weekly bir de dungeon raid falan işte. En son yeni sistem prey geldi. Birde şuan belli kitle housinge yöneldi,

• Yeni Oluştur...