Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Midnight - Ana Konu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

lag oluyor yine işte, ben dragonflight da bıraktım felaket lag vardı ilk günlerde, phasing olması 50 tane instance olması belli bir yerden sonra yardım etmiyor. Tabi server sorunlarının çözümü için milletin cebinden daha fazla para çıkması saçma. 

Mesaj tarihi:

Bunun bir sonraki aşaması wow elite edition çıkarıp, oraya sadece epic alanlar ve aylık subs ücreti 50 fazla ödeyenler alınacak özel serverlara. 

Xbox ile birleşirse belki xbox ultimate için böyle bir şey yapabilirler

Mesaj tarihi:

dayanamadım aldım, şimdilik biraz pişmanım. leveling zone'ların hiç kendine has havası yok ki en boktan paketlerin bile levelinglerini hep beğenmişimdir, hepsi çok sıkıcı. 

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 06.03.2026 18:14 tarihinde dedi ki:

Haradar mi neydi orası orijinal biraz. Eversong zaten eversong. Void mapi de klasik olmuş. Zul aman da bilinen yer. O konuda haklısın. 

doğru bi tık orasını sayabiliriz ama o da max 5/10

Mesaj tarihi:

en son 10 yıl önce oynamışım. bir heves aldım girdim ben de. oyunun güncel hikayesi bana çok çöp geldi. questlerin hikayesi de ayrı keyifsiz olmuş. bir kötü  adam yapmışlar "hehehe ben kötüyüm, çok kötüyüm bana hiç bişi olmaz hehehe! aa öldüm." (zuljin'deki kötü) şeklinde. ilkokul seviyesinde hikaye resmen 😕 lich king zamanında tüyler diken diken olduğunu hatırlarım 😢 

sıfır addon ile oynuyorum. çoğu şeyi oyuna koymuşlar cidden. mythic filan daha girmek nasip olmadı gerçi, o zaman gelince addon şart olacak mı göreceğim. hikayesi filan bir kenara, Wow eskimiş 😄 mekanikler biraz güncellenmiştir yenilenmiştir demiştim ama aynı bildiğimiz wow işte 😄 bir de şu dikkatimi çekti; aşırı kolaylaştırmışlar çoğu olayı, her karakterin skill rotasyonu max 6. consolelara göz kırptıkları çok belli. 

casual kitleye hitap etmeye çalışıyorlar diye anlıyorum ama oyun içine girince 3214123 tane quest line aşırı fazla sistem, casual oyuncu keyifle oynuyor mu merak ediyorum şahsen.

• Like 1
Mesaj tarihi:

Ben main quest line ve side questleri bir kere yaptım geçtim, sonrası daily ve weekly bir de dungeon raid falan işte. En son yeni sistem prey geldi. Birde şuan belli kitle housinge yöneldi,

Mesaj tarihi:
Oce4n, 07.03.2026 08:59 tarihinde dedi ki:

en son 10 yıl önce oynamışım. bir heves aldım girdim ben de. oyunun güncel hikayesi bana çok çöp geldi. questlerin hikayesi de ayrı keyifsiz olmuş. bir kötü  adam yapmışlar "hehehe ben kötüyüm, çok kötüyüm bana hiç bişi olmaz hehehe! aa öldüm." (zuljin'deki kötü) şeklinde. ilkokul seviyesinde hikaye resmen 😕 lich king zamanında tüyler diken diken olduğunu hatırlarım 😢 

abi yapmayin gozunuzu seviim, bizde oynadik haha (hikaye cogunlukla vasat ve pg13 katiliom bu arada, windrunnergiller carryliyor)

vanillada hikaye minimum filandi, 2-3 standout quest chain vardi iste onyxia gibi, vael gibi, AQ40 acilisi gibi. Naxx bile vasatti

TBC vanilladan kotuydu, random karakterler, random mekanlar. Illidan kotu adam ama neden kotu belli diil. standout bir blood elf storyline di, kael tasidi garibim sirtinda expansioni. 

lich king ilk entry zonelar kotu oteseydi, HAYDI ARTHASI KESMEYE GELDIK.. oh wait, PETA ile calisip hunter keselim. howling fjord muzik vs en iyi mekanlarindan biri wow un ama hikaye yok. grizzly oyle, dragonblight da scarletler var ama konu yok duzgun. crystalsong hic kasmamislar, sholazar gene tirt. troll mekani eh iste fena diildi, necropolde MAL MORTIS diye npc vardi, bi onu hatiliom akilda kalir. 

storm peaks guzeldi hidirogullari chain i ve thorim - loki olayi, atmosfer peakti ama ulduar patche kadar hikaye gene kopuktu

icercrown hani en peak olmasi gereken bolgede, argent breach fena diildi. ama ole epic filan bisi yoktu, cocuk arthas filan sacma sapan pandering questrleri vardi. sonra aptal turnuva getirdiler lol

wrathgate var bir sanirim duzgun questchain oda hani birtane koca expansionda

cata da duzeltmeye calistiler (abi tavuk geldi) gene fis idi zonelarin cogu

MOP kopuktu, hikaye anlatimi anca mop da consisten olmaya basladi iste senaryolarla, mop un ikinci yarisi peak idi. 

Warlords en kotu premise li exp olsada campaign i en iyi exp filan sanirim legion dan sonra, cok eglenceliydi. zonelar, hikaye filan smooth sailing. 

Legion peak, hani o duzeye cikamadi bir daha blizz

sonra BFA patates, shadowlands kusmuk, dragonflight cakma disney filmi

Mesaj tarihi:

ya bi de wotlk ve legion ile bu expansionları karşılaştırmak biraz anlamsız. ikisi de yıllar yılı süregelmiş hikayelerin climax noktası yani.

keşke hep o kadar iyi olsa ama olmuyor işte

şahsen şu anki storyline bitsin diye dört gözle bekliyorum, acayip baydım çünkü void olayından. ama laurelin'in dediği gibi, storytelling daha iyi yeni expansionlarda.

Mesaj tarihi:

abi legion'da sadece story değil ki, dungeonlar, raidler her şeyiyle mükemmel bir ek paketti.

yani öyle bir seviye ek paket bir daha gelmesi mümkün değil bence.

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ben campaign yeni bitirdim. Gayet güzeldi bence, TWW de biraz düzelme sinyalleri göstermişti. Bu da gayet iyi olmuş. Müzikler neredeyse 10 yıldır geri plana atılmıştı hep ortalama  müzikler vardı. Dikkatimi çekti bu sefer müzikler 10 numara olmuş tekrar. Son kaç expansiondur kafa ütülemesin diye %10-20 ses düzeyinde takılıyordum yani. Metzen dönüşünün bir etkisi olabilir. TWW oncesi başlamıştı tekrar bu Metzen yanlış hatırlamıyorsam. Housing ile ilgilenmiyorum seveni için güzeldir ama eklenen Prey sistemi bence komedi. Yani ne diye eklediler ki iş olsun diye yeni bir World Questten farkı yok. Delve tarzı yepyeni bir content oluşturabilirlerdi ama yapmadılar, onu Housinge harcadılar. Ama işte housing cosmetic content yani, gameplay, item kazanma anlamında yeni bir content değil.

Eski expansionlardan falan bahsedilmiş ben de kendi fikrimi belirtiyim. Bence wow tarihinin en kötü expansionu Dragonflight. Campaigni en rezil bu sanırım kalite olarak. Blizzard tarihinin in game cinematic olarak dibi görmesi olabilir bu dragonflight. Çok kötüydü görevler sırasındaki ingame cinematicler falan. Konusu da boktandı ilgi çekici hiç birşey yoktu bence konusunda da. Yani şimdi mesela expansion olarak kötü olan WoD un levellerken olan kısmı on numaraydı yani, akıyordu böyle. Çok iyiydi bence.  Wod başka yönlerden patladı. Hikaye saçmalığı olarak dip sayılan Shadowlands de bile bu ingame cinematicdir falan filan animasyon kalite blizz standardıydı yani Dragonflight gibi dip değildi. Jailer saçmalığı yüzünden Shadowlands dip gördü. Yoksa content olarak raidleri falan kaliteliydi, dungeonlar falan çok iyiydi.  Torghast efsane bir yer olabilecekken, sırf aptalca bir karar ile bunu da limitleyip haftalık grind sistemine bağlayıp patlattılar. Yoksa onun zorluğunu limitsiz bıraksalardı, kat sayısını falan filan belki şu an bile devam ederdi kalıcı content olarak. Çünkü mantık olarak cok zevkli olma potansiyeline sahipti o roguelike sistemiyle.

Dragonflight ayrıca casual raiderlar zırladı diye oyunun ana sistemlerinin içine edilişinin başlangıcı olan expansion. Casual raider dediğim kısım da malesef blizzin en çok para kaldırdığı tayfa, sürekli subscriptionları aktif cünkü raidleri bitirmeleri 4-5 ay sürüo minimum. Tek istedikleri herşey hazır olsun, fazla kasmasınlar, hafta 3-4 saat raid yapsınlar, hiç birşeyden geri kalmasınlar. Oyunda  her şey raid eksenine bağlandı. M+ bile doğrandı sırf bunlar raidle en güçlü olsun dye. M+ nin dungeon sonunda düşen maximum item leveli heroic raidlerin altına çekildi ki tüm lanet olası casual raider tayfa m+ ile de uğraşmasın. BFA sonunda titanforgingi de kaldıran bunlar ağlayıp ağlayıp. Halbuki harika sistemdi. M+ sevenler için mükemmel bir gear catchupdı. Neymiş efendim Ahmet niye raiddeki trinketi şans eseri Mehmetten 10 ilvl fazla şekilde alırmış. Şimdi sadece M+ oynayan adam haftalarca mythic raid yapan kişilerden item level olarak çok geride. Atıyorum ilk 2-3 boss çok zor değil. Bu raiderler sanşına düşerse mythic trackleri bol bol topluyo, m+ oynayan adam sadece hafta 1 adet. Eski yüksek item levelli droplar varken m+ dan ve titanforge etkisi varken şans ile daha da yüksek item levelli item alma varken, bu raiderlara yakın bir item levelde kalabiliyordun. Şimdi ne oluyor ? Sezonun ilk 1 ayı pug keylerde bir gruba gireceksin diyelim haftalık 8 tane tamamlamak için ? Adam sana 5-10 ilvl farkı basmış. Onlar öncelikli giriyor haliyle benzer ratingde. Bu sistem sadece m+ oynamak isteyeni mythic raide zorluyo, yapmazsan hep geridesin. İstersen raiddeki o ilk 3-5 bossdan çok daha zor olan yüksel level m+ lari bitir item anlamında hiç bir geçerliliği yok.  Haftada 3-5 saat oynayan mythic raider mutlu. Her şey ona göre dizayn edildi. Malesef Dragonflight ile başlayan bu sistem halen devam. Delve eklediler TWW ile ama o da ilk 2-3 hafta hariç birşeye yaramıyor item anlamında. Vaultta dahi mythic track alamıyorsun sonuçta. 

Profession remake adı altında profesionları bile haftalık limit şerefsizliğine bağladılar. İlk dragonflightda herhangi bir crafting/gathering falan knowledge pointleri maxlamak 11 ay sürüyordu. Öyle catchup falan da yok. Geri kaldınmı iş bitmişti. TWW de catchup getirdiler ama eziyet şekilde getirdiler gathering harici professionlara yine de sadece 7 ay a indirdiler 11 aydan. Ama ara mı verdin? sonra mı başladin ? Craft professionlari için günde max 1-2 skill point catch up var haftalık kazanabildiklerinin yanında. Bu expansion bunu ne kadar iyileştirdiler görücez bakalım.

Tüm dungeonlar m+ turnuvaları için tasarlanmaya Dragonflight ile başlandı. Tüm hepsi birbinin birer kopyası sadece arka planı değişik hiç bir kendine has olayı kalmayan dungeonlar. Her pack 50 şer tane cast olan gruplar, her caster 2-3 spell cast eder, 2 si fakedir. Aralarında bir büyük yaratık HPsi daha fazla. E böyle olunca ne oluyor ? 4 senedir hep dungeon meta , priorty damage yüksek olan, aoe  stop olan, aynı zamanda aoesi yüksek olan , aoe target capi olmayan, sürekli aynı grup setup. Legion , Bfa, Shadowlands. Hepsinin dungeonları Dragonflight ve sonrası çıkan seri üretim dungeonlara göre süper ve kendine has tasarımları vardı. Seri üretim olmadıklar için m+ turnuvalarında takımlardan farklı ve yaratıcı taktikler görüyorduk izlemesi bile zevkliydi. Şimdi nasıl ? Her takım tamamen aynı şeyi yapio, aynı classlar , aynı pullar. 

Ben aşırı kötü hale gelmediği sürece WoW ve FF14 gibi subscription MMOların varlığının devam etmesini istiyorum. Her ne kadar sürekli yeni yeni microtransactionlar eklese de bunların hiç birine dokunmadan sadece aylık ücretle herşeye erişim sağlıyorlar. F2P ve gachanın yanında tüm bu microtransactionlar, wow tokenlar o kadar masum geliyorki valla umarım en azında bu 2 mmo sürekli bir seçenek olarak kalırlar.  

AmoRPHouS tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:

dungeonlardan ben de rahatsızım ya. çok fazla skiplenecek mob koyuyorlar turnuvalarda falan fark yaratsın diye. ben daha çok scarlet manastırı veya wailing cavern gibi tüm mobların temizlendiği dungeonları seviyorum. bunlarda strese giriyorum ben. yolu bilmiyorum en başta casual olduğum için. yanlışlıkla pack çeksen ya wipe yiyorsun ya küfür falan. 

Mesaj tarihi:
ahmedinejad, 07.03.2026 23:16 tarihinde dedi ki:

dungeonlardan ben de rahatsızım ya. çok fazla skiplenecek mob koyuyorlar turnuvalarda falan fark yaratsın diye. ben daha çok scarlet manastırı veya wailing cavern gibi tüm mobların temizlendiği dungeonları seviyorum. bunlarda strese giriyorum ben. yolu bilmiyorum en başta casual olduğum için. yanlışlıkla pack çeksen ya wipe yiyorsun ya küfür falan. 

eski tip tüm gün süren dungeonların tadı bir başkaydı, BRD'de saatler harcıyorduk, biri gruptan çıkarsa orgrimmara dön, chatten adam ara, dungeona geri dön, bin tane mob arasından geç dungeon girişine git vs. güzel maceralardı şimdi bakınca full amelelik ama zamanında keyifliydi.

• Like 1
AmoRPHouS, 07.03.2026 22:10 tarihinde dedi ki:

Dragonflight ayrıca casual raiderlar zırladı diye oyunun ana sistemlerinin içine edilişinin başlangıcı olan expansion. Casual raider dediğim kısım da malesef blizzin en çok para kaldırdığı tayfa, sürekli subscriptionları aktif cünkü raidleri bitirmeleri 4-5 ay sürüo minimum. Tek istedikleri herşey hazır olsun, fazla kasmasınlar, hafta 3-4 saat raid yapsınlar, hiç birşeyden geri kalmasınlar. Oyunda  her şey raid eksenine bağlandı. M+ bile doğrandı sırf bunlar raidle en güçlü olsun dye. M+ nin dungeon sonunda düşen maximum item leveli heroic raidlerin altına çekildi ki tüm lanet olası casual raider tayfa m+ ile de uğraşmasın. BFA sonunda titanforgingi de kaldıran bunlar ağlayıp ağlayıp. Halbuki harika sistemdi. M+ sevenler için mükemmel bir gear catchupdı. Neymiş efendim Ahmet niye raiddeki trinketi şans eseri Mehmetten 10 ilvl fazla şekilde alırmış. Şimdi sadece M+ oynayan adam haftalarca mythic raid yapan kişilerden item level olarak çok geride. Atıyorum ilk 2-3 boss çok zor değil. Bu raiderler sanşına düşerse mythic trackleri bol bol topluyo, m+ oynayan adam sadece hafta 1 adet. Eski yüksek item levelli droplar varken m+ dan ve titanforge etkisi varken şans ile daha da yüksek item levelli item alma varken, bu raiderlara yakın bir item levelde kalabiliyordun. Şimdi ne oluyor ? Sezonun ilk 1 ayı pug keylerde bir gruba gireceksin diyelim haftalık 8 tane tamamlamak için ? Adam sana 5-10 ilvl farkı basmış. Onlar öncelikli giriyor haliyle benzer ratingde. Bu sistem sadece m+ oynamak isteyeni mythic raide zorluyo, yapmazsan hep geridesin. İstersen raiddeki o ilk 3-5 bossdan çok daha zor olan yüksel level m+ lari bitir item anlamında hiç bir geçerliliği yok.  Haftada 3-5 saat oynayan mythic raider mutlu. Her şey ona göre dizayn edildi. Malesef Dragonflight ile başlayan bu sistem halen devam. Delve eklediler TWW ile ama o da ilk 2-3 hafta hariç birşeye yaramıyor item anlamında. Vaultta dahi mythic track alamıyorsun sonuçta.

Amma abartmissin burda. Birakta 20 kisilik grup ile yaptigin belki saatlerini alabilcek content 5 kisi pug ile yaptigin 30dk contentten bi tik fazla item versin bi zahmet. Ayrica +10 M+ dungeon mythic raidten cok daha zor demekte komik olmus. Herhangi bi zorlugu yok cunku.

1 ayda 5-10 ilvl farki basma da yine abarti. Ilk 3 bosstan diyelim inanilmaz sansin tuttu, itemlarin tamami dustu ki bu asagi yukari 5 itema tekabul eder max. Dusen itemlar ilk boss oldugu icin min levelde geliyo. Upgrade icinde crest cap oldugundan dolayi haliyle dedigin farklar cok olasi degil. Haftada 1 item max upgradeleyebiliyosun sonucta. 1 bilemedin 2 ilvl fark olusur.

Delve icinde 2. sezonda sanirim Labyrinth geliyo, mega delve gibi bisey. Orda mythic track gelebilir belki, gorcez.

Titanforge ise catch up icin guzel ama raid icin o raidi tekrar tekrar yapma zorunlulugu getiriyodu mesela. Ondan istenmedi zaten. Ama mevcut sistemde cok dusuk sansla dusen item bi ust tier olsun seklinde proclama olsa guzel olabilir.

BloodBane tarafından düzenlendi

M+10 mythic raidden daha zor demedim dikkat ettiysen. Yüksek key levelleri dedim. +22 +23 e kadar yapanlar var. Zorluğu mythic son bossdan zor. Dungeon sonunda aldıkları dungeondan düşen item level yine sadece heroic raidden düşük. Vaultta sadece yine 1 item alabiliyorlar, aldıkları item level +10 yapmakla eşit. Vaulta +18 geliyordu yüksek item levelli bu midnight ile, ağlandı zırlandı yine iptal.. Son 4 yıldır birebir yaşadığım olayı abartmışsın yazmışsın. Dİrek 5-10 level var çatır çatır koyuolar farkı mythic raid yapmayana bu yüzden daha ilk haftalardan mythic puglarda ilk boss veya ilk 2 boss kesmek için yırtınıyosun ek mythic droplayabilirmisin diye. Demişsin mythic crestte cap yok mu. Heroic crestteki cap i unuttun sanırım. Sanki HC ve normal raidden tüm parçaları tamamlayıp HC son ilvl e upgrade etmişsin gibi düşünüyorsun. Senin normal raid levelinde kalan bazı parçaları mythic raidden gelen drop ile direk upgrade edebiliyor sen edemezken direk HC crestleri atlayıp. O yüzden 5-10 yazdım, mythic raiderin şanssız olanı 5 ilvl, şanslı olanı 10 ilvl çakıyo sana.

20 kişilik saatlerini alabilecek contentmiş. Sürekli nerf geliyo raide, sürekli buff var passive 2 haftada gelen. Bu World first kill gelir gelmez direk sorun çıkaran bossların içinden geçiyolar hemen kill gelir gelmez. Sonra istediğin kadar dene dur mythic raidde, bir zaman sınırı yok, ortalama guildler, ortalama altı guildler falan 50-100 trydan sonra max kesiyolar 5.  6. bossları falan. Aynı ortalama guild üyelerinden kaçı sallıyorum +18 yapabiliyor ? Ki düşün +20 leri.  Zorluk contentin kendisinde değil , o raidi yapabilmek için ilk haftalarda guildde olmak zorunluluğu ve senin istediğin bir zamanda değil, belirlenen 2-3 gecedeki süreyi ona ayırıp yapmada.  Kaldırsınlar Mythic raide bir boss kestin mi o raid id sine kitli kalmayı, göreyim onları hadi ? Flex yapsınlar mythic raidi de 10-20 arasında, raid id lock u kaldırsınlar bak gör neler oluyor pug raidlerde. HC raidler gibi bir sürü pug grup mythic bitirir bu ortalama guildlerden önce. O zaman gelip diyebiliyormusun mythic raid m+ dan daha zor diye. Cevabımızı alırdık.

Mythic raid yapanlar m+ üzerinde hiç bir avantajı haketmiyorlar. Blizz adam olsa m+ yı da pvp gibi ayırıp oranın item levelini m+ ya özel değişcek şekilde ayarlardı böylece hiç bir sorun kalmazdı.   Raid, m+ , pvp 3 ünü de ayır isteyen istediği yerde avantajını korusun. Pvp yi ayırmışsın zaten hali hazırda sistem mevcut uygula herkes memnun olsun.  Ya da yapmıyacaksan raidi hepsinden üstün tutmayacaksın. 

AmoRPHouS tarafından düzenlendi
  • Uzuldum 1
Mesaj tarihi:

Oyun ezelden beri raid oyunu, m+ dungeon degil. Story dahil hersey raid contente dayali. Haliyle main content olmasi gayet normal. Kaldi ki raidin zorlugu bahsedildigi gibi prep vs. ile basliyor. Harcanan zamana bakarakta raidin daha fazla item vermesi normal. M+ ta ise az bucuk kafan basiyosa 5 pug ile 30dk da 10 yapip mythic tier itema ulasabiliyosun. M+ ta 20-22 yapmaninda epeen harici bi getirisi olmamasi da normal. Repeatable ve scalable content sonucta. Cok iyiyim ben diye kanitlamak istiyosanda git top rankinge gir exclusive title ini al zaten. Ayrica repeatable contente Mythic tier drop verirsen o zaman raidi tamamen oldurmus oluyosun, nerden tutsan olmuyo yani.

Illa ben m+ dungeon yapicam, main content bu olmali diyosan yanlis oyundasin yani. Fellowship falan oynaman lazim o durumda.

Mesaj tarihi:

M+ nın epeen harici getirir olmamasi da normalmiş. O zaman tüm raid contentler herşey ama herşey max HC level versin, Tamamen eşit, Sen de git mythic raidini epeen için yap ? Klasik raider geldi işte hiçbir yerde hiçbir zaman kabul etmek istemezler hep üstünlük peşinde. Story raide bağlı ise LFR de bağlı mythic raiding bir üstünlüğü olması gerekmiyor.  Sanki dungeonların bazıları storye bağlı değilmiş gibi tey tey tey. Sanki 25 yıldır oyunu bilmiyoruz git fellowship oyna diyor.  Ağır classic wowcu veya bahsettiğim mythic raider kafası, vanilladaki raiderlıktan kopamamış M+ haterı kitleden misin ? Niye o zaman PVP yi ayırdılar açıkla ? Raid hep üstün kalsaydı ordada ? PVP ciler çile çekseydi , değişmeseydi sistem ? PVP ciler raide mecbur bırakılsaydı ?

Mesaj tarihi:

Yillardir raid yapmadim, ama oyunun vanilladan beri olayi bu. Hatta easy gear diye M+ yapiyorum ama raid yapmiyorum. Ona ragmen gorusum bu sekilde, bence mantiklisi bu cunku. Harcadigin zamana bile bakinca rewardin esit olmamasi gayet olagan. 20m content ve 5m contentin ayni olmasini beklemek sacma zaten. Ayrica yine hatirlatayim, bu 5m content repeatable iken raid haftalik tek lockout. Repeatable content mythic tier verirse raid contenti diye bisey kalmaz zaten. Alternatifi de var aslinda hardmode mega dungeon gibi ama o da tek sezonluk oluyo malesef.

Daha da tartismaya gerek yok zaten seninle. Ozellikle raid ve dungeon story, ve pvp ile pve content kiyasladiktan sonra. Klasik M+ playeri gerci ne bekliyorum ki. Buyuksun kaplan, mythic yagmasi lazim sana. Raid neymis ki.

Mesaj tarihi:

Tartışabileceğin bir şey yok zaten yıllardır raid yapmadığın için zorluk derecesinin m+ ya göre nasıl olduğundan bir habersin o yüzden sadece goy goy yapıyorsun burada. Bir contentin zorluğunu kaç kişi için tasarlandığı belirlemez. Yazmışsın öyle 20m content ve 5m content diye. 30 man LFR vs 5 man m+ hangisi zor ? FF14 de mesela en zor raid 8 kişilik ultimate, 24 kişilik olan alliance raid  wowdaki normal/lfr raid gibi zorluk seviyesi. Hiç bir karşı argüman kuramadan sadece konusuyorsun. 

• Uzuldum 1

Herseyi kendine hak goren, kendini bisey sanan super imba M+ playeri. Senden onlarcasini gordum, ondan tartismaya gerek yok. Az daha aglarsaniz dinar ile belese mythic raid trinket verirler belki, boyle devam.

Isin sonunda m+ turnuvalarini kazananlarin mythic raider olmasi da ayri bi ironi tabi adsfads

BloodBane tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...