Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Kupa | Fenerbahçe vs Galatasaray | (10.01.2026)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MrLevie, 09.01.2026 00:40 tarihinde dedi ki:

Noldu fener u19la çıkmıyor mu bu sefer, emin miyiz?

gerçek kadroylan çıkınca gördük farkı 😎

Mesaj tarihi:

gs anormal kötüydü ya, gonduzi nin anormal oyunu da etkili oldu gerçi adam orta sahada geçit vermedi resmen geldiği gibi etkisini gösterdi helal olsun adama. sane çok isteksizdi öne çıkmakta çok zorlandık fark da olabilirdi tebrik etmek lazım hak ederek kazandı fener,  

Singo iyileşmeyecekse sağ bek almak şart. salai anadolu kulüplerinde okey ama bu tarz maçlarda baya sırıtıyor oraya gerçek bir bek lazım. bir de artık bir 8 numara almamız şart fabian ruiz deniyor ama biraz daha akıllıca transfere yönelmek lazım transfer sezonu bitene kadar bu transferi bitirmeye uğraşıp yine ya saçma sapan bir transfer ya da elimiz boş döneceğiz muhtemelen. 

Bir yandan da yenilmemize sevindim  bu yenilgi transfere hız kazandırır

Mesaj tarihi:

Orada o c değil k o c m h y yazıyordu. Koç ve MHY. Koç da Ali Koç'a göndermeydi. Tabii bunu buradaki herkes de biliyor da millet o ç dedi diye işgüzarlık çakallık peşinde.

Fb gayet güzel oynadı haketti, yıllardır ilk defa GS'den iyi oynadı aldı maçı. Bu gereksiz olmuş.

Daha önce sırf fb için playoff, yabancı hakem, yabancı sınırı, geriye dönelik küme düşme fezası değiştiren TFF yine sıdf FB'nin bi kupa alma şansı olsun diye sırf fb için sistem değiştirip dörtlü kupa yaptılar. Bu sezon fb ikinci olursa sistem kalır, fb şampiyon olursa dönerler eskiye. Hal böyleyken, herkes de fb iyi oynadı kazandı derken böyle paylaşım yapmak biraz utanmazlık olmuş 🙂 gerçi yeni dönem fb'ye yakışır.

• Uzuldum 1
Mesaj tarihi:

GS'nin tweet konusunda konuşmaya hakkı yok kusura bakmayın , 5-0 yendiğimizde bir yığın malzeme çıkardı bjk edebinizle sevinin bizimle uğraşmayın tarzı bir tweet atıp kesti. ilk gs-bjk maçı 1-0 biter bitmez gs hesabı yine saçma sapan şeyler atmıştı. 

Mesaj tarihi:
Liebe, 11.01.2026 16:28 tarihinde dedi ki:

Ağla xd

Ortada ağlama yok, dün de yazdım, bugün de yazdım geçtim fb haketti diye. Küfürlü tweet diye iftira olunca onu düzelttim. Ama senin içinde kalmış demek ki bir şeyler ki tetiklendin hemen 🙂

Mesaj tarihi:
Rewendor, 11.01.2026 13:02 tarihinde dedi ki:

Orada o c değil k o c m h y yazıyordu. Koç ve MHY. Koç da Ali Koç'a göndermeydi. Tabii bunu buradaki herkes de biliyor da millet o ç dedi diye işgüzarlık çakallık peşinde.

Aklimizla dalga gecmeyin allah askina ya 🙂

Kimse kusura bakmasin da sinanay esliginde agiz dolusu kufurler sacan teknik direktor bir zahmet daha azini da beklemesin tersi durum olunca, kalkip ahlak dersleri vermeye calismasin.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Twitter hesaplari kadar bos bisi yok lan sdf tasimayin sunlari suraya. Gercekten bos beles adamlar yonetiyor sunlari. 

3-4 yildir dedigim gibi adam gibi yonetim, kadro ve TD gelince demek ki yapi mapi diye sayiklamadan da oluyormus bu isler. Dedik bunlari da herkes kendi inanmak istedigine inandigi icin uzadikca uzuyor. Krunici getirmek var devrede Guendouziyi getirmek var. Is sahada biter siz sabaha kadar komplo kurun. 

Hani Umut Meler veriyordu maci GS'ye. Hakemi de mi yendiniz mesela simdi. Hep boyle olur zaten kazaninca. Demek ki bu isler bos isler. 

Sahada dersini iyi calismis bir teknik direktor ve takim bir tarafta, ukala ve ciddiyetsiz bir teknik ekip diger tarafta. Normalde boyle maclarda 20 sene onceki FB fark atardi, GS 5-1 lik BJK macindan bile kotuydu. Resmen kafa olarak yoklardi. 

Bunu sadece transfer ile halletmeye calisirsa Okan Buruk ve yonetim, zaten bastan kaybetmisiz demektir. Eksikler belli bu dogru kadro genisligi acisindan, ama bu takimin belli maclarda hele geriye duserse herhangi bir dondurme plani yok. Isler iyi gittigi zaman cok iyi, ama saldigi zaman herhangi bir reaksiyon verebilen bir takim degiliz. Bunun icin nasil bir sey gerekiyor bilmiyorum - yedek klubesi elbette guclenmek zorunda. Herkes her mac 90 dakika oynayacak diye bir kaide yok bu adamlarin suyu cikiyor. 

4 yilda 2 kez yenildik Fenere bence momentumu verdik; ama en azindan yenildigimiz maclar ligle alakasi olmayan maclar. Ilkinde zaten sezon bitmisti, bu da kupa finali olmasina ragmen ekstra gereksiz bir mac. Lige yansimasinin pozitif olacagini dusunuyorum rovans derbisi icin. Bu tarz maclar daha cok ihtiyaci olana yarar hep nasilki 15 gun once BJK Kadikoyde kazandiysa. 

Sotto tarafından düzenlendi
  • Haha 1
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Fener icin yapildi diye birsey demedim ki. Ihtiyaci olana yarar dedim motivasyon acisindan bu tarz maclar. Ve evet gereksiz 4 takimli final. 

Okumak istediginiz sekilde okuyorsunuz. 

Sotto tarafından düzenlendi
  • Kustum 1
  • Yeni Oluştur...