Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 28, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2025 (düzenlendi) Hivemind in eyleme kapasitesini anlamak lazim ya, cunku su haliyle alien bir tehdit karsisinda pek bir sey yapamayacak kadar pasif gorunuyor. Carol ve digerlerine kolektif anilardan mutevellt bir yakinlik hissetmesi buna neden oluyor diyecegim ama o da degil, hayvanat bahcelerini bosaltirken de epey hirpalandilar, yani irkdaslik degil mesele gibi, tehdit karsisinda (carol) yapip yapabildigi en buyuk eylem kacmak oldu simdiye kadar. Hadi dunyanin bir butun olarak wellbeing inini dusunuyorlar diyelim hayvanlarla ilgili meselede, siniri nerde, bu kadar sayida insan organizma olmasi bastan sorunlu diye alien invasion a okay mi olacaklar mesela, bir suru soru var. Ama asil merak ettigim fareler de hivemind a dahil mi akshf Kasım 28, 2025 Marl0_on tarafından düzenlendi
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2025 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2025 yani şimdi enerjiyi %100 güneşten alanlar veya kimyasal çevrimle elde edenler dışında dünyadaki tüm canlılar diğer canlıları tüketerek besleniyor. dev bir agar.io yani. bu noktada belli büyüklüktekileri, bizim kanıtlayabildiğimiz oranda acı çektiğini düşündüklerimizi, beyin kapasitelerinin olduğunu sandıklarımızı vs yememeye karar vermek hep bizim koyduğumuz çizgiler. bu noktada belki de hive mind'ın e05'te... Spoiler ...insanlara tükettirdiği toz içecek bu döngüde olmayan birşeydir
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2025 e06 Spoiler pokerde kaybeden eleman da alkışlayınca yarıldım ya. virus tam bir chatgpt. bir de yine bölüm sonuna türkçe şarkı koymuş. bunun türkiyedeki elemanla bir ilgisi mi vardır nedir. şu koca ekran saat ile olayların ne zaman anlatıldığını aktarmasından nefret ettim. media player'in filmin kaçıncı dakikasında olduğunu göstermesi gibi ve bir ileri atlıyor bir geri atlıyor biz de o timestamp'e bakıp anlıyoruz. kocaman olunca daha okunur da olmuyor ayrıca.
neokrasi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2025 izlerken reels kaydırcak kıvama getirdi beni.
Öne çıkan mesajlar