Shadow Mesaj tarihi: Ekim 9, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2025 güzel duruyor son videolar özellikle ama 63dalır bile çok pahalı
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2025 Yaş pasta + Çikolata + Paskalya çöreği + Boy abdesti + BF 6 ya hazırlılar tamamlandı ..
marksman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2025 bişey sarmıyordu bu aralar. iyi oldu çıkması. bakalım nasıl olmuş
marksman Mesaj tarihi: Ekim 10, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2025 Shadow, 09.10.2025 22:10 tarihinde dedi ki: güzel duruyor son videolar özellikle ama 63dalır bile çok pahalı fiyat algımı yitirdim ben
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2025 If Battlefield 6 is telling you to purchase/install the multiplayer and singleplayer, go to the EA app, manage, modify install, untick each of the boxes, confirm, manage again -> re-tick the boxes, and it will download the files.
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 10, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2025 https://store.steampowered.com/charts/mostplayed
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2025 (düzenlendi) https://x.com/battlefieldcomm/status/1976862813437280350?s=61&t=JdgA_3b2LYRV1IxCtu7RTQ "Game Not Released” message on Steam. We’re aware of an issue where some Steam players are seeing a “Game not released” message when downloading the game. A potential workaround is available: In Steam, open the game’s Properties, then untick both the Battlefield Multiplayer HD Marker and Battlefield Multiplayer Marker DLCs. Please let us know if this does not work for you, and we will continue to investigate this situation. Ekim 11, 2025 kizillelma tarafından düzenlendi
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2025 Battlefield 6: This is what a well-optimised game looks like in 2025 It's pretty stunning in motion, too. https://www.pcgamer.com/hardware/battlefield-6-this-is-what-a-well-optimised-game-looks-like-in-2025/
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2025 geforceda açılmış bildirim geldi.
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2025 Grafikleri çoşturmayarak çok iyi bir seçim yaptılar. Multiplayer için hiç gerek yok zaten öyle RTX miş cart curt. Önemli olan eli yüzü düzgün grafik olsun akıcı olsun , eğlenceli olsun. Ama yani şu Battlefield 1 den hallice grafiklere de optimizasyon güzellemesi yapılmasın yahu. Oyun bu grafik için normal vereceği fps yi veriyor işte. Yok yere optimizasyon güzellemesi olursa firmalar artık amaaan grafigine diyip hala ps4 grafiginde oyun pompalar durur al sana optimizasyon diye. Bunu yanlış yorumlayacak çok firma var. Bu işte youtubedur orda burda dönen BF6 için çok iyi optimizasyon goygoyu da hiç hoşuma gitmiyor bu yüzden. Dying light beast de çakallık yaptı böyle, akılları sıra RTX olan oyundan RTX çıkardılar, optimizeyiz diye yedirdiler millete. Yine böyle güzellemesi oldu. Single playerda da kötü grafik olsun optimize olsun mottosu ile çıkarıcak her haltta kolaya kaçan şerefsizler.
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2025 2 Gündür oynuyorum Xboxta Controller ayarları autoaim falan BO6 yı yakalamış Eksiler; Küçük haritalar no-no. 8+8 olması gereken haritaları 16+16 yapmışlar. Ne olduğunu anlayamadığınız bir kaosa kalıyorsunuz. Berbat 3 Harita var güzel şimdilik XP çok zor geliyor, saçma sapan farming istiyor bazı silahlar. Ya parayla satıcaklar ya da sezonda bi güzellik yapıcaklar, şu anlık haliyle casual düşmanı. Ping'den çok etkileniyor, COD böyle değil. Ne yaptılarsa yanlış yapmışlar bu konuda. Console only crossplatform kapamaca yok, gelir inşallah çünkü xbox oyuncusu görece az, PC de mutlaka hilecilerin nüfusu fazla olacaktır. Bazı ortamlar çok parlak Artılar; Eğlenceli (3 haritada oynarsanız). Silah kilidi olmayan class olayı çok güzel oldu. Ses, müzik, ambiyans müthiş. Savaş alanı hissiyatını veriyor, en son böyle iyi bf3 oynamıştım, (bf4-5 oynamadım) Takım olmaya zorluyor, arkadaşlarla oynayınca çok keyifli, arkadaşsızda fena değil.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2025 silah kilidi olmayan class olayını beğenen tek kişi olabilirsin ya sdggf
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 12, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2025 Individuals may find that their Phantom Edition shows as Standard Edition on Steam. Deselecting all DLC within the Steam DLC window, restarting Steam and selecting them once again will result in a fix for this issue whilst Battlefield Studios works in a permanent fix.
xaty Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Ben ısınamadım açıkçası. Deltaforce'un son çıkanında içerik (özellikle hikaye modu ve operations) daha iyiydi. 2-3 saat oynamışımdır henüz, fikrim değişir belki. Özellikle ufak haritalar aşırı kaos geldi, takip edemiyorum (yaşın ilerlemesinin de etkisi büyük sanırım) bir de oyun içinde oyun seslerinde sorun yok ama mic'ten konuşan insanların sesi anlaşılmayacak şekilde kesikli geliyor. neden olabilir?
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Hem oyun içi hem da ses sorunları bazen oluyor. Kesilme veya radyodan gelen bozuk ses gibi. Şu an için bir çözüm yok gibi ..
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 ben baya begendim. recoil'i arttirmislar betaya gore KDA dustu biraz ama iyi olmus acikcasi. M277 mi adi ney 2.ci acilan carbine, efsane bir range'i var assault rifle'lardan cok daha uzun mesafe. attachmentlarla recoil azaltinca baya haritanin yarisina 4 hit kill 3 hit heatshot, tavsiye ederim. beta'daki izlenimim devam aynen, rank 25 falanim galiba, carbine'lar assault rifle'larda daha iyi assault rifle, smg'lerden daha iyi smg. onu bi degistirmeleri lazim sanki. m4 ve m277 net oyunun en iyi silahlari suana kadar gordugum.
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2025 Jetten hemen önce if only we could fly demeliydi
Öne çıkan mesajlar