Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
progamer, 31.07.2025 22:17 tarihinde dedi ki:

70 dolar 😞

bide destructionı da fazla yapmışlar gibi bu sefer de. Bi rpg roketle 3 katlı binanın bütün cephesinin çökmesi de fazla sdf

oha 3000TL!! sitsen almam geçiniz...

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

trailer iyi

open beta deneyek ne zamansa artık

tr'de 60tl'ye çıkan bad company 2'nin betasına girdiğim zamanı hatırlıyorum da

ha bi de expansion çıkmıştı vietnam o da bombaydı. 15tl idi çıkış fiyatı.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
razzRaziel, 31.07.2025 23:11 tarihinde dedi ki:

trailer iyi

open beta deneyek ne zamansa artık

tr'de 60tl'ye çıkan bad company 2'nin betasına girdiğim zamanı hatırlıyorum da

ha bi de expansion çıkmıştı vietnam o da bombaydı. 15tl idi çıkış fiyatı.

GxNR4W7XUAECVQa?format=jpg&name=900x900

• Like 1
Mesaj tarihi:

HOW TO PLAY THE OPEN BETA

You can play Battlefield’s Open Beta on:

PlayStation®5

Xbox Series X|S

PC

Steam

Epic Games Store

EA app

You can pre-load the game as early as August 4 at 15:00 UTC (8AM PT) and start playing during the Open Beta Weekends:

Early access opens on August 7 at 8:00 UTC (1AM PT)

If you signed up for Battlefield Labs before July 31, you don’t need a code. Just log in with the EA Account you registered with Battlefield Labs.

If you didn’t sign up for Battlefield Labs, you can watch select creators during the reveal streams on July 31 on Twitch to unlock Early Access.

Weekend 1 opens on August 9 at 8:00 UTC (1AM PT) and closes August 11 at 8:00 UTC (1AM PT)

No code needed, available to anyone

Weekend 2 opens on August 14 at 8:00 UTC (1AM PT) and closes August 17 at 8:00 UTC (1AM PT)

No code needed, available to anyone

Before you get started, make sure you:

Link your EA Account to your platform account.

Mesaj tarihi:

Ea basmis parayi, redditte we're so back konsepti disinda threadler kilit yiyor, 1 tane bile tereddut iceren baslik goremeyince kendim actim, 1 yanıt bile gelmeden kilitlenmiş.

2042'nin son halinden çok farkli değil oyun. Operatörler yok, class locked silahlar var, o kadar. Başka bir fark yok yani feature-wise. Ve yapay bir hype yaratmaya calisiyor ea, hakli da 2025de oyunun iceriginden ziyade yaratilan hype onemli olduğu için. 

Mesaj tarihi:

commander mode yok, bf1'deki behemothlar yok, bf3-4'ün oturaklılığı, nispeten daha slow paced ama yine full destruction+kaos yok, sadece 2042'deki gibi fast paced ratatata var. İnsanlar 3-5 ay öncesine kadar redditte bunları talep edip duruyordu, hiçbiri yok ama tüm postlar bu sefer olmuş, bu tamamdır, işte bf bu falan kafasında. cidden 2 sene oynadığım 2042'nin son halinden çooook az bir fark görüyorum. hani modern setup olması, operatörlerin olmaması bile yeterli olabilir zira ben 2042'yi beğenerek oynardım ayrı konu ama insanların bir sürü talebi vardı, şu an hiçbiri talep edilmemiş gibi davranılması çok garibime gidiyor.

• Yeni Oluştur...