Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Llama, 25.08.2025 18:02 tarihinde dedi ki:

adali yapmaz bunu

adam tjk nereden nereye getirdi az sabir

ben de böyle düşünüyordum ama fikrim değişti. Beşiktaş yönetiminde beşiktaşın çıkarlarını düşünenlerin olduğunu sanmıyorum.

Medyayı bırak artık youtube yorumcularının bile oyuncağı oldu, menajer, muhabir herkes her istediğini alıyor kulüpten. 4 yıldır takımın kanatları eksik ya.

Fulya'daki bjk plazada da carrefour düşük kira ödüyor diye hasan arat ifşalamıştı, kira anlaşması yapılmıştı. Şimdi Carrefour çıkmış anpa gross diye bir market açılmış. Bu kiraları verebilecek bir market markası değil herhalde kulüp ortak işletecek. Bu mesela basına açıklanmadı ben yakın oturduğum için açılış gününe denk gelmişim 

Mesaj tarihi:

Ox ve Musrati gitti 

Rashica'ya da teklif gelmiş 4.5m euro göndersinler 

Arroyo ve Udokhai'e de teklif varmış sanırım

valla yönetime laf ediyordum son hafta hızı arttırdı gerçekten 😄 15 futbolcu gönderdi +6 tane daha gitmesi lazım 

ne çöp kadro kurmuşlar ya

Mesaj tarihi:

Bu arada gidenler tayfasına aslında Paulista'da eklenmeli artık futbol oynamaya hali kalmamış bizim bu adamın geri dönüşünü beklemeye vaktimiz yok. Stoper için klostermann konuşuluyor ama adam bek neden stoper için konuşuluyor anlamadım, devşirme orada maç oynadı diye hiç o topa girilmese iyi olur. Stoper için Paulista'dan çıkılıp Doekhi alınırsa mükemmel bir stoper tandemi kurmuş oluruz. Sağ bek içinde Chelsea'dan Disasi haberi var ama ne kadar doğru bilmiyorum. Ayrıca acil yerli takviyeside lazım

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Show tv

BJK çok kötü ya, abovv gol yedi bi de yazarken. ama yine de şeyi bize kalkar kartalın bitek lel

Shadow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Hocaya notumu çoktan vermiştim. Lozanı da yenmek için kanatlara ihtiyacın yok

Adalı daha çok pişman olacak bunu tuttuğu sürece. Rize maçından sonra hemen gönderecektin. Sezona da yeni hocanla başlayacaktın. Buradakilere anlatamadık ki adalının inadı da kırılmaz

• Like 1
Mesaj tarihi:

+1

BJK nin ayarinda hoca değil. Elinde fazla seçeneği yok ama kattığı ekstra olumlu bişi de yok, savunma ağırlıklı oynattı bugün ama her tip tehlike oldu. Lozan bitiricilikte bir tık iyi olsa en az 5 olurdu.

Derken GG no rmk.

• Yeni Oluştur...