Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2025 Llama, 26.08.2025 22:18 tarihinde dedi ki: ya adali size ne yapsin daha kim alicak bu adam sol kanat
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2025 Llama, 25.08.2025 18:02 tarihinde dedi ki: adali yapmaz bunu adam tjk nereden nereye getirdi az sabir ben de böyle düşünüyordum ama fikrim değişti. Beşiktaş yönetiminde beşiktaşın çıkarlarını düşünenlerin olduğunu sanmıyorum. Medyayı bırak artık youtube yorumcularının bile oyuncağı oldu, menajer, muhabir herkes her istediğini alıyor kulüpten. 4 yıldır takımın kanatları eksik ya. Fulya'daki bjk plazada da carrefour düşük kira ödüyor diye hasan arat ifşalamıştı, kira anlaşması yapılmıştı. Şimdi Carrefour çıkmış anpa gross diye bir market açılmış. Bu kiraları verebilecek bir market markası değil herhalde kulüp ortak işletecek. Bu mesela basına açıklanmadı ben yakın oturduğum için açılış gününe denk gelmişim
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2025 Bu mikroptan kurtulduk nihayet, 1
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Ox ve Musrati gitti Rashica'ya da teklif gelmiş 4.5m euro göndersinler Arroyo ve Udokhai'e de teklif varmış sanırım valla yönetime laf ediyordum son hafta hızı arttırdı gerçekten 15 futbolcu gönderdi +6 tane daha gitmesi lazım ne çöp kadro kurmuşlar ya
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 bu türkleri hep federasyondan para almak için olabilir ya alt yapıdan gelenlere para vermiyormuydu sanki
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Bu arada gidenler tayfasına aslında Paulista'da eklenmeli artık futbol oynamaya hali kalmamış bizim bu adamın geri dönüşünü beklemeye vaktimiz yok. Stoper için klostermann konuşuluyor ama adam bek neden stoper için konuşuluyor anlamadım, devşirme orada maç oynadı diye hiç o topa girilmese iyi olur. Stoper için Paulista'dan çıkılıp Doekhi alınırsa mükemmel bir stoper tandemi kurmuş oluruz. Sağ bek içinde Chelsea'dan Disasi haberi var ama ne kadar doğru bilmiyorum. Ayrıca acil yerli takviyeside lazım
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Başganımla hocam sosyal medya sineklerini iplemeden devam etsin yeter. Bu arada bu övünç denen socratesteki elemanı yolda görsem öperim.
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 bjk öyle kötü durumda ki artık gelenlere değil gidenlere seviniyor .
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Bu nasıl bir kadro kafayı yedirecek bize illa
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 (düzenlendi) Show tv BJK çok kötü ya, abovv gol yedi bi de yazarken. ama yine de şeyi bize kalkar kartalın bitek lel Ağustos 28, 2025 Shadow tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 müthiş gol yedi sdgsdg. yav beşiktaş başarılı olsun bari biz olamıyoruz.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 bence ofsayt taktiği overrated bir şey. madem 3'lü yine popüler oldu, arkaya sarkık liberolu sistem de popüler olsun.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Yediğimiz golü amatör takım seviyesinde yemezler, yani bi kafanı kaldır ofsayt çizgisine bak. Kulübeye bakıyorum yok yani kadro derinliği, çok zor.. hayırlısı artık
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Ya kovun bu Solyakeri, saçmasapan oynatıyor ama oyuncu da yok elinde adamın o da haklı. ortasahada bitek Ndidi var işe yarayacak kalanı çöp Orkun dahil.
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Svensson'a sorsan stoper oynacaksın bu maç desen inanmaz bu adamı acilen kovmak lazım hatta şu an bile kovulabilir çıkmasın 2. yarıya
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 sizin stadyum niye karanlık ya. tribünlerde aydınlatma yok sanki. yayından mı öyle gözüküyor
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Sadece stadyum mu karanlık her şey karanlık
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 evettttt sıradaki gelsinnnnnnnnnnnnn!!!
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 2 gündür ne dövdüler bizi be. biz bu futbol işini beceremiyoruz. yabancı oyuncu komple yasaklansın bari kendi aramızda eğlenelim.
Shadow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 BJK da elendiğine göre Mayısta Avrupada bi biz kalacaz desene
FuCKiR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Hocaya notumu çoktan vermiştim. Lozanı da yenmek için kanatlara ihtiyacın yok Adalı daha çok pişman olacak bunu tuttuğu sürece. Rize maçından sonra hemen gönderecektin. Sezona da yeni hocanla başlayacaktın. Buradakilere anlatamadık ki adalının inadı da kırılmaz 1
Marquezetto Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Bi dangalaklık yapıp hocayı kovmalarını bekliyorum. Bi süre ara veririz bjkmize prob değil.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 +1 BJK nin ayarinda hoca değil. Elinde fazla seçeneği yok ama kattığı ekstra olumlu bişi de yok, savunma ağırlıklı oynattı bugün ama her tip tehlike oldu. Lozan bitiricilikte bir tık iyi olsa en az 5 olurdu. Derken GG no rmk.
Öne çıkan mesajlar