Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Takım asensio girince durdu ha çok ilginç. İyi mücadele oldu, ilk maçta versik malesef turu. Alaaddin baya teknik bi elemana benziyo, sherif götünü kaldıramıyo ya ahaha

samaella tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Shadow, 27.02.2026 01:15 tarihinde dedi ki:

bence kurbanda kaçan dana gibi devire devire gidiyor sağını solunu top ayağındayken, ama topsuz oyunda iyi değil pek.

topu birden taca kornere sürüyor, değişik bi adam, pek faydalı olabileceğe benzemiyor şimdilik ama bakalım gerçekten çok genç. tarık da genel olarak iyi oynadı bence. turu ilk maçta kaybetmiştik zaten yine de bu kadar eksiğe rağmen güzel mücadele oldu.

• Like 1
Mesaj tarihi:

sakatlıkları aşamadık bi türlü çok kolay gol yiyoruz, skrinar olmadan olmuyor. yiğit efeden de yusuf akçiçek çıkar diye umudum vardı ama çocuk samet akaydına dönüştü. penaltı da arada kaynadı bu arada ama moraller bozuk kimsenin konuşmaya hali kalmadı. 

Mesaj tarihi:

Aziz Yıldırım:

”Fenerbahçe zamanında 9 puan geriden gelip şampiyon oldu. Galatasaray daha Beşiktaş, Trabzonspor ve Göztepe deplasmanına gidecek. Her şeyi geçtim, bizimle de maçları var. Bunların zaten hepsini kazanıyorsa, şampiyon olsun. Ah vah etmeye gerek yok.”

Mesaj tarihi:

çok kötüydü maç. büyük mucize şu maçı almak. umarım oyun toparlanır.

böyle savunmasız oynarken defansı bu kadar geride kurmak ne kadar doğru bilmiyorum. 

• Yeni Oluştur...