Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Fenerbahce formasıyla bu sezon Süper Lig'de 15 golde payı bulunan Marco Asensio (9 gol & 6 asist), lig kariyerinin bir sezondaki en yüksek sayısını şimdiden tekrarladı (2022/23; Real Madrid formasıyla 9 gol & 6 asist).

-Opta

Mesaj tarihi:

En ez bir tane asensio,icardi,osimhen tarzı tecrübeli yıldız oyuncun olacak kadroda ya, asensio dün o golü atmasa belki puan alamayacaktı fener. bu tarz tecrübeli yıldız oyuncular bir şekil taşıyor takımı. adam bu sene benzer attığı gollerin çoğunda feneri ipten aldı , feneri yarışta tutan adam resmen, iyi oynayınca zaten bir şekil kazanıyor gs ve fb asıl önemli olan bu tarz kötü oynadığı maçlarda bu oyuncuların öne çıkıp maçı kazandırabilmesi, fenerde yıllardır en büyük eksik buydu, tadic ve dzeko yaştan dolayı olmuyordu bu açığı asensio kapadı resmen 

Mesaj tarihi:

Şimdi düşünüyorum da mevkisinde 4 tane adam olan 35 yaşındaki oyuncuyu bonservis kazanabilecegimiz elimizdeki tek genç forvet oyuncusuyla takas ediyorduk az daha. Adam gibi forvet alsınlar yemişim kanteyi. 

Mesaj tarihi:

Kante ile neden bu kadar zaman harcadı fb onu anlamıyorum zaten forvet ve bir 8 numara alması lazım takımın ama transfer döneminin tamamını 34 yaşında son 3 yılını arap ülkesinde geçirmiş bir orta sahaya harcadı. 

Mesaj tarihi:

katılıyorum, kante için neden bu kadar zaman harcandı + olmaması neden bu kadar konuşuluyor onu da anlamadım. transfer işte bazen olur bazen olmaz bu kadar yangın yapmaya gerek yok. kaldı ki daha önemli eksiklerimiz var.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri’nin Suudi Arabistan’a transferi için sözleşmesinin karşılıklı sona erdirildiğini TFF’ye bildirdi.
Fenerbahçe’miz 15 milyon 💶 kazanacak.
🤔

kizillelma tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...