Borlach Mesaj tarihi: Ekim 3, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2025 ben ilk 15 dk' daki oyunu beğendim. ama nesyri bu oyuna uygun değil. asensio da dün hiç yoktu, yerini yadırgadığı için mi yoksa hasta olduğu için mi bilemem. duran'ın durumu da belli değilken kerem'i santrafora çekip, solda nene sağda asensio, ortaya da fred gibi bir değişiklik denenebilir bence.
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 3, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2025 Borlach, 03.10.2025 12:34 tarihinde dedi ki: duran'ın durumu da belli değilken kerem'i santrafora çekip, solda nene sağda asensio, ortaya da fred gibi bir değişiklik denenebilir bence. iyi fikir zira Neysri hiç hava topunu indiremiyor boyuna rağmen, Duran çok iyi olurdu komple santrofor rolü için adam da her şey var.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2025 hennes weisweiler’den birinci çıkmış adama da akıl vermeyelim ya
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 kalede İrfancandan sonra Ederson da sakatlanmış, Samsun maçına 3. kaleci Tarık ile çıkacağız, boku yedik tam GS puan verdi derken işe bak.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 bir şey olmaz maç bizim.
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Brezilya Milli Takımı kadrosundan da çıkarılmış
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Kalecinin ayak parmağı nasıl kırılabiliyor ya
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Shadow, 5.10.2025 18:11 tarihinde dedi ki: kalede İrfancandan sonra Ederson da sakatlanmış, Samsun maçına 3. kaleci Tarık ile çıkacağız, boku yedik tam GS puan verdi derken işe bak. Şu irfancan dan bi kurtulamadık ya. Çok irite bi karakter
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 (düzenlendi) Gol niye iptal oldu anlayan var mi. Ofsayt gibi durmuyor cunku. Ekim 5, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
samaella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Ofsayttı o ya. O değil de Samsunun sol tarafına bak bir de Browna bak
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Yav. Bu nasıl rezil zemin. Samsun gibi sulak bir memlekette nasıl adam gibi çim yetistiremiyorsunuz Allah aşkına ya. Bizim topçular faul yapmadan top kapmayi bilmiyor mu. Kırk kere faul yaptı arci Brown falan. Son yirmi dakika iki pas yapamadı takım. Samsun az uğraşsa yenecekti bizi.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Dk 87 oğuzun açtığı orta Dk 92 de 2. Yarıda ilk kez topla buluşan nesyrinin verdiği pas dk 94 archienin verdiği pas Fenerin bu seneki özeti bu işte.
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 (düzenlendi) Bir puana sevinmek gerek. Bakalım hoca milli arada neleri düşünecek .. Kalecimiz iyiymiş. Ekim 5, 2025 kizillelma tarafından düzenlendi Kaleci..
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2025 (düzenlendi) Ben bekliyorum acikcasi su gol iptali yorumunu. Topa vuran adam ofsaytta degil. Bir kere cizgi cekilmedi. Ikincisi, obur oyuncu zaten arkada kalecinin gorus alaniyla bir ilgisi yok. Ucuncusu top Ascensio'dan geliyor, ele bakti guya VAR'da. Hadi o carpti direk ondan geliyor diye degerlendirilmesin. Ekim 5, 2025 Sotto tarafından düzenlendi
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Liebe, 05.10.2025 21:59 tarihinde dedi ki: Dk 87 oğuzun açtığı orta Dk 92 de 2. Yarıda ilk kez topla buluşan nesyrinin verdiği pas dk 94 archienin verdiği pas Fenerin bu seneki özeti bu işte. nesiri orada asist yaptı resmen, samedo faul yapmasa gole giderdi samsun kimlerle uğraşıyorum demiştir o faulden sonra. Kerem kanatta çok rezil gol katkısı çok yanıltıcı atakları feci şekilde hiç ediyor takımı fena baltalıyor , iyi bir altyapıdan geçse iyi bir oyuncu olabilirmiş ama bu mental ile FB son durağı olacak sanırım, Mhy gibi fanatiklik yapıp parayı cukkalar 4-5 yıl sonra başakşehir yapar. Hatta GS maçında kesin golü var bu arkadaşın hayatının maçı gibi oynayacaktır muhtemelen. Bu adamı en mantıklısı forvette oynatmak. Diğer kanat verimli olmadığında bu arkadaşın kanadından atağa çıkamıyorsun, diğer kanadın pozisyon üretecek bu adamda iyi vuruşlarıyla golleri asistleri sıralayacak işte onun kanadından verim beklememek gerekiyor, Nesiri formsuzken keremi forvete koymak en mantıklısı bence
yusema Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 (düzenlendi) bizim forvete attığın topu tutabilecek , oyuna katkısı olan adam lazım. nesyri sadece mücadele eden son vuruş topçusu. kerem zaten hep böyleydi. Çoğu topu ezecek ama sürekli deneyecek işte. son vuruş kalitesi de iyi adam. bizim orta saha çok dirençsiz , talisca 2 maç koştu diye 10 maç oynatırlar şimdi. sanki olması gereken ismail,alvarez,asensio gibi. defans desen top çıkarabilecek tek adam semedo , oda sınırlı ve yaş olarakta geçiyor artık. Ekim 6, 2025 yusema tarafından düzenlendi
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 İsmail'in mücadele iyi ama her topta "ekstra" kovalamayı bırakması lazım. O ekstra çalımı, pası, açıyı kovalarken top kaybediyor. Alvarez'in çok top kaybı var gibi göründü. Ağır kalıyor. Fred de salmış.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 ben hocanın yorumlarını çok beğeniyorum. teşhisi çok doğru koyuyor, bam bam çekinmeden konuşuyor. inşallah gönderilmez süre verilir kendisine.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Esnaf, 06.10.2025 10:46 tarihinde dedi ki: nesiri orada asist yaptı resmen, samedo faul yapmasa gole giderdi samsun kimlerle uğraşıyorum demiştir o faulden sonra. Kerem kanatta çok rezil gol katkısı çok yanıltıcı atakları feci şekilde hiç ediyor takımı fena baltalıyor , iyi bir altyapıdan geçse iyi bir oyuncu olabilirmiş ama bu mental ile FB son durağı olacak sanırım, Mhy gibi fanatiklik yapıp parayı cukkalar 4-5 yıl sonra başakşehir yapar. Hatta GS maçında kesin golü var bu arkadaşın hayatının maçı gibi oynayacaktır muhtemelen. Bu adamı en mantıklısı forvette oynatmak. Diğer kanat verimli olmadığında bu arkadaşın kanadından atağa çıkamıyorsun, diğer kanadın pozisyon üretecek bu adamda iyi vuruşlarıyla golleri asistleri sıralayacak işte onun kanadından verim beklememek gerekiyor, Nesiri formsuzken keremi forvete koymak en mantıklısı bence cenk forvette bunların hepsinden iyi oynar. biraz şans vermek laızm artık.
Shadow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 okadar boktan maçtı ki uyumuşum izlerken ahah, sadece bizim 3. kaleci iyiymiş ona sevindim
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Özel bir kurtarışı yoktu bu arada, 1 şut hariç (onda da boşa çıktı) hepsi üstüne geldi.
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2025 Esnaf, 06.10.2025 10:46 tarihinde dedi ki: nesiri orada asist yaptı resmen, samedo faul yapmasa gole giderdi samsun kimlerle uğraşıyorum demiştir o faulden sonra. Kerem kanatta çok rezil gol katkısı çok yanıltıcı atakları feci şekilde hiç ediyor takımı fena baltalıyor , iyi bir altyapıdan geçse iyi bir oyuncu olabilirmiş ama bu mental ile FB son durağı olacak sanırım, Mhy gibi fanatiklik yapıp parayı cukkalar 4-5 yıl sonra başakşehir yapar. Hatta GS maçında kesin golü var bu arkadaşın hayatının maçı gibi oynayacaktır muhtemelen. Bu adamı en mantıklısı forvette oynatmak. Diğer kanat verimli olmadığında bu arkadaşın kanadından atağa çıkamıyorsun, diğer kanadın pozisyon üretecek bu adamda iyi vuruşlarıyla golleri asistleri sıralayacak işte onun kanadından verim beklememek gerekiyor, Nesiri formsuzken keremi forvete koymak en mantıklısı bence avrupa maçından sonra aynısını yazdım, biraz yukarda. bence top tutabilir de. en azından sırtı dönük gelen pası ayak içi ile çok iyi aktarabiliyor. fenerin bi sıkıntısı da ceza sahasında kalabalıklaşamıyor. içerde bi tek nesri var, geri kalan ya sağda kümelenmiş ya solda ya da yay dışında.
Öne çıkan mesajlar