Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

nene ile vitaminsiz çıkmalı

edit: Edersona top mu geliyordu ki Cityde? adam hala şokta nereye geldim takıma bak diye asdfs

Shadow tarafından düzenlendi
  • Like 1
Mesaj tarihi:

Işıklar içinde uyusun Luis Aragones hoca ilk geldiğinde Alex i defansın önünde top dağıtıcı olarak denemişti.

Hocamız Asenisoya deans önünden top dağıtı yaptırmaya kalktı. 
Hocamızın işi çok zor ..

Mesaj tarihi:
Shadow, 24.09.2025 22:33 tarihinde dedi ki:

Ederson ne sövüyordur kendine ha, Cityden geldiği takıma bak lol

Olm adam Man City'den aldığının 3.5 katına geldi Fenerbahçe'ye. Sana 3.5 katı maaş veren bir yer olursa sen de gidersin. 

Bana sorma. Ben cevap veremem.

Mesaj tarihi:

lig kalitesi inanılmaz kötü ya, avrupada da bir şeyler yapamıyoruz zaten boş yere o kadar paralar harcanıyor.100-150m lik kadrolar ile şampiyonluğa oynarsın zaten hiç gerek yok bu paralara, bjk 1-2 orta saha transferi ile şampiyonluğa oynar mesela. 4-5 yıl avrupaya feda diyerek ligi toparlamak gerekiyor, samsun ve göztepe gibi takımların önünü açmak gerek. her hafta hakemleri tartışmaktan şu iğrenç futbolu tartışmaya zaman ayıramıyoruz.  FB misal belki dün oynadığı oyunla kocaelispor'u farklı yenebilirdi, hatta dün ki oyunla 12 puan topladı 6 haftada, GS keza öyle top oynamadan kaliteli ayaklarla maç kazanıyor 6 haftadır ama Almanya'nın orta sıra takımından 5 yiyor.  

TFF yi kayyumdan kurtarıp sağlam bir revizyona sokmak gerekiyor. Bu futbol ortamı hükümetin de işine geliyor bu kaostan besleniyor, kulüp başkanları da koltuklarını sağlamlaştırıyor, o yüzden TFF ye gelene kadar aslında değişmesi gereken şey çok ama işte ...

• Yeni Oluştur...