FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2025 Fenerin sağ sol beki patates ettiler. Tedesco önlem alacak mı bakalım. Adam bizim gibi izledi.
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2025 Vay moloz Tedesco vay daha yeni Fredi aldı oyuna, baştan onunlan başlaması lazımdı zaten Çağların ne işi var sağbekte
samaella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2025 Olm ederson bi top kurtaracak mı acaba
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2025 (düzenlendi) nene ile vitaminsiz çıkmalı edit: Edersona top mu geliyordu ki Cityde? adam hala şokta nereye geldim takıma bak diye asdfs Eylül 24, 2025 Shadow tarafından düzenlendi 1
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 24, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2025 Işıklar içinde uyusun Luis Aragones hoca ilk geldiğinde Alex i defansın önünde top dağıtıcı olarak denemişti. Hocamız Asenisoya deans önünden top dağıtı yaptırmaya kalktı. Hocamızın işi çok zor ..
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 24, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2025 Shadow, 24.09.2025 22:33 tarihinde dedi ki: Ederson ne sövüyordur kendine ha, Cityden geldiği takıma bak lol Olm adam Man City'den aldığının 3.5 katına geldi Fenerbahçe'ye. Sana 3.5 katı maaş veren bir yer olursa sen de gidersin. Bana sorma. Ben cevap veremem.
Shadow Mesaj tarihi: Eylül 24, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2025 ahah giderim tabii de, yine de böyle goller yemek gururuna dokunuyordur herifin
samaella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2025 o kadar sıkıcıydı ki maç, koltukta uyuyakalmışım
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 25, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2025 lig kalitesi inanılmaz kötü ya, avrupada da bir şeyler yapamıyoruz zaten boş yere o kadar paralar harcanıyor.100-150m lik kadrolar ile şampiyonluğa oynarsın zaten hiç gerek yok bu paralara, bjk 1-2 orta saha transferi ile şampiyonluğa oynar mesela. 4-5 yıl avrupaya feda diyerek ligi toparlamak gerekiyor, samsun ve göztepe gibi takımların önünü açmak gerek. her hafta hakemleri tartışmaktan şu iğrenç futbolu tartışmaya zaman ayıramıyoruz. FB misal belki dün oynadığı oyunla kocaelispor'u farklı yenebilirdi, hatta dün ki oyunla 12 puan topladı 6 haftada, GS keza öyle top oynamadan kaliteli ayaklarla maç kazanıyor 6 haftadır ama Almanya'nın orta sıra takımından 5 yiyor. TFF yi kayyumdan kurtarıp sağlam bir revizyona sokmak gerekiyor. Bu futbol ortamı hükümetin de işine geliyor bu kaostan besleniyor, kulüp başkanları da koltuklarını sağlamlaştırıyor, o yüzden TFF ye gelene kadar aslında değişmesi gereken şey çok ama işte ...
yusema Mesaj tarihi: Eylül 25, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2025 trabzon maçındaki oyunla biraz heveslenmiştim ama sonrasında takımın bu kadar düşmesi inanılmaz. 0 hırs 0 istek. rezillik.
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 25, 2025 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2025 Aykut Kocaman ne demişti "Dzeko ile Tadiç'in değerini gittikten sonra anlarsınız" 1
Öne çıkan mesajlar