Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2025-2026 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MrLevie, 18.09.2025 10:30 tarihinde dedi ki:

Irfancanin pozisyonundan da anlıyoruz ki Ali koç yıkanmıyor. Halbuki o kadar paran var. Dolarlardan bir çitileme bezi yaptır, hatir hutur sök at kiri topagi. 

Tedescoyu harcayacaklar bu arada, Galatasaray maçına dayanir umarim.

Hocammmisssss da benficayla anlaşmış. Umarım başkan değişir de şu olayı uefaya tasir. Öyle böyle küçük rezillik değil.

Lan adam hem tazminat aldı, hem de şampiyonlar ligine taşındı. 

Dalga geçiyorlardı bir de harbiden special one mış😄 

• Haha 1
Mesaj tarihi:

müthiş hikaye ya 

portekiz kampında da görüşmüş zaten. Böyle bir hocayı yönetmek zordu zaten hiç hocada da bitmiyor da ali koç artık ne yaptığını bilmediğinden... 

tedesco gs maçına kadar dayanmaz fener 2 beraberlik daha alsa bileti kesilir 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Eger Trio cidden bunlari dediyse 2-3 yildir zaten bildigim seyin dogrulugundan kesin eminim. Su macta feneri dogradilar diyebilmek inanilmaz bisi. Clattenburg penalti yok dedi mesela son pozisyona hadi el her zaman muallak da obur pozisyonda de ne var abi. Tamamen eyyam bu ucu. Tamamen. Ilk penalti bile tartismaya acik bence. Golde faul var mi yok mu gostermediler bile dogru durust. Tamamen nabza gore serbet veriyorlar ki bunlarin hakemlikleri neydi ki yorumculuklari farkli olsun. Inanilmaz. Bunlarin tersi fenere olsa boyle diyebileceklerine inanan bir kisi var mi? Bu herifler 1000 tane filan pozisyon filan degerlendirmistir. Bunlarin yuzde 5 inde sadece 1 inin digerlerinden farkli birsey dedigini cikarsinlar bir daha ses etmeyecegim. 

Mesela baska birsey soyleyeyim 3 defa filan taca birakti Alanyali futbolcular topu FB li oyuncu yerdeyken. Hepsinde Fenerbahce direk atak kullandi donup vermedi bile. Futbol sahasinda ne zaman boyle birsey gordum hatirlamiyorum. Ama gidip Alanyanin tacina laf atmislar sffdd. Hadi abi. 

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Sotto, 18.09.2025 14:20 tarihinde dedi ki:

bunlarin hakemlikleri neydi ki yorumculuklari farkli olsun.

Ben yazdıydımdı ya bir kaç ay önce. Bulamadım şimdi.

Fırat'ı kenara koyuyorum. Diğerleri Avrupa diyince Burgaz, Malkara, Keşan dolaşmış hakemler.

Mesaj tarihi:
Sotto, 18.09.2025 14:20 tarihinde dedi ki:

Eger Trio cidden bunlari dediyse 2-3 yildir zaten bildigim seyin dogrulugundan kesin eminim. Su macta feneri dogradilar diyebilmek inanilmaz bisi. Clattenburg penalti yok dedi mesela son pozisyona hadi el her zaman muallak da obur pozisyonda de ne var abi. Tamamen eyyam bu ucu. Tamamen. Ilk penalti bile tartismaya acik bence. Golde faul var mi yok mu gostermediler bile dogru durust. Tamamen nabza gore serbet veriyorlar ki bunlarin hakemlikleri neydi ki yorumculuklari farkli olsun. Inanilmaz. Bunlarin tersi fenere olsa boyle diyebileceklerine inanan bir kisi var mi? Bu herifler 1000 tane filan pozisyon filan degerlendirmistir. Bunlarin yuzde 5 inde sadece 1 inin digerlerinden farkli birsey dedigini cikarsinlar bir daha ses etmeyecegim. 

Mesela baska birsey soyleyeyim 3 defa filan taca birakti Alanyali futbolcular topu FB li oyuncu yerdeyken. Hepsinde Fenerbahce direk atak kullandi donup vermedi bile. Futbol sahasinda ne zaman boyle birsey gordum hatirlamiyorum. Ama gidip Alanyanin tacina laf atmislar sffdd. Hadi abi. 

bu arada trio harici , Bünyamin,  Fırat,  bi eski hakem daha 2 pozisyon içinde penaltı demiş. 

attığımız golde de faul yok.(alanyalı oyuncu itince diğer oyuncuya çarpıyor)

birisi de yabancı hakeme sormuş 

trde Clattenburg harici devam diyen yok zaten. 

şu taca bırakma olayında haklısın ben izlerken tek pozisyonda gördüm öyle. normalde zaman geçiren takımlara karşı topun geri verilmesi taraftarı değilim ama alanya öyle oyunu soğutmaya oynamadı. 

El isini hep soru isareti olarak birakiyorum ben dedigim gibi. Ilk pozisyon bence el olmamali mesela ama sabaha kadar bunun tartismasi yapilir. Cunku aslinda topun geldigi yer suratini korumasa yine vucuduna geliyor. ama hadi onda mesafe var o bu dedin. 

yine son pozisyonda adam 30 santimden topa mudahele yaparken seken top geliyor bu baska turlu nasil el olmayacak ki. Engelleme kastiyla yapmiyor yani. Hep dedigim gibi her topu rakibin eline nisanlayalim o zaman futbolda gol atmak yerine hepsi  penalti sonucta bu mantikla. Eskiden bence bu karar daha mantikliydi en azindan yorumla topa hamle mi yapilmak istenmis o sorgulaniyordu. Imkansiz vucudun bir uzvunu bu kadar hice saymak top oynarken el kol bitisik bir dunya yok. Dipdibe hamle yapilan bir pozisyonda defans oyuncusun eline carpiyor diye penalti istenmesi bana oyuna aykiri gibi geliyor. Kural da acik degil bu ara bu konuda zaten o yuzden herkes kafadan birsey soyluyor. 

Gecen real macinda el var diye penalti verdi akillara zarar. Bunlari kucuk takima verme ihtimali yok. Gs ye calar fb ye calar reale calar. Eyyam burada ortaya cikiyor zaten. El isi futboldaki en yalan is. trioyu uzatmayayim da benim kriterim sesi fazla cikanin aksine bir karar verdiklerini veya birbiriyle celistiklerini neredeyse gormedim. O yuzden hic inandirici gelmiyor su ucu. 

Yagiz sabuncluoglunu da kim yaptiysa almancaya cevirip hesap acmasi komik olmus. 

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Seçimde dip dalga ile Ali Koç'un gitme ihtimali var mı? Aziz Yıldırım bugün her iki tarafı birden desteklemediğini açıklamış.

Net kirmizi - verilsin de nasil verilirse verilsin onemli olan dogru karar. 

Steven hayirli olsun. Umarim daha duzgun bir uslupla yonetir, sampiyonluklar gelir gecer su dusman kafasindan cikmak lazim. 

Mesaj tarihi:

G1YFQGVWIAABhEZ?format=jpg&name=small

ayet:

Sana içkiyi ve kumarı soruyorlar. De ki: Bu ikisinde insanlar için büyük zarar ve bazı faydalar vardır; zararları da faydalarından büyüktür. Sana neyi infak edeceklerini de soruyorlar. De ki: İhtiyaç fazlasını...

fb bu sezon şampiyon olabilir, 

• Haha 1
  • Yeni Oluştur...